3 Miracole – Suplimente naturale Doctor Yang, soluția salvatoare pentru o sănătate de fier

3 MIRACOLE - Suplimente naturale Doctor Yang, soluția salvatoare pentru o serie de afecțiuni
Share the joy

3 miracole – Suplimente naturale Doctor Yang, soluția salvatoare pentru o sănătate de fier

Bună dragii mei,
Vă vorbesc adesea despre cât de prețioasă este sănătatea, ce valoare imensă are starea de bine și cât cât de important este să păstrăm un echilibru în toate.

Întotdeauna am spus că ține de noi să ne păstrăm corpul și mintea sănătoase și că o viață fără sănătate nu e chiar ceva ce ne-am putea dori.

Ce mâncăm, cum ne odihnim, cât de mult ne mișcăm și chiar felul în care trăim și acceptăm tot ce se întâmplă cu noi și în jurul nostru creează acel echilibru, acea armonie interioară pe care toți ar trebui să o căutăm.

Îngrijirea sănătății trebuie să fie o prioritate în orice etapă a vieții pentru că acest lucru ne va ajuta să avem o viață lungă și frumoasă și desigur să fim feriți de boli.

Totodată trebuie să fim conștienți că sănătatea este doar o definiție de bunăstare fizică, mentală și socială și nu înseamnă doar că nu suntem bolnavi. Astfel, putem spune fără nicio îndoială că dincolo de patologii, sănătatea cuprinde diverși factori care intervin în calitatea vieții fiecăruia. Prin urmare, o persoană sănătoasă ar fi cea care se bucură de o viață plină și fericită alături de cei dragi, o persoană care ajunge la un anumit număr de ani fără să viziteze medicul decât din curtoazie.

bicicleta

Cum putem avea grijă de sănătatea noastră

O stare de sănătate bună poate fi obținută prin diferite acțiuni și menținută mult timp sau din contra pierdută din diverse motive.

Pentru a fi sănătoși nu avem multe lucruri de făcut și exceptând genetica, ce ne poate da planurile peste cap, o dietă adecvată pe care să o sprijinim cu suplimente naturale de bună calitate, multă mișcare și evitarea lucrurilor nocive, precum alcoolul și tutunul, ar putea scădea considerabil posibilitatea de a ne îmbolnăvi frecvent.

De unde luăm suplimente naturale de calitate

Știți că mie nu îmi plac medicamentele, de altfel le urăsc și tot timpul eu mă îndrept spre produse naturale, fără componente de sinteză fabricate în laborator, a căror efecte adverse pot avea ecou și peste ani de zile. Astfel că m-am gândit să vă prezint un brand nou intrat pe piața românească, dar foarte cunoscut și apreciat la nivel mondial: suplimentele naturale Doctor Yang.

Dr. YANG - suplimente naturaleSuplimentele naturale Doctor Yang sunt aduse în România de Ayoma Suplements și pot fi achiziționate la preț promoțional acum în perioada lansării de pe site-ul oficial doctoryang.ro.

Aceste suplimente combină formule medicale originale cu rețete naturiste din medicina tradițională chineză. Aceasta știință este milenară și folosește metode diferite pentru a trata pacienții.

Astăzi sunt recunoscute peste zece mii de medicamente și mai mult de o sută de mii de rețete medicale înregistrate în literatura antică chineză, pentru a trata diferite afecțiuni și boli. Plantele și extractele din plante sunt elementele cele mai utilizate și joacă un rol însemnat, având aceeași importanță ca și farmacologia actuală occidentală și chiar industria antibioticelor.

De ce sunt atât de eficiente suplimentele naturale Doctor Yang

Suplimentele naturale Doctor Yang sunt bazate pe ingrediente 100% naturale, atent selecționate, recoltate din zone unde poluarea este inexistentă.

Natura are puteri vindecătoare, iar plantele medicinale chinezești sunt printre cele mai eficiente în tratarea numeroaselor boli. De-a lungul timpului acestea s-au dovedit a fi extrem de benefice pentru sănătate, cu puteri miraculoase în tratarea anumitor afecțiuni, ajungând astfel să fie cunoscute în întreaga lume.

Suplimentele naturale Doctor Yang au fost inspirate din rețetele medicinei tradiționale chineze, care au tratat boli grave încă din cele mai vechi timpuri.

Astăzi, eficacitatea suplimentelor naturale provenite din medicina tradițională chineză este recunoscută chiar și de știința modernă, acestea fiind utilizate cu încredere de miliarde de oameni din întreagă lume.

DR YANG

3 MIRACOLE suplimente naturale Doctor Yang

Lumea modernă datorează medicinii tradiționale chinezești, pe lângă rețetele milenare, primul tratament eficient împotriva malariei, cu ajutorul căruia s-au salvat milioane de vieți.

3 MIRACOLE de la Doctor Yang este un produs cu o eficacitate aproape miraculoasă. Elementele acestui supliment natural sunt esențiale pentru a avea un organism sănătos și vitale atunci când corpul este suferind.

Compoziție 3 MIRACOLE de la Doctor Yang

 • ulei de pește
 • ulei din semințe de chimen negru
 • ulei din semințe de in.3 MIRACOLE - Suplimente naturale Doctor Yang, soluția salvatoare pentru o serie de afecțiuni

 

Fiecare dintre aceste componente este o armă puternică împotriva anumitor afecțiuni. Aduse împreună, redau organismului vitalitatea, readuc frumusețea și strălucirea pielii și a părului și tratează diverse boli.

3 MIRACOLE de la Doctor Yang – ulei de peste

Fără doar și poate toată lumea știe ce este uleiul de peşte. Acesta este folosit pentru cantitățile impresionante de Omega 3, care este unul dintre elementele esențiale pe care corpul nostru trebuie să îl primească pentru a fi sănătos. Acizii grași Omega 3 nu pot fi produși în mod natural de organismul nostru, astfel încât trebuie să îi furnizăm corpului suplimente naturale care să îi conțină.

Consumul zilnic de Omega 3 ne ajută la:

 • producerea de hormoni
 • sănătatea articulațiilor
 • protejarea organismului de bolile infecțioase
 • previne inflamațiile
 • redă elasticitatea și strălucirea pielii și părului

Totodată acizii grași Omega 3 oferă numeroase beneficii corpului nostru. Dintre acestea aş aminti că protejează inima, reduce nivelul zahărului din sânge, reglează tensiunea arterială și îmbunătățește fluxul sanguin.

Consumarea constantă de suplimente naturale ce conțin Omega 3 va reduce riscul de tromboză, în plus crește nivelul de DHA care este legat producerea de melatonină. Acest hormon este eliberat în corpul nostru pentru a ne odini mai bine și pentru a găsi echilibru interior.

Așadar includeți Omega 3 în dietă și deveniți o persoană mai sănătoasă!

3 MIRACOLE de la Doctor Yang – Ulei de chimen negru

Acest ulei este folosit încă din antichitate, pe când faraonii îl utilizau că un elixir prețios în îngrijirea corpului.

Uleiul de chimen negru conține elemente esențiale ce consolidează sistemul de apărare a pielii și are efecte benefice asupra acesteia, având efect anti îmbătrânire. Balsam pentru pielea uscată, sensibilă și iritată datorită acțiunii sale calmante, revitalizante și antiinflamatoare, reîntinerește epiderma redându-i strălucirea.

Totodată este un foarte puternic stimulent al sistemului imunitar cunoscut și utilizat încă din timpurile Egiptului antic având efect antiseptic, antiinflamator, antimicotic și antialergic. Susține funcția aparatului respirator şi este un puternic antibiotic natural, stimulent și tonic general.

Ulei din semințe de în – 3 MIRACOLE de la Doctor Yang

Uleiul din semințe de in este cunoscut din toate timpurile ca un vindecător și susținător al sistemului gastro-intestinal. O bogată sursă de acizi grași, minerale și vitamine, uleiul de semințe de in ajută la refacerea celulară, fiind eficient în tratarea sau ameliorarea diverselor afecțiuni.

Datorită acizilor grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9, uleiul de semințe de in este adjuvant pentru protecția aparatului cardio-vascular, reglarea colesterolului și trigliceridelor, susține imunitatea și protecția sistemului nervos.

Mod de utilizare:

3 MIRACOLE de la Doctor Yang conține o combinație atent gândită de ulei de pește, ulei din semințe de chimen negru și ulei din semințe de in, care ajută sănătatea inimii, sistemul circulator al sângelui, sistemul imunitar, luptă cu problemele de stomac și combate rezistența la insulină și constipația.

Se administrează câte o capsulă zilnic, în timpul mesei, sau la recomandarea medicului.

Un flacon este suficient pentru 60 de zile, cantitatea optimă de ingrediente din cadrul compoziției ajutând organismul încă din prima zi.

3 MIRACOLE – Suplimente naturale Doctor Yang, soluția salvatoare pentru o serie de afecțiuni

Încă din secolul trecut se recomanda ca dieta să fie redusă în calorii, dar bogată în nutrienți și nenumărate studii de specialitate au afirmat eficacitatea restricției calorice și beneficiile aportului de acizi grași.

Așadar 3 MIRACOLE de la Doctor Yang are o putere excepțională, având rol de regenerare și anti-îmbătrânire celulară și este probabil cel mai eficient din categoria sa.

3 Comments on "3 Miracole – Suplimente naturale Doctor Yang, soluția salvatoare pentru o sănătate de fier"

 1. Sunt foarte bune suplimentele. Multumesc pentru recomandare.

 2. Mulțumim pentru recomandare,produsele naturale mă atrag și pe mine.

 3. Apostol Viorica | mai 19, 2019 at 8:37 pm | Răspunde

  Multumim ,bune produse,merg pe site-ul lor sa ma uit!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*