Întâmpina primăvara cu cele mai frumoase oje semipermanente de la BAFF.ro

Share the joy
 • 28
 •  
 •  
 • 3
 •  
 •  

Întâmpină primăvara cu cele mai frumoase oje semipermanente de la BAFF.ro

Hello beauties!

Chiar dacă nu pare, primăvara e aici! S-a instalat printre fulgii de zăpadă și cel mai năprasnic ger din această iarnă, însă mie nu îmi pasă pentru că am cele mai frumoase unghiuțe.

După cum știți BAFF.ro are o nouă colecție de oje semipermanente 3 in 1 și eu am ales pentru astăzi două nuanțe vesele și delicioase pentru a-i ura bun venit primăverii în ciuda frigului de afară.

Oja semipermanentă a reprezentat o revoluție în ceea ce privește îngrijirea unghiilor, câștigând rapid inima tuturor doamnelor, situându-se pe primele locuri între tipurile preferate de manichiură din ultimii ani. Oja semipermanentă 3 in 1 vine ca o noutate, un mod și mai simplu de a executa manichiuri fabuloase cu doar o atingere de pensulă.

Dacă nu ați avut încă ocazia de a experimenta manichiura cu ojă semipermanentă, vă invit în universul magic de la BAFF.ro unde gășiți produse de calitate pentru manichiuri perfecte.

Oja semipermanenta PureLUXE a fost dezvoltată folosind tehnologie și inovație pură pentru a obține o rezistență de durată și culori vibrante, cu impact puternic. Paleta de culori include o varietate de nuanțe seducătoare, realizate cu atenție și alese pentru a satisface cele mai înalte așteptări. Fiind Ojă Semipermanenta 3 în 1, nu necesită și bază, nici topcoat pentru ojă semipermanenta, ceea ce economisește timp și bani, fiind necesar doar un singur produs pentru manichiura semipermanenta.

oja semipermanenta 3 in 1

Oja semipermanentă 3 in 1

Oja semipermanentă 3 in 1 oferă o serie de avantaje care ne fac viața mai ușoară. Știți că eu iubesc ojele și unghiuțele frumoase, ei bine noutatea acestor oje de la BAFF.ro este că pot fi aplicate pe unghiuțele naturale mătuite și degresate în prealabil, pregătite cu Nail Prep și Primer.

Se utilizează în strat subțire și se usucă la Lampa UV 36W în 2 min și în 30 sec la Lampa LED/UV 48W .

Fiind ojă semipermanenta 3 în 1, nu necesită aplicarea Base Coat și Top Coat nici la utilizarea pe unghiile naturale nici la cea pe unghiile false.oje semipermanente 3 in 1

Eu am utilizat-o pe unghiile naturale, iar rezultatul este superb.

Pentru astăzi am folosit 2 nuanţe:

 • 3141 Flamingo Dream
 • 3500 I LOve You Pink

oje semipermanente 3 in 1 BAFF

Una dintre caracteristicile cele mai seducătoare a acestor oje semipermanente 3in1 de la BAFF.ro este strălucirea și duritatea pe care o conferă unghiilor. Acest lucru le face să fie ideale pentru persoanele cu unghii fragile, subțiri sau cu tendințe de exfoliere, deoarece le întărește și le protejează.

Un alt avantaj este durata lungă în care manichiură rămâne perfectă, timp de aproximativ 3 săptămâni, mult mai mult decât orice ojă normală.

Oja semipermanenta 3 in 1 de la BAFF.ro are o uscare super rapidă, se aplică ușor, nu lasă dare, nu formează denivelări, culoarea este uniformă, profundă și strălucitoare. Pensula lată facilitează aplicarea și nu ai nevoie de cunoștințe speciale sau a știi vreo tehnică anume pentru a obține o manichiură superbă. Doar aplici ojă, usuci în lampa și în mai puțîn de jumătate de ora, unghiuțele tale se îmbracă în cele mai delicioase culori.

Specificații oje semipermanente 3 in 1 Baff.ro

Nuanțele alese de BAFF sunt pigmentate și foarte frumoase, moderne, respectând tendințele sezonului. Cu ele veți avea unghii perfecte pentru mai mult timp.

 • Cu o paletă de nuanțe seducătoare, ultra pigmentate create exclusiv pentru performanță, te vei îndrăgosti pe loc de Oja semipermanenta PureLUXE.
 • Ingredientele au fost alese special pentru a compune o formulă care ajută la păstrarea calității pigmenților și a duratei lor de viață pe unghie, alcătuind o peliculă elastică, flexibilă și amplificând strălucirea.
 • Textura autonivelantă, utilizarea facilă si uscarea rapidă sunt în avantajul tău. Straturile subțiri necesare aplicării ajută întreaga manichiură să fie una naturală, fină și elegantă.

oja semipermanenta 3 in 1 BAFF.roCantitatea unei oje este de 12 ml este valabila 12 luni de la deschidere și în acest moment cost 45 de lei pe site. Oja este autonivelantă, iar manichiură realizată cu aceasta durează între 2- 4 săptămâni.

Fabricate în Germania după standarde de calitate europene, ojele sunt create special pentru Baff.ro.

Cu nuanțe vă atrag? Noile culori ultraviolet le-ați văzut? Sunt absolut fermecătoare!!!

oja semipermanenta 3 in 1 BAFF.ro

 • 28
 •  
 •  
 • 3
 •  

4 Comments on "Întâmpina primăvara cu cele mai frumoase oje semipermanente de la BAFF.ro"

 1. Ai facut cea mai frumoasa manichiura cu cele mai frumoase nuante.

 2. Foarte frumoasa manichiura ta.

 3. Ce stralucitoare sunt aceste oje. Culori frumoase, de primavara, iar manichiura ta este impecabila. Produsele bune se vad de la o posta!

 4. Vai ce dragute unghiutele tale? O culoare dulce si delicate. Imi place rozul ala deschis. Love,love,love…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*