Boy’s book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux , recenzie

Boy's book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux
Share the joy

Boy’s book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux

Cărțile sunt fascinante! Toate! Fiecare dintre ele are farmecul ei, însă există cărți atât de frumoase încât îți bucură privirea și-ți încânta sufletul. O astfel de carte este cea despre care vă vorbesc astăzi și de care fiul meu s-a îndrăgostit iremediabil.

Cu un aspect deosebit, la prima vedere enciclopedie, Boy’s book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux este o carte pline de idei minunate pentru activități, proiecte DIY și aventuri în aer liber, care vor ține copiii ocupați în orice moment al anului.

Boy’s book pentru micii aventurieri cuprinde o mulțime de idei grozave, invitându-i pe cei mici la activități ce includ crearea de coduri secrete sau realizarea unui periscop, îi învață cum se construiește și se folosește o busolă, cum se face un radiometru și multe, multe altele. În plus cuprinde o colecție superbă de abțibilduri.

Cartea aventurilor pentru băieți este acel lucru pe care îl poți lua cu tine în vacanţă, la cabană, pe banca în faţa blocului, în curte sau în gradină la bunici sau să o ții acasă unde pe biroul tău poți crea cele mai incredibile obiecte.

Boy’s book pentru micii aventurieri – descriere oficială

Datorită numeroaselor ilustrații (fotografii, scheme, desene, schițe), băieții vor învăța, printre altele: să recunoască insectele, să decodifice mesajele secrete, sa își facă un ierbar, să construiască o moară de apă, să acorde măsurile de prim ajutor, să construiască un periscop, să citească o hartă, să facă noduri marinărești, sa realizeze bărcuțe cu motor, să-și facă propria busola și multe altele.

Cartea Boys Book pentru micii aventurieri face parte din categoria Atlase, enciclopedii copii a librariei online Libris.ro

Chiar dacă Editura RAO şi-a pus amprenta pe aceasta carte, fontul este mare și haios, ceea ce o face ușor de citit.

Desigur, eticheta simpatică ce anunță solemn că este „Interzis fetelor” nu trebuie să ţină puștoaicele deoparte, chiar dacă este şi un volum asemănător, scris tot de Michele Lecreux , dedicat activităților special concepute pentru micile aventuriere.

Cu o coperta cartonată superbă, cu ilustrații color și diagrame distractive, toate pe hârtie lucioasă de înaltă calitate, fiecare pagină demonstrează pas cu pas modul de a realiza și finaliza cu succes activitățile. Această carte este mai mult decât o adunătură de file, este un prieten adevărat, un tovarăș de joacă și un confident.

Boy's book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux pareri

Banda elastică ce închide cartea ca un jurnal ascuns, sau din contra, o deschide unde ai rămas, în conferă acestui volum o imaginea e foarte atrăgătoare și absolut oricine îmi intră în casă și vede cartea, o răsfoiește curios.

Băiatul meu de 11 ani spune că este cea mai bună carte de până acum și o răsfoiește în fiecare zi, distrându-se și învățând lucruri interesante. Multe dintre instrucțiunile din acest volum le-am găsit de fapt foarte utile și pentru mine, iar cel mic a devenit fascinat de lumea posibilităților ce i-o deschide aceasta carte.

Fiecare activitate oferă detalii ușor de înțeles și pe baza fotografiilor și schițelor, copiii vor putea realiza singuri diverse obiecte, astfel apar posibilități nesfârșite de a petrece într-un mod plăcut timpul liber, mai ales ca vremea rece ne va tine mai mult în casă.

O idee genială de cadou pentru sărbătorile ce se apropie, Boy’s book pentru micii aventurieri este o provocare chiar și pentru puștii mai mari deoarece are câteva activități care necesită îndemânare și curaj.

Tot timpul spun că nimeni nu se naște cititor, însă toți copiii sunt curioși și dacă vor avea cărți la îndemână vor dori să le răsfoiască. Din acest motiv este extrem de important să le oferi cărți atrăgătoare și astfel să le insufli obiceiul de a citi.

Cea mai bună strategie pentru a realiza acest lucru este să le oferi cărți ilustrate care le captează interesul și să le alternezi cu subiecte mai dificile.

Boy’s book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux este o carte ce cuprinde tot ceea ce trebuie să știi pentru a fi pregătit în orice situație!

Be the first to comment on "Boy’s book pentru micii aventurieri de Michele Lecreux , recenzie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*