Review gamă măști faciale Boys`n Berries Hello, New Me! de la Makeupshop România

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me
Share the joy

Review gama măști faciale Boys`n Berries Hello, New Me! de la Makeupshop România

Hello ladies,
După cum ați văzut atât pe Facebook cât și pe Instagram, v-am tot arătat că Makeupshop România a lansat luna trecută noile măști faciale Boys`n Berries Hello, New Me!

Cu această ocazie am primit și eu câteva să le testez, dar cum tocmai efectuasem un tratament de rejuvenare, practic am tropăit de nerăbdare pe lângă ele până am putut să le încerc.

Până acum ceva vreme, măștile faciale erau destinate unui moment excepțional, fie o ocazie specială când aveam nevoie de o piele perfectă, fie un sfârșit de săptămână înainte de o anumită zi sau situații cu adevărat atipice când ne doream să oferim pielii ceva mai mult decât crema zilnica.

Astăzi industria beauty ne oferă acest produs facial cu multiple calități, iar utilizarea sa s-a extins la orice moment în care vrei să te răsfeți. În plus, includerea acestora în portofoliul diverselor barand-uri a dus la scăderea prețurilor și diversitatea rezultatelor pe care le oferă.

Măștile faciale Boys`n Berries Hello, New Me aduc multiple beneficii începând de la nivel de bunăstare interioară și răsfăț olfactiv, până la o piele frumoasă, hidratată și lipsită de imperfecțiuni datorita compozițiilor fructate și a ingredientelor eficiente.

Gama Hello, New Me Boys`n Berries, ingrediente și beneficii

Măștile Hello, New Me de la Boys`n Berries sunt simplu și confortabil de utilizat. Gama cuprinde 4 măști de tip șervețel, fiecare impregnata cu anumite ingrediente destinate îngrijirii fiecărui tip de ten sau unei anumite nevoi ale tenului.

Fiecare masca reprezintă o singură doză de fericire și grijă pentru tenul nostru. În interiorul plicului se află o mască din microfibră, îmbibată generos într-un cocktail de ingrediente active ce vor aduce multiple beneficii pielii. Adaptează masca la formă feței și lăsă-o să acționeze timp de 15-20 minute, timp în care poți răsfoi o revistă, discuta cu o prietenă sau pur și simplu să te bucuri de un moment de relaxare, răsfățându-te cu parfumul delicios de fructe, în timp ce tenul tău beneficiază de un boost de vitamine și antioxidanți ce conferă pielii hidratare, strălucire și vigoare.

Îngrijirea tenului necesită diverse produse precum ar fi măștile de față. Acestea sunt tot produse cosmetice, chiar dacă multe dintre noi nu le vede așa, care curăță profund și ajută la întinerire și hrănirea pielii. În funcție de tipul de mască, acestea pot ajuta la hidratarea tenului, dar de asemenea ajută la reafirmarea pielii oferindu-i elasticitate. Totodată cu ajutorul măștilor puteți să purificați și să eliminați impuritățile. Oricum ar fi, măștile tip șervețel sunt produse esențiale în rutina de frumusețe.

Știm cu toate că nu există o formă mai bună de îngrijire de sine decât să ai grijă de fața ta pentru a păstra o piele cu o imagine tânără și sănătoasă. Măștile din gama Hello, New Me Boys’n’Berries sunt excelent de bune, parfumate, frumoase și ieftine și oferă o îngrijire delicioasă, ori de câte ori aveți nevoie.

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me – Mangosteen

Extractul de mangosteen este principalul ingredient ce alături de apă pură Icelandic Glacial oferă pielii o cantitate generoasă de vitamina C, precum și vitaminele A și E. Această mască hidratează și regenerează pielea în profunzime, reduce inflamațiile având totodată și efect antialergenic, fiind ideală pentru persoanele cu tenul acneic.

Masca de față Hello, New Me Mangosteen este bogată în antioxidanți, îmbunătățind semnificativ textura pielii încă de la prima utilizare.

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me - Mangosteen

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me – Peach

New Me Peach este plină de vitamine, minerale și antioxidanți extrași din piersica suculentă. Cu efect de hidratare, regenerează, împrospătează și redă frumusețea tenului. Vitaminele A, B, C, E și K, esențiale pentru păstrarea elasticității pielii, alături de caciu, fosfor, magneziu, fier, zinc și potasiu, minerale esențiale ce luptă împotriva radicalilor liberi și încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii, masca uniformizează textura tenului oferindu-i strălucire.

Niacinamida ajută la ștergerea semnelor vizibile de pe ten, conferindu-i suplețe și catifelare.

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me - Peach

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me – Papaya

Cu efect de peeling, New Me Papaya tenul într-un mod delicat, datorită principalului ingredient- papaya. Acest fruct exotic bogat în vitaminele A, B, C dar și în antioxidanți, conține acizi beta-hidroxili, cu efect exfoliant.

Cu un conținut ridicat de potasiu, calciu, fosfor și fier, are ca efect atenuarea petelor și a imperfecțiunilor, regenerează și are proprietăți antibacteriene, ajutând tenul să devină mai luminos și cu o imagine tinerească și odihnită.

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me - Papaya

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me – Litchi

Ingredientele active din această mască sunt extractul de litchi și apa pură Icelandic Glacial. Cu proprietăți antibacteriene, regenerează pielea și protejează celulele de efectele radicalilor liberi.

Bogată în antioxidanți, vitamine și minerale masca de față Hello, New Me Litchi oferă o hidratare intensă, cu efect revigorant.

Formula îmbogățită cu niacinamida, uniformizează tenul, atenuând semnele lăsate de acnee, contribuind totodată la minimizarea porilor, prin efectul astringent al vitaminei C.

În compoziția acestei măști regăsim si panthenolul ce știm cu toate ca are un puternic efect calmant.

Această mască este ideală pentru toate tipurile de piele și este recomandată în special pentru pielea cu pete, indiferent de cauza acestora.

Cum se folosesc măștile de față din gama Hello, New Me de la Boys`n Berries

Eu am un mod special de a folosi măștile de față tip șervețel și astăzi vi-l dezvălui și vouă.

Așadar pentru un efect garantat puneți măștile în frigider cu 15 minute înainte de aplicare. În acest timp demachiați tenul și clătiți-l bine cu apă călduță, uscându-l prin tamponare.

Răceală măștii ajută la calmarea tenului, reducând inflamația, în plus se simte grozav de reconfortant pe piele. Lângă măști, eu am în frigider întotdeauna o rolă facială de jad. Aceasta ajută la masaj și penetrarea ingredientelor mai rapid.

Serul rămas se masează ușor, cu mișcări circulare până ce se absoarbe complet în piele.

Tenul tău va avea o nouă imagine iar tu, New Me, te vei putea admira în oglindă descoperind beneficiile incredibile ale acestor măști.

Măștile faciale Boys`n Berries Hello, New Me le găsiţi la Makeupshop România şi costă doar 6,95 ron fiecare sau dacă le cumperi pe toate este 3+1 gratis și transport gratuit.

Masca de față Boys`n Berries Hello, New Me

1 Comment on "Review gamă măști faciale Boys`n Berries Hello, New Me! de la Makeupshop România"

  1. Și mie îmi plac foarte mult măștile tip șervetel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*