Curățenie la puterea Sano, produse de curățenie eficiente, review

Sano produse curatenie
Share the joy

Curățenie la puterea Sano, produse de curățenie eficiente, review

Hello ladies,
astăzi vorbim despre curățenia casei și despre câteva produse de curățenie Sano, pe care le-am primit la Bucovina Beauty Event. De fapt pachetul a fost foarte generos, conținând atât produse pentru casă cât și produse cosmetice.

Acum vă povestesc despre produsele de curățenie, foarte eficiente de altfel, urmând că într-una din zilele următoare să vă povestesc și despre partea beauty regăsită în portofoliul Sano.

Curățenie la puterea Sano

Știm deja că a avea casă complet curată nu este ușor. Avem nevoie ca fiecare colț să fie perfect, dar această este o sarcină dificilă pentru care trebuie să avem răbdare și produse eficiente care să ne ușureze munca.

În casă avem diferite suprafețe pe care trebuie să le curățăm și să le dezinfectăm. Pentru această este nevoie de diverse produse curățenie și igienă, fapt pentru care Sano ne vine în ajutor.

În portofoliul Sano se găsesc peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, scutece pentru adulți și copii, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră sau lichid și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
Sano acordă o atenție deosebită prevenirii emisiilor de gaze în atmosferă și îmbunătățirii infrastructurii, participând activ la eliminarea eficienta a deșeurilor, astfel încât toate produsele Sano sunt fabricate respectând cele mai stringente standarde internațional și de management ale mediului, avându-se în vedere protejarea mediului înconjurător.

Produse de curățenie Sano, review

Produsele Sano le-a descoperit mama, achiziționând acum ceva vreme de la magazinul din Suceava un produs anti calcar. Acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient dintre toate cele încercate până acum, astfel încât m-am bucurat când l-am regăsit alături de celelalte produse în goodie bag-ul primit la eveniment.

În Suceava, toate produsele Sano sunt disponibile în magazinul partener Sano, din STR. ȘTEFAN CEL MARE, NR 3, BLOC 8.

Sano Anti Kalk Piatră și Rugină, Inamicul depunerilor de piatră!

Mama mea locuiește la casă, apa folosită în casă fiind din fântână sau de la hidrofor. Cei din zona Moldovei știu că în această parte de țară apa este foarte dură, iar atunci când iese direct din izvor, cantitatea de calcar pe care o conține face ca toate obiectele ce vin în contact cu apa să devină albicioase, pline de reziduri calcaroase.

Sano Anti Kalk Piatră și Rugină îndepărtează fără efort orice urmă de calcar. Curăță aproape instantaneu instalații sanitare, gresie, faianță, chiuvete, plastic, sticlă, suprafețe de lucru din bucătărie și suprafețele verticale fără a fi nevoie să freci.

Pur și simplu aplici produsul, îl lași să acționeze câteva minute, apoi ștergi cu o cârpă umedă și totul rămâne strălucitor de curățenie, ca nou!

Mama îl folosește cam peste tot, inclusiv pentru a curaţa vasele pentru gătit sau gălețile de la fântână. Eu îl folosesc pentru obiectele sanitare din baie, pe care le lasă impecabil de strălucitoare. Iar la bucătărie curăț chiuveta și bateria.

Disponibil în recipient de 500ml sau cu pulverizator la 750ml.

Sano anti calcar

Sanobon 5 în 1, o toaletă curată și dezinfectată

Toaletele din casa noastră necesită curățare și dezinfectare corespunzătoare, mai ales dacă avem copii ce pun degețelele peste tot. Datorită acestui tip de săpun pentru vasul toaletei este posibil să se mențină o igienă corectă și o curățenie impecabilă și pentru aceste obiecte sanitare.

Sanobon Blue a fost primul de acest fel, însă acum este disponibil în noi culori și parfumuri, are 0,55g și este un detergent și odorizant pentru vasul toaletei. Curăță, oferă strălucire, igienizează, parfumează și colorează apa, dar totodată previne depunerile de calcar. Conține agenți antibacterieni puternici, care igienizează la fiecare utilizare.

Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel

Pardoselile unei case sunt de obicei cele care colectează cea mai multă murdărie și pete. Aici se acumulează praf, firmituri sau chiar ulei când gătești sau scapi ceva pe jos. Prin urmare, podeaua casei noastre pe una dintre suprafețele care necesită mai multă atenție.

detergent bun pardoseli

Sano pentru pardoseli are un parfum elegant care nu te duce cu gândul la un produs de curățenie, ci mai degrabă la un produs cosmetic.

Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel este un detergent concentrat pentru toate tipurile de pardoseli cu efect de parfumare îndelungată are efect 4 în 1: curață, lustruiește și protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată și intens parfumată.

Disponibil în urătoarele ambalaje: bidoane de 1L, 2L și 4L.

Cu Sano ai o bucătărie fără urmă de murdărie

Știm deja ca există o multitudine de produse care servesc la curățarea, tratarea și protejarea oricărui tip de suprafață. În funcție de utilizarea și de materialul pe care doriți să îl curățați, trebuie să alegeți produsul potrivit pentru a respectă proprietățile pardoselii, mobilierului, sticlei sau aparatului de uz casnic care urmează să fie curățate astfel ca avem nevoie și de produse delicate dar și de produse”cu mana de fier”.

Pentru majoritatea dintre noi bucătăria nu este doar un loc pentru a pregăti mâncarea. Aici ne reunim cu prietenii sau familia, transformând acest spațiu într-unul de socializare, astfel că ne dorim o bucătărie impecabilă din toate punctele de vedere.

Bucătăria este și locul care necesită cel mai mult efort când vine vorba de curățenie… desigur, nu și când ai că ajutoare produse de curățenie Sano.

detergent pentru aragaz

Detergent de vase Sano Spark

Detergentul de vase este un produs special pentru spălat vasela și alte obiecte din bucătărie, pe care le utilizăm la gătit. Detergentul specific pentru pentru spălarea farfuriilor, vine echipat cu pompiță și aduce 1L de produs.

Eu am Sano Spark varianta roz, cu parfum delicat și fin ce oferă o experiență senzorială asemenea unei plimbări prin livada înflorită de migdali.

Curăţă în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor indiferent dacă folosim apă caldă sau rece. Este de ajuns să punem o picătură pe un burete umed și este suficient pentru a curăța o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Sano Spark este alcătuit din ingrediente cosmetice și curăță excelent în timp ce protejează pielea sensibilă a mâinilor.

Conține cel puțin 24% ingrediente active și este POTRIVIT PENTRU PIELEA SENSIBILĂ! Disponibil în recipient 1L cu pompă, 700ml, 500ml și pungă refill 500ml.

Sano FORTE Plus

În bucătărie zonele care acumulează mai multă murdărie sunt hotele, plitele și cuptoarele sau zonele unde păstrăm coșul de gunoi.
Hota și cuptorul sunt locuri greu de curățat, deoarece acumulează multă grăsime. Totuși, întreținerea frecventă face curățarea acestor elemente foarte ușoară iar Sano FORTE Plus este un ajutor de nădejde în acest pas.

Disponibil în recipient cu pulverizator de 750ml și 500ml, detergentul degresant SPUMĂ îndepărtează grăsimile arse și murdăria oferind o curățare rapidă, fără înmuiere, în doar 2-3 minute.
Se aplică prin pulverizare și este ideal pentru suprafețe medii și mari precum: grătare, plite, pereți de ceramică, cuptoare, aragaze, tăvi, etc.

Acesta se aplică mult mai ușor pe aceste suprafețe datorită formulei sale spumă lichidă. Cu o concentrație mai mare de sodă caustică, formula curăță eficient chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Pentru protecția copiilor produsul este dotat cu capac special.

Sano Sushi Burete Burete universal și rezistent!

Acesta este burețel de vase extrem de eficient și curăță și lustruiește, fără să zgârie.

Mare, subțire și rezistent, cu miez de burete calitativ pentru extra spumare este un burete ideal pentru curățărea tuturor tipurilor de ustensile și suprafețe. Acoperit cu ţesătură aspră din poliester, nu zgârie și nu ruginește.

Sano Maxima Balsam Rufe

Balsamul de rufe este preferatul meu. Un produs care reușește să aducă catifelare, aromă și prospețime tuturor obiectelor de îmbrăcăminte, indiferent de materialul din care sunt realizate, este suav și extrem de parfumat și totodată igienizant pentru rufe. Balsam concentrat 5 în 1: catifelează și protejează țesătura, parfumează, neutralizează mirosurile neplăcute, previne electrizarea și ușurează călcatul.

Maxima Sano balsam de rufe concentrat

Sano Maxima Balsam Rufe se găsește într-o gamă largă de parfumuri aromatherapy, astfel încât și tu să îl descoperi pe cel cu aroma ta preferată

Acesta este disponibil în bidoane de 2L și 4L sau ambalaje economice de tip refill 1L, fix așa cum am și eu.

Laveta Sano

Am primit și un tip de lavetă, care se poate utiliza atunci când ai nevoie să cureți imediat o cantitate mare de lichid, fiind groasă și absorbantă. De moment o folosesc de decor, că-i frumoasă și ochioasă, dar o păstrez la îndemână căci în bucătărie oricând e nevoie de un astfel de produs.

laveta Sano

Sano este prezent prin parteneri în toate orașele din România sau în magazinul online Sano România.

Nu uita ca în Suceava este prezent în magazinul Partener Sano – cartier Obcini, Suceava, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 – 13.00

Tu ce produse de curățenie Sano folosești?

Sano produse curatenie

1 Comment on "Curățenie la puterea Sano, produse de curățenie eficiente, review"

  1. Imi plac foarte mult produsele Sano, sunt foarte multumita.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*