Lenjerii de pat ieftine si frumoase, odihna pentru nopțile de vara

lenjerii de pat românești
Share the joy

Lenjerii de pat ieftine si frumoase

Când şi cu ce schimbăm vechile noastre cearceafuri?

Bună întrebare… iar răspunsul nu e aşa de greu de găsit. De aceea eu o sa vă arăt câteva lenjerii de pat ieftine care te invită în imbrăţişări satinate şi colorate, care îţi măngâie pielea şi îţi oferă nopţi de somn liniştit şi pufos… mai ales ca se anunță o vară capricioasă.

Cu toţii vrem ca atunci când mergem la somn, patul să ne învăluie în cearceafuri fine şi suave, de aceea lenjeriile pe care le folosim sunt foarte importante. Cele mai utilizate  sunt cele de bumbac 100%. Cu textura delicată, lenjeriile de bumbac sunt răcoroase vară şi călduroase iarna pentru că păstrează temperatura corpului lăsănd totodată aerul să circule. În plus nu irită pielea iar confortul pe care îl oferă este maxim.

Anul acesta am cumpărat două lenjerii de pat Pucioasa care sunt fabuloase. Ba mai mult am cumpărat două la preţ de una de pe site-ul Cumparamisim.ro care au tot timpul promoţii avantajoase.

lenjerii de pat românești

Lenjerii de pat de pe Cumparamisim.ro

Lenjeriile Pucioasa sunt de o calitate exceptionala. Imprimeurile 3D cu design modern, în culori vii, naturale, schimbă total look-ul dormitorului meu. Se spală foarte uşor şi nu se decolorează. Aceste lenjerii de pat româneşti de Pucioasa sunt de bumbac satinat și se găsesc într-o mare varietate de culori și modele, pentru paturi matrimoniale sau pentru saltele de dimensiuni mari şi mijlocii.

Mie personal nu mi-a plăcut niciodată să am în pat mai multe feluri de cearceafuri sau cearceaful de la un set şi faţa de pernă de la altul aşa că îmi place să caut în permanenţa noi modele care să fie moderne şi să se asorteze cu starea mea de spirit sau cu vreo ocazie specială. De exemplu pentru musafiri prefer să am lenjerii mai sobre sau din contra pentru zilele vesele de vară îmi plac lenjeriile colorate care să îmi facă zilele fericite încă din primele clipe ale dimineţii.

Lenjeriile de pat pot fi şi cadourile perfecte pentru diferite ocazii. Fie că mergem la o onomastică sau în vizită la parinţi, cadoul perfect e la doar un clik distanţă. În plus la preţ de una achizitionam două seturi de lenjerii, aşa că putem să îi facem o surpriză frumoasă şi sotului.

Pe site sunt expuse o gamă largă de lenjerii de diferite dimensiuni şi modele, pentru paturi matrimoniale sau chiar pentru canapele. De asemenea tot la promotie de 1+1 gratis sunt și pilotele si cuverturile. Toate sunt executate din materiale de cea mai bună calitate iar modelele sunt moderne, de actualitate.

lenjerii de pat

Spuneţi adio lenjeriei din zestrea bunicii, intră acum pe site-ul Cumparamisim.ro şi găseşte  modelul dorit. Cu pasări sau animale viu colorate, cu modele geometrice sau florale, alege să te bucuri de un somn liniştit , relaxat de noul decor oferit de o lenjerie de calitate.

Pe blogul meu aveți mai multe articole cu fotografii ale unei alte lenjerii de lux, cumpărată tot de pe cumparamisim.ro.

Be the first to comment on "Lenjerii de pat ieftine si frumoase, odihna pentru nopțile de vara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*