Trăiește sănătos, alege pentru dormitorul tău lenjerii de pat romanesti, review

lenjerii de pat românești
Share the joy

Trăiește sănătos, alege pentru dormitorul tău lenjerii de pat romanesti

În ultimii ani conceptul hygge a început să își facă simțită prezența și în casele noastre. Spațiile intime au căpătat uniformitate, iar atenția este concentrată asupra stării reconfortante si a echilibrului interior. Treptat am început cu toții să apreciem adevărata valoare a lucrurilor și am descoperit că în cele mai multe cazuri fericirea chiar stă în lucruri mărunte.

Una dintre cele mai mari plăceri ale vieții cotidiene este atunci când la sfârșitul unei zile lungi ne așezăm într-un pat primitor, cu o lenjerie plăcută la atingere, confortabilă și frumoasă care încă mai păstrează parfumul balsamului de rufe și finețea dată de acesta.

Această este senzație cea mai râvnită de toți și majoritatea dintre noi recunoaștem că avem o preferință specială pentru cele mai sănătoase aspecte ale așternuturilor în care petrecem aproape 8 ore pe zi. Chiar dacă în ultimii ani ne-au invadat lenjeriile chinezești, pentru dormitorul meu eu aleg întotdeauna lenjerii de pat romanesti .

Despre site-ul de unde le cumpăr v-am mai vorbit pe blog. Am mai cumpărat de aici prosoape, halate și chiar papioane pentru soțul și fiul meu. Întotdeauna am primit exact ce mi-am ales de pe site și în majoritatea cazurilor chiar vi le-am arătat sau v-am vorbit despre lenjerii aici pe blog. Modelul de lenjerie a fost identic cu cel afișat, iar prosoapele moi și pufoase. Culorile se păstrează vii, se calcă ușor, nu intră la apă și nu se şifonează excesiv. Desigur că întotdeauna urmăresc întocmai instrucțiunile de utilizare. De altfel site-ul are un blog cu diferite sfaturi extrem de interesante.

Cumparamisim.ro vinde lenjerii de pat romanesti fabricate la Pucioasa. Unele dintre cele mai frumoase și mai de calitate lenjerii de pe piață din acest moment. Așadar astăzi vă invit din nou în dormitorul meu să vă arăt o lenjerie cu design minimalist, elegantă și de calitate.

lenjerii de pat românești

Lenjerie pat dublu din bumbac satinat SUPERIOR

Lenjeria mea este confecționată din bumbac satinat superior cu o textură fină, moale și foarte plăcută la atingere. De fapt senzația catifelată pe care o simți pe piele, te face să nu îți dorești să te strecori afară din așternuturi.

Lenjeria este compusă dintr-un cearceaf de pat 230x250cm clasic, fără elastic, cu modelul din fotografie.

lenjerii de pat românești

Cearceaful tip plic pentru pilota 200x230cm se închide cu fermoar și are două fete, una cu zebre haioase și una cu același model că cearceaful de pat.

Fețele de pernă sunt pentru perna dreptunghiulară 55x80cm și se închid parte peste parte. Și acestea au două fețe, una albă cu zebre și cealaltă tip animal print.

lenjerii de pat românești

Te-ai gândit vreodată că lenjeriile în care dormim au efect direct asupra sănătății pielii și părului nostru?

Lenjeriile românești din bumbac sunt cele pe eu le folosesc de obicei, pentru că bumbacul este cel mai potrivit material pentru a-l ține aproape de piele. Aceste lenjerii lasă pielea să respire, nu rețin umiditatea și sunt atât de plăcute la atingere, ceea ce le face să fie ideale pentru nopțile calde de vară. Fibrele naturale lasă aerul să circule și nu provoacă reacții alergice la persoanele sensibile, de aceea sunt potrivite și iarna când avem nevoie să ne simțim îmbrățișați în căldură așternuturilor.

Învăluiți în lenjerii de bumbac nu vom transpira iar parul nu se mai îngrașă atât de repede… V-ați gândit vreodată la acest aspect? Faptul ca dormim cu pielea fetei pe o lenjerie din bumbac reduce riscul apariției acneei și a petelor alergice.

lenjerii de pat românești

Atunci când spălați aceste lenjerii este foarte important să urmați instrucțiunile date de producător, desigur doar ca măsura de precauție pentru a menține lenjeriile într-o stare perfectă cât mai mult timp. Acestea se spală la temperaturi potrivite, astfel își vor păstra culorile intacte și aspectul plăcut pentru o perioadă lungă de timp.

Înainte de spălarea lenjeriilor de bumbac, citiți cu atenție instrucțiunile de spălare de pe etichetă. Acolo veți găsi informații importante legate de produs, cum ar fi tipul materialului, culoarea sau tipul firelor care alcătuiesc țesătură. Amintiți-vă că lenjeriile, inclusiv cele de bumbac pot fi făcute cu diferite tipuri de bumbac, sau uneori în amestec cu alte tipuri de fibre.

De asemenea este important să le spălați înainte de a le folosi pentru prima dată. Acest lucru se face doar pentru a elimina posibilele rămășițe de substanțe chimice derivate din procesul de fabricație, astfel se reduce riscul de alergii, mai ales dacă sunt folosite pentru patul celor mici.

Pe site sunt sute de modele de lenjerii de pat romanești, din tot tipul de materiale, în culori moderne cu design atractiv, potrivite pentru fiecare dormitor.

Tu ai lenjerii de pat românești? Ce modele îți plac de pe acest site?

2 Comments on "Trăiește sănătos, alege pentru dormitorul tău lenjerii de pat romanesti, review"

  1. Sunt superbe lenjeriile.

  2. Ce printuri frumoase au! Cred ca si somnul este mai bun intr-o lenjerie atat de frumoasa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*