Sărbători frumoase, gustoase și parfumate cu Asevi și Sano Vita

spiridusi de craciun
Share the joy

Sărbători frumoase, gustoase și parfumate cu Asevi și Sano Vita

More than Pub este una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate din România. Formată dintr-un grup de oameni creativi, proiectează, pregătesc și dezvoltă diverse campanii de publicitate pentru diferite branduri pe care eu personal le iubesc.

Tot ei sunt responsabili de minunatele concursuri care se întâmplă pe canalele mele media și pot spune că sunt foarte fericită să fac parte din echipa de bloggeri cu care au ales să colaboreze.

Urmăresc cu drag pagina lor de Facebook unde oferă informații constante despre produsele sau serviciile brand-urilor pentru care lucrează, fie prin spoturi publicitare foarte drăguțe, fie prin postări haioase la care nu ai cum să nu dai măcar like…

Unul dintre cele mai importante domenii prin care se evidențiază echipa More Than Pub este creativitatea. O echipa tânără, dinamică, ce lucrează mână în mână pentru a dezvolta un concept nou, ne reamintește constant că este esențial să își cunoască clientul, nevoile și personalitatea acestuia, dar și pe noi, cei care suntem captivați de produsele pe care le promovează.

De-a lungul timpului am văzut tot felul de postări care ne-au făcut să râdem, în timp ce altele ne fac să reflectăm și să luăm aminte asupra anumitor aspecte ale vieții. Am asistat la publicitate neconvențională și campanii absolut uimitoare alături de clienții lor și am admirat cu sinceritate creativitatea, strategia și inovația, cerințe pe care echipa More Than Pub le îndeplinește cu brio pentru a fi considerată una dintre cele mai bune agenții de publicitate din online-ul și offline-ul românesc.

Ingeniozitatea în toată splendoarea sa este ceea ce putem vedea în fiecare zi datorită acestei agenții de publicitate și vă invit și pe voi dragii mei să îi urmăriți.

more than pub

Primul cadou de Crăciun de la ei l-am primi și a fost un dar de suflet, pentru că mi-a arătat că și eu sunt un mic cristal de nisip în clepsidra timpului pe care ei îl investesc în promovarea diverselor produse.

Apoi am fost cooptată într-o campanie super frumoasă și din nou v-am arătat rețete cu produsele Sano Vita și desigur am făcut câteva story cu cele mai bune produse de curățenie de la Asevi.

Cu Asevi ai casă mai curată și parfumată

Produse de curatenie Asevi

Despre produse de curățenie Asevi v-am vorbit deja într-un articol amplu: Sfaturi smart, pentru o casă mai curată și mai parfumată cu produsele profesionale Asevi. Sunt în opinia mea unele dintre cele mai bune produse de curățenie din Europa. Le cunosc de pe când locuiam în Spania și m-am bucurat să le regăsesc și în magazinele noastre.

Produsele Asevi sunt extrem eficiente, curăță rapid chiar și cea mai dificilă murdărie și nu doar că ne ușurează munca, dar scurtează timpul alocat curățării casei.

Produsul meu preferat este soluția universală de curățat pentru că înarmată cu o cârpă de bumbac și sticla magică pot șterge și oglinda de pe hol și măsuța de marmură din salon, ecranul televizorului, ușa de la balcon și chiar mobila din lemn masiv. Toate rămân impecabile, fără pelicula aceea lipicioasă care rămâne de la alte produse similare.

Și parfumurile de camera îmi plac, cel cu vanilie este foarte fresh și durează mult, iar soluția dezinfectantă este genială pentru băi dar și pentru blatul de la bucătărie.

Detergenții și balsamurile de rufe le utilizez dintotdeauna pentru că lasă hainele curate și parfumate. În plus rămân fără urme albe și nici nu lasă praf când sunt uscate.

Detergentul pentru rufe negre îl folosesc foarte mult iarna când gecile și pulloverele trebuie spălate mai des. Cu acest detergent special negru rămâne negru… sau chiar redevine negru, păstrându-și intensitatea mai mult timp.

Un alt produs genial este degresantul Asevi pe care îl folosesc de foarte mult timp pentru a curăța tăvile de la aragaz, grătarul și orice urmă de grăsime din bucătărie, fără a depune niciun efort suplimentar, doar o pulverizarea și șterg cu o lavetă umedă și gata, totul rame impecabil de curat.

Sano Vita, produse delicioase pentru o viață sănătoasă

sano vita

Produsele Sano Vita nu îmi lipsesc niciodată din bucătărie. Le găsești în orice supermarket, chiar și în Profi sau pe site unde pentru o reducere extra de 15% poți folosi la o comandă codul darkpassion.

Cred că am încercat cam orice de pe site. Ador laptele praf de soia, în special cel cu gust de vanilie și berea de ghimbir. Pentru cei ce au nevoie de o alimentație specială, Sano Vita oferă produse adecvate, ideale pentru o dietă sănătoasă.

Va invit să gătiți alături de mine rețetele Sano Vita deja postate și de ce nu, să îmi recomandați și voi alte rețete excelente, unde un plus de savoare și un gust desăvârșit este dat de… Sano Vita.

Voi cum ați petrecut sărbătorile?

Be the first to comment on "Sărbători frumoase, gustoase și parfumate cu Asevi și Sano Vita"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*