Produse de curățenie Sano, ajutoare ideale pentru a termina rapid curățenia de crăciun

Produse de curatenie Sano
Share the joy

Produse de curățenie Sano, ajutoare ideale pentru a termina rapid curățenia de crăciun

Să ai o casă curată și ordonată nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Lipsa timpului, task-urile zilnice, familia și desigur momentele de relaxare de care avem cu toții atâta nevoie, nu te lasă să stai cu mâinile până la coate în detergenți, pierzând toată frumusețea vieții.

Mie personal nu îmi place să stau să frec toată ziua, ba geamurile, ba chiuveta, ba hota… prefer să folosesc produse de curățenie eficiente, pentru ca aceasta munca să se transforme într-o simplă trecere cu lavetă umedă.

De-a lungul timpului am învățat că dacă ne creăm propriile obiceiuri inteligente, folosim produse bune de curățenie și optimizăm unele trucuri pentru a curăța casa, curățenia va deveni o treabă ușoară, plăcută și rapidă.

Pentru că cel mai important lucru în curățenie sunt produsele utilizate, astăzi vreau să vă vorbesc din nou despre Sano.

După cum știți, la primul eveniment Bucovina Beauty am primit un pachet generos de produse de curățenie Sano. V-am povestit deja despre ele într-un articol trecut. Cu ajutorul lor am păstrat casa curată, fără să obosesc frecând de două ori același lucru. Nu am calcar pe obiectele sanitare, cuptorul arată ca nou, podelele strălucesc de curățenie, iar parfumul balsamului de rufe se simțea până jos la scară, ori de câte ori întindeam rufele spălate pe balcon.

Despre Sano Anti-kalk, Sano Forte pentru aragaz, Floor Fresh pentru podele și balsamul de rufe primite atunci, nu am decât cuvinte de laudă, nicicând nu mă voi întoarce la alte produse utilizate anterior, din moment ce acestea sunt atât de eficiente și costă exact la fel ca toate produsele de curățenie, doar că fac treaba mult mai bine.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și curățenia de crăciun ne istovește, astăzi vreau să vă vorbesc și despre alte produse Sano care ușurează munca și eficientizează procesul de curățare a case.

Soluția Sano Jet + cu oțet, un produs multifuncțional de curățare

Acum, mai mult că oricând avem nevoie ca fiecare colț să fie perfect curat. În mare parte pentru că datorită curenților de aer produși de căldură de la radiatoare, praful și acarienii se mișcă mai mult prin casă. Așadar este nevoie de un produs de curățenie multifuncțional precum este Soluția Sano Jet + cu oțet.Soluția Sano Jet + cu oțet

Acest produs îl pot consideră un truc extrem de eficient, pentru că este o soluție pentru curățare universală, adică poți curața diverse suprafețe cu el.

În majoritatea cazurilor, cumpăram o mulțime de produse de curățare inutile și nici nu îmi aminteam pentru ce au fost. Cu soluția Sano Jet + cu oțet vă puteți curăța casa fără a utiliza alte produse. Am spălat ferestrele, ușile, solul, am șters dulapurile din bucătărie, lustrele și faianța din baie. Practic, totul a fost așa cum îmi place mie să zic, o trecere rapidă de lavetă umedă… desigur cu Soluția Sano Jet + cu oțet.

Soluția Sano Jet + cu oțet distruge diverși microbi precum Staphyloccocus aereus, E.coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans etc. și lasă casa perfect curata.

Acest produs are printre ingrediente, oțet care îl face să fie și mai eficient și un parfum plăcut de lavandă. Lasă casă impecabil de curată și parfumată, fără să muncești prea mult.

Capsule detergent Sano Maxima, pentru rufe mai curate și parfumate

De foarte multă vreme spălatul rufelor nu mai este o treabă dificilă pentru nimeni, însă chiar dacă ai o mașină de spălat de ultima generație, tot ai nevoie de un detergent bun. Eu spăl doar cu detegent lichid, în mare parte pentru că am o mașină de spălat cu funcția Eco Bubble și nici nu îmi place praful rezidual lasat de detergenții clasici pe rufe. Nu am mai folosit un detergent praf de ani buni, iar capsulele Sano Maxima sunt perfecte pentru mine și mașina mea de spălat.

Fiecare pungă de aduce 16 capsule Sano Maximă, eficiente și parfumate. Deja jumătate din ele le-am folosit la spălatul perdelelor și a lenjeriilor si chiar am fost uimita de cat de bine spala.

Capsule detergent Sano Maxima

Sano Anti-kalk pentru mașina de spălat

Un alt produs pentru haine curate este Sano Anti-kalk pentru mașina de spălat. De ce? Pentru că o mașină cu depuneri de calcar nu mai spală eficient, lasă pete de calcar pe haine și… desigur că i se scurtează durata de viață.

Mașina mea de spălat este cu auto curățare, dar am folosit o jumatate de sticla la un program scurt, fără rufe la spălat și chiar mi se pare ca mașina funcționează mai bine.

Sano anti-kalk pentru mașina de spălat este sub forma lichida și se pune în sertarul detergentului. Se dizolvă complet, indiferent de temperatura apei și nu lasă urme de praf precum alte produse asemănătoare.

Utilizarea unui produs anticalcar pentru mașina de spălat, prelungește viața aparatului, eficientizând operațiunea de spălare.

Sano anti-kalk pentru mașina de spălat mi-a plăcut foarte mult și i l-am recomandat și mamei care locuiește la casă unde apa este foarte dură. Deja era foarte mulțumită că mașina de spălat nu mai scârțâie.

Mănuși Sano cu Aloe Vera

Mănușile de cauciuc sunt un element indispensabil atunci când vorbești despre curățenie. Cu toate acestea, nu toate sunt la fel. Sano are o propunere inovatoare care să îți permită să faci curățenie și să îți îngrijești mâinile în același timp pentru că mănușile lor sunt impregnate cu aloe vera și au efect hidratant. Din acest motiv, aceste mănuși nu cauzează alergii sau iritații ale pielii.manusi cu aloe vera Sano

Măsură M se adaptează perfect mâinii datorită elasticității și calității materialului din care sunt făcute. Mănușile Sano cu Aloe Vera au devenit prietenele mele la curățenia de crăciun și m-au ajutat să îmi păstrez manichiura intactă și pielea mâinilor frumoasă și sănătoasă.

Foarte rezistente la substanțe chimice cum ar fi amoniacul și acetona sau alcoolul, acest tip de mănuși sunt recomandate ori de câte ori veniți în contact cu produsele de curățenie care pot agresa și leza pielea mâinilor.

Săpun lichid Careline cu miros de caramel

Săpunul lichid de la Sano este preferatul meu. După cum v-am mai povestit, în portofoliul Sano se regăsesc și produse cosmetice. Acesta are un parfum delicat, gurmand, a prăjituri de crăciun și o componentă hidratantă.

sapun lichid Careline cu miros de caramel

Secretul pielii frumoase este hidratarea, de aceea este important să ne asigurăm că hrănim pielea mâinilor cu substanțele nutritive necesare pentru a o menține netedă și elastică. Pentru a realiza acest lucru, adăugarea hidratării la fiecare pas al rutinei de îngrijire este esențială, iar săpunul lichid Careline, ediție de crăciun, aduce un nivel de hidratare mediu, pe lângă parfumul delicios.

Produsele Sano se regăsesc pe rafurile supermarketurilor, dar au și magazine dedicate de unde puteți achiziționa toată gama.

În Suceava Magazinul Partener Sano este în cartierul Obcini, Str. Bistriței, nr.10. cu program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 – 13.00.

Spor la curățenia de crăciun!

1 Comment on "Produse de curățenie Sano, ajutoare ideale pentru a termina rapid curățenia de crăciun"

  1. Si eu folosesc produse de la Sano.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*