Secretele unui makeup perfect, swach eyeliner și creion de ochi Boys’n Berries

MakeHot.ro review
Share the joy

Secretele unui makeup perfect, swach eyeliner și creion de ochi Boys’n Berries

Hello girls,
iată-ne aproape de ultima lună de vară, în curând culorile ruginii, pun culoare în frunzele arborilor și aduc strălucire pe buzele și pleoapele noastre, șoptind secretele unui makeup perfect.

Astăzi vă arăt ultimele două produse din eleganta cutiuță de la Make Hot, eyeliner-ul Flick Pro Liquid Eyeliner Carbon și Eye Liner Pencil Snow White ambele de la Boys’n Berries.

Boys'n Berries

Eu personal nu obișnuiesc să port machiaje sofisticate decât la ocazii speciale, însă undeva în preajma sărbătorilor de iarnă, o prietenă makeup artist mi-a dezvăluit câteva secrete, astfel încât să realizez un makeup perfect fără prea multe produse.

Astfel am descoperit că de cele mai multe ori, totul este o chestiune de câteva trucuri de machiaj pentru a crea un aspect radiant și strălucitor. Iar un tuș de pleoapă perfect mat și un creion ce va aduce strălucire ochilor noștri, alături de un rimel excelent și un ruj russian red perfect, vor schimbă imaginea pe care ne-o întoarce oglindă.

Ochii noștri sunt oglindă sufletului, spune spune un proverb de pe la noi și tocmai ochii sunt cei pe care îi privește oricine ne admira față. Totodată ochii reflectă cel mai mult starea noastră de spirit, însă uneori este suficient să trasăm eyeliner sau khôl astfel încât să ne schimbe aspectul complet.

Un machiaj perfect pentru ochii ne va permite întotdeauna să avem un aspect frumos, îngrijit și elegant. Folosind eyeliner lichid, putem contura linia genelor sau putem crea spectaculoasele codițe a la Marilyn Monroe.

Eu port eyeliner doar în conturul ochilor, chiar deasupra genelor superioare. Îmi place enorm efectul pe care îl oferă privirii. Îl aplic începând din capătul exterior al ochiului, extind linia ușor spre baza nasului conturând și acea zonă. Pentru că am pleoapă ușor căzută, nu folosesc decât culori mate, care să nu atragă lumina și să creeze volum prin reflexii.

Contur ochi Boys’n Berries Flick Pro Liquid Eyeliner Carbon (full-matte)

Acest eyeliner cred că este unul dintre cele mai bune încercate de mine vreodată. Este un tuș de ochi lichid foarte pigmentat având o pensulă foarte subțire și flexibilă ce te va ajuta să trasezi linii de diferite dimensiuni.

Contur ochi Boys'n Berries Flick Pro Liquid Eyeliner Carbon (full-matte)

Negrul profund, mat perfect, nu are nevoie de retușare, iar linia trasată conturează fără a se întinde pentru că se usucă destul de repede. Este rezistent la apă, astfel machiajul rezistă întreaga zi.

Aplicatorul este și el de mare ajutor. Nu am mai avut de foarte multă vreme un tuș de pleoape cu aplicator sub formă de pensulă și nu îmi aduceam aminte cât de subțire poate trasa liniile de contur. Pensula este atât de fină și trasează liniile atât de precis, încât poți contura și linia genelor de pe pleoapa inferioară.

Dacă ești în căutarea unui tuș lichid care nu se va întinde sau estompa pe durata purtării, garantat acesta este. Formula mată durează toată ziua și se vede foarte frumos pe pleoapă.

Mi-a plăcut foarte tare și sunt fericită că l-am descoperit. Prețul este și el plăcut, doar 24 de lei, acum în ofertă pe MakeHot.ro.

Dacă vrei să porți doar ochii conturați, nu trebuie decât să mai adaugi un strop de rimel și ai un makeup perfect.

Însă dacă vrei o privire de impact, cu acest tuș lichid poți crea un makeup cat eye care să impresioneze pe toată lumea.

Boys'n Berries eye liner cat eye makeup

Boys’n Berries Pro Eye Liner Pencil Snow White

Creionul alb este un must have al tuturor timpurilor. Secretul actorilor de la Hollywood, luminează privirea, măresc optic imaginea ochilor și îi fac să strălucească.Boys'n Berries Pro Eye Liner Pencil Snow White review

Eyelinerul alb este unul dintre acele articole de machiaj pe care le vedem și ne întrebăm la ce folosesc. Însă folosirea unui dermatograf alb a fost întotdeauna atuul din mânecă makeup artiștilor.

Textura acestuia este foarte cremoasă, poate fi aplicat pe pleoapă, total sau parțial sau poate fi plicat chiar sub linia genelor. Efectul este superb, iar machiajul realizat atrage toate privirile.

Boys'n Berries Pro Eye Liner Pencil Snow White pareri

Prietena mea mi-a arătat că se poate folosi pentru a contura buzele în întregime sau doar pentru a delimita locurile în care vrei să atragi privirea, pentru a crea efect ombre pe pleoape, pentru a ascunde mici imperfecțiuni ale pielii și chiar pentru o manichiură french rapidă.

Foarte versatil și ușor de utilizat, a devenit rapid preferatul meu, putând fi utilizat chiar și ca bază sub farduri colorate.

Creionul este de foarte bună calitate, se ascute ușor și nu se rupe cu ușurință, dacă apăsăm prea tare.

Costă 19 lei și îl gășiti pe makehot.ro.

swach eyeliner Boys'n Berries

MakeHot.ro, secretele unor produse pentru un makeup perfect

Produsele Boys’n Berries sunt execlente. Dată trecută v-am prezentat un lip gloss nudelicious care de asemenea mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Vara se strecoară grăbită dansand printre stropii de ploaie capriciosi, iar toamna se invită timidă lângă noi, de aceea și eu vă invit să descoperiți noile tendințe în materie de makeup din oferta Make Hot.

Aici veți gasi produse originale, ale unor branduri celebre, la un preț mai mult decât modest. Produse de makeup ideale pentru un look îndrăzneț prin combinarea de tonuri metalice sau mate, pentru ochi și buze, palete pentru sprâncene bine definite, sau cosmetice pentru o piele fără cusur, vă așteaptă toate pe MakeHot.ro.

Și o să vă spun și un secret, dacă achiziționați un produs de pe site, apoi reveniți pentru a încărca o fotografie purtând un makeup cu produsul respectiv, veți primi cadou un voucher de 30 de lei pe care îl puteți utiliza la viitoare cumpărături pe site.

Ce produse va tentează de pe site? Aveți și voi o recomandare pentru mine?

4 Comments on "Secretele unui makeup perfect, swach eyeliner și creion de ochi Boys’n Berries"

  1. Valeria Chertes | iulie 31, 2018 at 7:56 pm | Răspunde

    Nu am folosit niciodata dermatograf alb.

  2. Foarte util si interesant articolul folosesc si eu si sunt foarte multumita de el mai ales ador privirea care o emta cu acest Eye Liner

  3. Nu am folosit niciodată dermatograf alb, folosesc negru! Recomandare:eu atunci când mă dau cu fond de ten, aplic puțin și pe buze după care mă dau cu ruj!

  4. Ai facut alegeri super bune, produsele Boys ‘n Berries numarandu-se printre preferatele fetelor care lucreaza de fel cu branduri profesionale. Personal n-am incercat nimic de la acest brand pana acum (shame on me), insa de ceva vreme ma tot gandesc sa-mi iau ceva. Am intrat si eu pe site-ul makehot si cred ca cel mai mult ma tenteaza buretelul pentru machiaj Boys n Berries si glitter-ul pentru ochi ♥.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*