Casă curată și parfumată cu noile produse de curățenie Sano Forte Plus

Sano detergenti
Share the joy
 • 75
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Casă curată și parfumată cu noile produse de curățenie Sano Forte Plus

Gătitul în casă este una dintre cele mai sănătoase și mai distractive lucruri pe care le poți face împreună cu toți ai casei. În acest fel calitatea nutrițională a alimentelor și conținutul de grăsimi pot fi controlate strict, să nu mai vorbim de gustul delicios și voia bună din bucătărie.

Pentru mine gătitul este o activitate plăcută și totodată este o modalitate excelentă de a-mi petrece timpul testând diverse rețete pe care vi le arăt pe aici.

Cu toate acestea, când vine momentul de făcut curat și a pune totul în ordine, încep dificultățile, iar partea care nu este la fel de plăcută ca pregătirea rețetelor este curățarea bucătăriei.

Până acum ceva vreme am avut mașină de spălat vase, dar s-a stricat și am renunțat le ea, locul ei fiind luat de un dulap. Acum toate tăvile și oalele murdare sunt o adevărată provocare.

Cele la care grăsimile din alimente și alte substanțe curg la gătit le las la înmuiat și cu greutate le frec cu sare sau cu buretele de sârmă. Cel mai greu este însă păstrarea grătarelor de la aragaz și a cuptorului impecabile, așa că tare m-am bucurat că pot testa noul detergent degresant de la Sano, cu aromă de lămâie.

Grăsime arsă în bucătărie? O rezolvă SANO Forte Plus cu parfum de Lămâie!

Datorită sodei caustice și a acțiunii astringente acest produs este unul dintre cei mai puternici aliați în eliminarea grăsimii.

De fapt cred că cea mai bună opțiune este utilizarea substanțelor chimice pentru a facilita eliminarea grăsimilor arse, mai ales de pe vasele care intră în cuptor.

Astfel, pentru a evita să fii nevoită să petreci ore și ore încercând să obții vase impecabil de curate, merită să iei în considerare puterea noului Sano Forte Plus.

Când vine vorba de curățarea bucătăriei și cuptorul este unul dintre cele mai obositoare lucruri de spălat. Straturile de grăsime și murdărie se acumulează pe ușa și suprafețele care nu sunt cu auto curățare, făcând eliminarea lor deosebit de dificilă dacă sunt arse în repetate rânduri.

Și aici tot Sano Forte Plus ne vine în ajutor. După ce îl pulverizez îl las să acționeze o clipă și apoi îl îndepărtez doar cu o cârpă umedă, fără să mai frec cu buretele.

Sano Forte Plus

Nu e prima dată când folosesc acest produs și sunt mulțumită pe deplin de puterea lui de curățare, însă nouă variantă cu miros de lămâie îmi place mai mult așa că m-am gândit că merită să îl menționez.

Acest degresant spumă are nevoie de doar 2-3 minute pentru a dizolva chiar și cele mai dificile grăsimi. Curăță rapid, eficient și fără înmuiere o gamă variată de suprafețe medii și mari.

Poate curăța lejer grătarul, plita, pereții de ceramică, cuptorul, aragazul, tăvile și imprimă încăperii un parfum plăcut de citrice. Este ușor de folosit iar concentrația mare de sodă caustică asigură îndepărtarea grăsimii chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Sano recomandă efectuarea unui test de rezistență a culorii sau a suprafeței prin pulverizarea produsului pe un colț ascuns precum și folosirea mănușilor de menaj în timpul utilizării produsului.

Disponibil în ambalaj de 750 ml, Sano Forte Plus Lămâie poate fi procurat din majoritatea magazinelor.

Detergent pentru pardoseli cu proprietatea de îndepărtare a gândacilor

Curățarea podelei este o sarcină simplă, dar trebuie să folosești produse bune, astfel încât aceasta să fie mereu strălucitoare.

Cu siguranță de mai multe ori v-ați întrebat cum să spălați gresia din baie sau bucătărie astfel încât să fie strălucitoare și fără urme. Ei bine, curățarea adecvată a podelei constă în îndepărtarea petelor, a tuturor celorlalte murdări și mirosuri de pe suprafața ei, fără a rămâne pătată, fără urme de apă și fără a fi lipicioasă din cauza detergentului folosit.

De la Sano am mai folosit un detergent pentru pardoseală care mi-a plăcut mult pentru faptul că avea un parfum grozav și era exact ceea ce căutam eu la un un astfel de produs, adică lasă impecabilă și pardoseala de marmură și gresia și parchetul.

Noul detergent de la Sano, nu doar că menține aceeași calitate, dar are și ceva în plus: menține la distanță insectele.

Sano Floor Plus

Avizat de Ministerul Sănătății și fără conținut de pesticide, detergentul pentru podele Sano Floor Plus ține la distanță gândacii și alte insecte și, folosit constant, vă va scăpa de grijă acestora.

Această soluție se dizolvă în apă iar parfumul produsului va alunga insectele lăsând în încăpere o mireasmă plăcuta și răcoritoare de lămâie. După uscarea zonelor curățate totul este sigur atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie.

Sano Floor Plus reprezintă o metodă sigură și la îndemână de a îndepărta gândacii atât din apartament, cat și din case și implicit modul de a avea podele curate și o încăpere frumos mirositoare.

Eu l-am folosit de câteva ori și îmi place cât de strălucitor lasă parchetul laminat, dar pentru că stau la bloc și nu am niciun fel de gândaci l-am oferit mamei pentru că în bucătărie îi intrau tot timpul furnici, iar cu acest detergent a eliminat prezența lor.

Apariția gândacilor în casă, pe terasă și balcon nu este o veste plăcută pentru nimeni. Acum însă puteți câștigă lupta cu aceștia cu noul detergent Sano pentru pardoseli cu proprietatea de îndepărtare a gândacilor.

Produsul este disponibil în bidoane de 1L, 2L, 4L, precum și rezervă economică tip refill 750ml.

Descoperă colecția Sano Floor Plus  AICI  iar portofoliul de produse Sano AICI

 • 75
 •  
 •  
 • 1
 •  

5 Comments on "Casă curată și parfumată cu noile produse de curățenie Sano Forte Plus"

 1. Sa le folosești cu drag!

 2. Nu am avut ocazia să le incerc dar cred ca sunt foarte bune

 3. Numai de bine!

 4. Sano este nr 1 în curățenie! Cu aceste produse întotdeauna treaba se face mai usor!

 5. Faceți livrări in afară (Italia)?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*