De ce ar trebui să folosești produse de curățenie ecologice?

produse de curățenie ecologice
Share the joy

De ce ar trebui să folosești produse de curățenie ecologice?

Dat fiind că viața de zi cu zi devine mai aglomerată și mai exigentă, nu este greu să gravitezi la cele mai  eficiente soluții de curățare care „garantează” mai ușor îndeplinirea sarcinilor dificile. Când ai nevoie de o baie mai curată, probabil că vei apuca produsul care arată cel mai bine. Cu toate acestea, dacă ai analizat vreodată ce este în sticlă, ai ezita cu siguranță înainte de a cumpăra.

Indiferent dacă lucrezi în curățenie și folosești aceste articole pe parcursul zilei sau ești cineva care curăță în mod regulat casa, trebuie să te asiguri că te gândești la produsele pe care le cumperi. Aproape toate produsele de curățare sunt alcătuite din substanțe chimice dure care pot fi dăunătoare sănătății tale dar și a familiei.

Dacă expresia „produse organice” ți-a atins punctul maxim de interes, aruncă o privire la beneficiile acestora:

  • Gospodărie sănătoasă

Dacă vei folosi produse organice de curățare nu vor mai fi substanțe chimice absorbite în piele sau inhalate de persoana care efectuează curățarea. Avantajele pentru sănătate se extind asupra membrilor familiei care nu vor mai fi nevoiți să respire compuși toxici ascunși în aer sau pe suprafețe.

Cercetările au arătat că utilizarea unui spray de curățare pe bază de substanțe chimice, chiar și o dată pe săptămână, ridică riscul de a avea dificultăți de respirație. Utilizarea soluțiilor organice de curățare este eficientă în reducerea probabilității apariției astmului.

produse curatenie organice

  • Un mediu natural mai bun

Prin utilizarea multor produse de curățare toxică, substanțele chimice periculoase sunt lansate în atmosferă. Util să spun că nu este bine pentru tine și pentru cei din jur să inhalați. Trecerea la soluții mai ecologice ajută la minimizarea poluării la aprovizionarea cu apă și la atmosferă, precum și la reducerea efectului de epuizare a ozonului și a schimbărilor climatice globale cu substanțe chimice care produc mult mai puține smoguri. Cele mai multe produse verzi folosesc de asemenea ambalaje reciclabile și materialele reziduale.

  • Produse mai sigure

Soluțiile tradiționale de curățare prezintă pericole cum ar fi arsurile chimice la ochi și piele. Produsele verzi nu sunt periculoase și îndeplinesc cerințe dure în ceea ce privește pericolele de respirație și absorbția pielii.

  • O mai bună calitate a aerului

Ca majoritatea oamenilor, probabil că nu poți suporta mirosul substanțelor chimice puternice. Nenumărate soluții ecologice de curățare cumpărate și cele pe care le poți face în propria casă, conțin uleiuri esențiale ecologice plăcute.

  • Mai accesibile

Este o pierdere de timp și bani pentru a achiziționa produse chimice scumpe atunci când poți cumpăra o soluție naturală care funcționează la fel de bine, dacă nu chiar mai bine, în propria casă.

Poți cumpăra soluții organice pentru curățenie și online din magazinul virtual Biodiva, www.biodiva.ro. Din categoria soluțiilor pentru curățenie fac parte: detergenți pentru baie, soluții pentru toate suprafețele, soluții pentru pardoseli, soluții pentru geamuri, degresanți și detartranți la prețuri competitive.

Biodiva detergenti produse de curățenie ecologice

Be the first to comment on "De ce ar trebui să folosești produse de curățenie ecologice?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*