Scrisoare pentru fiul meu – Your Life Book

scrisoare pentru copilul meu
Share the joy

Scrisoare pentru fiul meu – Your Life Book

Când vorbim despre tine, cuvintele înfloresc. Suntem foarte recunoscători că ne-ai permis să fim părinții tăi.

Când devii părinte, universul tău capătă alte dimensiuni. Se strânge, se pliază, în jurul pruncului din brațele tale și gândurile care exprimă dragostea infinită, eternă și necondiționată, încep să ți se zbată în minte, să ți se așeze în inimă și să înflorească de iubire.

Dragostea pe care o simte o mamă și un tată, pentru o fiică sau un fiu, nu se poate explică în cuvintele mult prea sărace să cuprindă între slove măreția acestui lucru. Astfel că indiferent dacă sunt mici sau dacă au crescut deja, inima ta bate acolo unde este copilul tău și sufletul ți se umple de bucurie când îl vezi venind către tine.

Copiii sunt un dar al vieții, o binecuvântare a divinității ce ajunge în brațele noastre ca un premiu pe care ni-l oferă destinul. Ca într-o oglindă, îi privim și ne vedem pe noi înșine, de aceea încercăm să le oferim ceea ce nu am putut avea și întotdeauna ne străduim să ii vedem fericiți.

Chintesența existenței noastre, copiii sunt ceea ce lăsăm pe acest pământ, iar cel mai frumos dar pe care îl putem oferi pruncilor noștri sunt amintirile timpului petrecut împreună. Între toate, cele mai frumoase amintiri sunt cele speciale precum Your Life Book, o carte deosebită pe care i-o voi dărui fiului meu de ziua copilului.

scrisoare pentru fiul meu

Ori de câte ori ne gândim la tine, ne emoționăm. Uneori zâmbim, iar alteori o lacrimă ni se ascunde sub gene. Dragostea pentru tine este un amestec de sentimente care sunt magice.

Fiul meu termină clasa a patra și această carte va fi bucățica mea de suflet pe are o așez în palmele sale să o păstreze pentru timpul ce va veni. Am adunat între filele ei multă emoție, iar unde m-am fâstâcit, paginile cărții au fost umplute de fericire de către echipa Your Life Book.

Conceptul acestei cărți este unic, iar îmbinarea fotografiilor cu citate sau vorbele tale dau naștere unor amintiri prețioase. Eu am ales doar câteva fotografii din primele luni de viață ale puștiului. Dar poți alege orice ocazie să faci o astfel de carte sau, de ce nu, să începi cartea vieții tale și în fiecare an să adaugi câte un capitol.

O astfel de carte poate fi dăruită oricui și oricând, pentru că are înscrise în paginile sale frânturi de viață adevărată, cuvinte care mângâie și zâmbete dulci de fericire.

Pot fi cadouri pentru nași, mărturi la o aniversare, un cadou haios la sfârșitul școli, pot povesti despre dragostea voastră, despre vise și prieteni și… viața e atât de plină, încât este păcat să nu scriem propriile nostre cărți, personalizate după pofta inimii.

Scrisoare pentru fiul meu… Promit…

Promit să fiu mereu lângă tine și indiferent unde te vei afla în lume, inima mea va fi întotdeauna cu tine.
Îți promit să am grijă de tine.
Îți promit să te respect.
Promit să te îndrum.
Promit să fiu cel mai bun ghid al tău în această lume.
Promit să nu îţi întorc niciodată spatele.
Promit să te fac fericit.
Promit să îţi ofer o copilărie plină de viață și experiențe unice.
Promit să te îmbrățișez și să îți arat cate te iubesc, toată viața.
Promit să-ți dau pieptul, ca să te odihnești.
Promit să ţin braţele deschise să ai unde să te întorci ori de câte ori vei dori
Promit să te iubesc până la infinit și înapoi. Şi am speranţa că ești un om bun, că atingi ceea ce îţi propui în viață, că ești mereu sănătos şi întotdeauna fericit.

Mi-a fost greu sa scriu  aceasta scrisoare pentru fiul meu , să mă hotărăsc asupra cuvintelor pe care să i le las tipărite cu dragoste și emoție pentru a șterge o lacrimă de dor ce-i va curma obrazul cândva. La fel de greu mi-a fost și să aleg fotografiile, pentru că fiecare dintre acestea au o însemnătate anume pentru noi și aș fi vrut să cuprind o perioadă în care fericirea de a deveni părinte era nemăsurabilă.

scrisoare pentru fiul meu

Asta ești tu, viața noastră. Până când ai apărut tu nu am înțeles adevăratul sens al iubirii. Dar acum că eşti aici, viaţa nostră e completă

Pentru că totul s-a schimbat în ziua în care a ajuns și ne-a umplut complet sufletul cu acea dragoste pe care nu am mai simțit-o niciodată înainte, astăzi mă numesc mamă.

Fiecare clipă în care îl văd zâmbind, fiecare minut când îl aud râzând de fericire, mă fac să îmi imaginez că așa ar putea fi Raiul. Și fiecare clipă care trece, mă face să îl iubesc și mai mult și cu această carte am vrut să îi las și scris, nu doar cuvinte șoptite ce se vor pierde cândva risipite printre firele de nisip din clepsidra timpului.

Și cititorule, acum că ai citit scrisoarea pentru fiul meu, nu este nevoie să îți mai spun şi tu ești copilul unei mame…

Amintește-ți întotdeauna că fericirea este calea, nu o poți lua ca pe o destinație. Fiecare zi este o oportunitate, trebuie să te bucuri de viață, să ai posibilitatea de a-ți căuta libertatea, de a-ți urma visurile, de a te uita din când în când în oglinda sufletului tău și de a te întreba: Sunt cu adevărat fericit?

Și mai presus de toate, amintește-ți de toți acei ce te iubesc și lasă-le câteva file pe care le-ați scris împreună de-a lungul timpului!

Pentru că amintirile sunt tot ceea ce lăsăm în urmă, astăzi te invit și pe tine să scrii Your Life Book

2 Comments on "Scrisoare pentru fiul meu – Your Life Book"

  1. Cat de frumos,felicitări!

  2. Foarte frumos! Salutari!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*