Coafuri la modă pentru păr lung în sezonul toamnă 2019, ce placă de păr îți trebuie

placa de par
Share the joy
 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Totul despre placa de păr, cum o alegi pe cea potrivită pentru coafurile din sezonul toamnă 2019

Hey girls, astăzi vorbim despre îngrijirea și coafarea părului, un pas foarte important în imaginea personală pentru cele mai multe femei.

Sezonul de toamnă a venit cu noi coafuri, tunsori și noi nuanțe de păr. Buclele lejere pe care le-am purtat toată vara se strâng cuminți și se ascund de frigul dimineților sub gluga pardesiului. Datorită umezelii în aer, tot mai multe doamne aleg să poarte părul perfect îndreptat sau prins în coadă, pentru că nu-i așa, părul frumos și sănătos este unul din factorii care influențează direct nivelul stimei de sine.

În sezonul toamna 2019 este în mare vogă bretonul, așadar avem nevoie de aparate de stilyng pentru a-i da o forma frumoasă.

Eu ador să îmi îndrept părul cu placa. Bine, acum să recunosc că orice aș face, părul meu pare să aibă viață proprie și doar placa de îndreptat părul îl liniștește.

Printre numeroasele dispozitive utilizate pentru stilizarea părului, placa este unul dintre cele mai importante. Cu o placă bună de păr precum cele de ultimă generație de pe acest site, nu veți avea nevoie de mult efort pentru a da un aspect impecabil coafurilor, indiferent dacă alegeți să purtați părul drept, câteva bucle sau valuri. Placa de păr are avantajul că este deosebit de ușor de utilizat și dacă o folosiți corect, veți avea întotdeauna părul moale și strălucitor.

Criterii de alegere a aparatelor de styling

Pentru fetele care obișnuiesc să poarte bucle, clar că un ondulator automat precum cel de aici este de neratat când e vorba de făcut cumpărături în acest sens. Ondulatoarele automate creează bucle perfecte de fiecare dată doar prin simpla apăsare a unui buton, însă plăcile de păr trebuie alese după anumite criterii, iar cel mai important factor de luat în considerare va fi tipul de păr pe care îl ai.bucle pentru par lung - ondulator

Producătorii prezintă acest aparat că fiind adecvat pentru toate tipurile de păr. Totuși, eficacitatea nu este întotdeauna aceeași. Firul gros și creț va fi mai greu de îndreptat decât părul subțire și ușor ondulat.

 • Plăcile

Plăcile de titan sunt preferatele tuturor. Acest material este cunoscut pentru durabilitatea să excepțională . Titanul este de asemenea un foarte bun conductor de căldură.

Nu trebuie să uităm modelele echipate cu plăci de turmalină sau acoperite cu ceramică. Acestea sunt mai accesibile din punct de vedere al prețului și îndreaptă părul excelent. Turmalina are avantajul de a elimina în mod eficient efectul de electricitate statică. Pe de altă parte, ceramică are o durată de viață mai scurtă, dar asigură o distribuție uniformă a căldurii.

De asemenea, va fi necesar să fiți atente la dimensiunea plăcilor. Dacă intenționați să faceți bucle, trebuie să alegeți modele cu plăci înguste, iar dacă vreți să aveți un păr perfect drept și aveți părul lung, alegeți plăcile late.

Multe astfel de aparate vin cu diverse accesorii interschimbabile. Vara aceasta de exemplu, s-a purtat foarte mult părul creponat, așadar dacă vă place să fiți întotdeauna în pas cu moda, trebuie să fiți atente și la acest aspect atunci când cumpărați o placă de păr.

placa de par

 • Reglarea temperaturii

Prima mea placă de păr nu avea termostat și nici afișaj. O lăsam la încălzit câteva minute apoi îmi îndreptăm părul.

Temperatura minimă necesară pentru o îndreptare eficientă este de 160 ° C . Modelele care se încălzesc sub acest prag nu sunt utile și necesita un efort suplimentar pentru a îndrepta parul. Unele plăci de păr permit să reglați manual temperatura, dar nu toate modelele disponibile pe piață oferă această funcție.

 • Placa de păr – ușurință în utilizare

Pentru mine este esențial ca manipularea să să fie confortabilă, să aibă un mâner ergonomic, antialunecare. Câțiva factori, precum dimensiunea și designul mânerului, greutatea sau lungimea cablului, ajută la definirea nivelului de confort în momentul utilizării. În cazul unei plăci de îndreptat părul cu abur nu uitați să luați în considerare greutatea rezervorului.

 • Funcții suplimentare placa de păr

O placă de păr este extrem de versatilă și poate fi folosită și pe post de ondulator pentru a crea coafuri îndrăznețe sau pentru a îndrepta firele rebele.

Plăcile de păr de ultimă generație, au mai multe funcții suplimentare precum: reglarea temperaturii în funcție de tipul de par, întinderea părului utilizând temperaturi scăzute, generator de aburi reci sau calzi, plăci infuzate cu cheratină, temporizator, funcția de îngrijire cu ioni pentru păr lucios sau tehnologia SplitStop și funcția de hidratare, ce te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate, îngrijind părul fără să îl ardă. De fapt unele plăci au o funcție care nu permite arderea și despicarea firelor.

 • Prețul

Prețul este, de asemenea, un factor important în alegerea noastră. Așa că studiați-vă bugetul cu atenție înainte de a începe cumpărăturile.

 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Coafuri la modă pentru păr lung în sezonul toamnă 2019, ce placă de păr îți trebuie"

 1. Mulțumim pentru recomandări.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*