Boxe Indiana Line – sau cum să îți cumperi cele mai bune boxe fără să cheltuiești mulți bani

DJ 308 indiana line
Share the joy

Boxe de raft Indiana Line – sau cum să îți cumperi cele mai bune boxe fără să cheltuiești mulți bani

Trăim într-o lume bazată pe stimulare senzorială. Practic suntem înconjurați de culori vibrante, arome delicioase și ritmuri amețitoare în boxe, de cele mai multe ori date la maxim.

Simțurile pe care le stăpânim ne fac viața mai frumoasă lăsându-ne să ne înfruptăm din acestea, iar între toate, auzul este cel mai receptiv simt și muzica ne oferă senzații care ne îndreaptă pașii spre bucurie și fericire și pur și simplu ne face să dansăm.

Și asta nu e totul! Sunetele sunt cele care ne călăuzesc viața chiar de la primele secunde. De la bătăile inimii mamei, primul cântec de leagăn, prima melodie pe care ne îndrăgostim, toate ne educa auzul și ne fac viața mai frumoasă.

Venerată în multe culturi, muzica a însoțit omul de-a lungul istoriei. Așadar astăzi simțim cu toții o afinitate pentru muzică, căci ritmurile ei ne provoacă creierul să dea răspunsuri emoționale.

Muzica este o adevărată răsplată pentru sufletul și mintea noastră. Ascultarea unui cântec duce la o activitate cerebrală care implică mai multe părți ale creierului. Sentimentele care apar atunci când ascultați o anumită melodie se datorează, în mare parte, așteptărilor generate de mintea noastră, căci muzica duce la amintirea evenimentelor trecute, făcându-ne să retrăim experiențele și emoțiile care ne-au făcut să simțim ceva anume.

Însă pentru o experiență cu adevărat senzorială, pentru a simți fiecare melodie și a retrăi cu intensitate maximă fiecare amintire, avem nevoie de un sunet bun. Iar pentru asta nu este nevoie să mergi la concertul formației preferate ci doar să îți achiziționezi niște boxe de raft Indiana Line.

Indiana Line, fidelitate maximă la un preț accesibil

Despre boxe și sunet de calitate am mai vorbit pe blog. Vă spuneam atunci că cei mai mulți dintre noi nu știm să alegem boxele adecvate scopului final. Fie ne ghidăm după preț, fie după putere, dar aceste boxe de raft Indiana Line le îmbină pe amândouă și oferă o calitate de sunet excepțională la un preț excelent.

Te întrebi poate cine sunt Indiana Line… Ei bine nici eu nu știam mai nimic despre ei până într-o zi când mi-a atras atenția o boxă care era foarte elegantă, dar prețul afișat era parcă prea mic pentru descrierea bogată pe care o avea.

Indiana Line este un brand italian, cu o experiență de peste 40 de ani, specializat în fabricarea echipamentelor HI-FI. Între toate brandurile existente pe piață în momentul actual, aceștia au cele mai multe produse cu un raport calitate / preț excelent, lăudate de toată presa internațională.

Filosofia de brand a italienilor a fost de a construi componente Hi-Fi care depășesc caracteristicile pe care le pretind că le au și chiar au reușit, pentru că toate gamele Indiana Line sunt proiectate pentru a oferi performanțe maxime la un preț competitiv și asta pentru un timp îndelungat.

Italienii au un incontestabil cult al muzicii și pretenții ridicate, astfel consolidarea de pe piața Hi-Fi trebuia să aibă un punct forte pe care Indiana Line l-a transformat într-un atu incontestabil oferind publicului pasionat produse impecabile ce au reușit să îmbine spectaculos cele patru elemente esențiale: finisaje, sunet, design și preț.

boxe indiana line

Boxe de calitate la un preț rezonabil

Vrei să știi care e partea cea mai bună? De la boxe de raft, pe care dai prețul unui bilet la un concert, la seriile de top pentru care este necesar un mic efort financiar, Indiana Line este cea mai fiabilă soluție de pe piață românească (fie că vorbim de boxe de raft sau de podea, de soluții stereo sau multicanal, subwoofere sau chiar de boxe tehnice, incastrabile în perete sau tavan, playere sau amplificatoare integrate).

Boxe Indiana Line Nota

Seria de boxe Indiana Line Nota, cuprinde 3 game entry level. Boxe dedicate încăperilor mici sau sistemelor multicanal sunt extrem de versatile, cu finisaje desăvârșite și calități tehnice excepționale, adaptându-se cu ușurință spațiilor moderne.

Boxele Indiana Line din seria Nota asigură performanța necesară pentru atingerea celui mai înalt nivel de fidelitate muzicală. Astfel un proces de producție optimizat și o armonie perfectă a tuturor componentelor aduc la viață aceste minunate boxe, oferind utilizatorului calitatea impecabilă a sunetului, nivelul dinamic și puterea de manipulare cerute de tehnicile cele mai avansate de înregistrare, pentru experiențe multimedia desăvârșite.

Ideală pentru suprafețe mici sau medii, oferă posibilitatea de reglarea corectă a sunetului pentru a rezona cu acustică camerei. Astfel puteți modifică nivelul frecvențelor de bas dacă intenționați să amplasați boxa într-o nișă sau un spațiu strâmt.

Boxe Indiana Line NOTA 1000 600 Gruppo XL

Boxele Indiana Line Nota 240 X, Nota 250 X, Nota 260 X, fiecare cu specificațiile lor diferite, sunt create special să ofere ascultătorului frecventele joase, medii și înalte cu o dinamică desăvârșită într-o camera de audiție.

Boxa Indiana Line Nota 260 X, a avut parte de un test comparativ despre care puteți citi pe blogul celor de la AVmall.ro.

Boxa pe 2 căi, cu tweeter de 26 mm, difuzor dedicat frecvențelor medii și de bas din polipropilena de 16 cm, are o sensibilitatea de 92 dB și oferă un sunet de excepție.

Boxe Indiana Line Tesi

Seria Tesi Indiana Line sunt magnifice. Elegante, puternice, cu o calitate și un sunet unic, au de asemenea un raport preț / calitate excelent. Înalta definiție și veridicitatea în reproducerea sunetului, împreună cu răspunsul rapid și precis, este ceea ce definește toată Seria Tesi.

Cu aceste boxe, toate tipurile și stilurile muzicale sunt reproduse cu cea mai mare fidelitate și calitate acustică, obținând rezultate cu adevărat spectaculoase.

Din această serie puteți regăsi în oferta celor de la AVmall.ro următoarele boxe Indiana Line : Tesi 241, Tesi 242, Tesi 261, Tesi 262

Boxe Indiana Line TESI LB negru

Boxe Indiana Line TESI LB alb

Boxe Indiana Line DJ

Boxele Indiana Line DJ au fost special create pentru a oferi un sunet excepțional. Ideale pentru spații largi Bass Reflexul este montat frontal. Amplasate în camere aglomerate sau foarte aproape de perete vor îmbogăți orice petrecere cu un sunet uimitor.

Aceste boxe Line DJ combină o calitate excelentă a sunetului, o selecție atentă a caracteristicilor utile autentice și performanțe rezistente, cu un design elegant și simplu. O combinăție unică semnată Indiana Line ce vă permite profitați de sunet deosebit la un preț just.

Finisajele realizate cu atenție la detalii și componentele de calitate vă vor oferi mulți ani de fiabilitate. Designul modern și elegant le vor transformă în obiecte de decor în sufrageria sau orice cameră unde vor fi amplasate.

Lideri pe piața audio din Romania, AVmall.ro vă oferă Boxele Indiana Line DJ 308 și Line DJ 310.

Boxe Indiana Line Diva

Sunetul grozav nu trebuie să fie costisitor, de aceea gama Diva oferă un sunet perfect și o imagine mirifică la un preț adaptat performațelor pe care le are.

O fuziune excelentă între tehnologia de ultimă generație și difuzoare puternice cu specificații tehnice uluitoare, aceste boxe sunt pentru iubitorii de muzică dedicați, cu un auz fin și pretențios.

Design-ul superb și finisajul lucios, transformă această gamă într-un vis frumos pentru orice meloman. Boxele Indiana Line Diva oferă un sunet fidel, fără modificări, cu o dinamică profundă și puternică.Boxe Indiana Line DIVA

Iată așadar câteva dintre cele mai bune boxe de raft de pe piața audio, fabricate de Indiana Line și aduse în România de AVmall.ro, care ne demonstrează că poți să îți cumperi cele mai bune boxe fără să cheltuiești mulți bani.

Şi basul cat duce?

Ei… ca să îți răspunzi la aceasta întrebare, trebuie să îți spun că poți asculta boxele Indiana Line la AVmall în showroom.

boxe Indiana Line

1 Comment on "Boxe Indiana Line – sau cum să îți cumperi cele mai bune boxe fără să cheltuiești mulți bani"

  1. Valeria Chertes | august 5, 2018 at 1:41 pm | Răspunde

    Multumesc pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*