Bridgestone Turanza T005, anvelope performante pentru orice carosabil

anvelope Bridgestone Turanza T005
Share the joy

Bridgestone Turanza T005, anvelope performante pentru orice carosabil

Noile anvelope Bridgestone Turanza T005 sunt dezvoltate și produse în Europa pentru a satisface cele mai exigente cetințe ale șoferilor de pe bătrânul continent. Până în anul 2019 gama Bridgestone Turanza T005 va cuprinde peste 140 de dimensiuni, acoperind gama de jante cu diametrul de la 14 inch până la 21 inch.

Bridgestone Turanza T005 se remarcă prin performanțe extraordinare în condiții de carosabil umed, rezistență kilometrică excelentă și un nivel scăzut al rezistenței la rulare.

Pe parcursul dezvoltării noii anvelope, Bridgestone a chestionat sute de utilizatori europeni de anvelope premium, încercând să identifice nevoile și așteptările acestora de la anvelopele pe care le utilizează în traficul de zi cu zi. Concluziile au fost clare: utilizatorii de anvelope premium își doresc o anvelopă care să le ofere un grad ridicat de siguranță, fără a sacrifica din bucuria șofatului.

De asemenea, aceștia își doresc un pneu ce le va oferi pe deplin controlul automobilului, în special pe șosea umedă, dar în același timp să fie eficiente din punct de vedere al consumului de carburant și să poată asigura un randament kilometric foarte bun. Astfel, Bridgestone Turanza T005 a fost conceput să îndeplinească aceste cerințe, oferind posibilitatea șoferului să fie ”stăpânul călătoriei, chiar și în cele mai dificile condiții meteo”.

Bridgestone Turanza T005, performață maximă pe șoseaua umedă

Pentru a obține aceste performanțe, inginerii Bridgestone au proiectat aspectul benzii de rulare foarte eficient, creând un spațiu ”gol” în zona centrală, fapt ce duce la o foarte buna circulație a apei.

Bridgestone Turanza T005Utilizând o nouă tehnologie de amestecare a compușilor, polimerul NanoPro-Tech (tehnologie patentată de Bridgestone) este combinat cu un amestec ce conține un procent ridicat de silica, pentru a ajuta atât la obținerea unei rezistențe kilometrice superioare, cu uzură uniformă, cât și la eficientizarea consumului de carburant și creșterea nivelului de aderență.

Testele efectuare de Bridgestone confirma perfromanțele superioare a noii anvelope Turanza T005 comparativ cu modelul ce urmează să îl înlocuiască și anume Turanza T001 Evo: rezistență la uzură cu 10% mai bună, îmbunătățirea semnificativă a distanței de frânare pe ud, scăderea rezistenței la rulare.

Vezi oferta completa pe www.e-pneu.ro

Be the first to comment on "Bridgestone Turanza T005, anvelope performante pentru orice carosabil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*