Bucataria mexicana in inima Bucurestiului

Share the joy

    Bucataria mexicana in inima Bucurestiului

Imi aduc aminte de telenovelele mexicane pe care le vedeam cu ani in urma. De fustele flamingo si sombrero uriase , de chiupito de tequila si nachos con guacamole… si imi intra o pofta de viata, de mancare aromata si condimentata a la mexico… olé.
      Ei bine, chiar in Bucurestiul nostru drag avem un restaurant cu specific mexican. „El torito” , simbol al coridelor mexicane, este  un loc perfect pentru o iesire cu prietenii, colegii de birou sau familia. Ritmurile incitante ale muzicii mexicane si mirosul devastator de mancare mexicana savuroasa, variata si picanta,te vor face sa te intorci aici cu prima ocazie.
In fiecare Sambata de la ora 20:30 Ana Maria Petre si Fredi Camacho va incanta cu muzica live, intr-un spectacol incitant, in atmosfera colorata a restaurantului. Vei purta vestitele sombreros si vei dansa cu mariachi pe ritmuri mexicane.

     Meniul restaurantului este un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi.  Fiesta gastronomica poate incepe cu un platou de nachos cu salsa si guacamole pentru a intra in spiritul petrecerii. Aceste cipsuri de porumb cu specific mexican sunt cunoscute in toata lumea.

Mai apoi va asigur ca va fi foarte greu sa alegeti din varietatea de burritos, taquitos, fajitas si tacos, iar renumitele griluri mexicane va vor subjuga papilele gustative.Desigur ca iti va fi greu sa alegi intre varietatea de culori si arome, farfurii generoase cu legume ,fructe de mare si carne.  Mancarea mexicana de la El Torito are un gust si o savoare aparte. Felurile consistente precum tortillias, ardei iute si fasole, isi au originea in mancarea maiasilor si aztecilor.  Trebuie sa probati totul, totul. De aceea eu  va invit sa luati gasca y vamos a la fiesta mexicana.

Deserturile de la El Torito m-au acaparat. Bananas borachas, cheescake, chipotle brownie sau tort de ciocolata, toate , dulci si cu arome ametitoare.

Ce ar fi un restaurant mexican fara vestitele bauturi traditionale. Fara colorata margarita sau sucurile delicioase si aromate. Fara meniul variat cu portii mari si preturi convenabile ce atrag clientii facand  fiesta memorabila. De luni pana vineri intre 12 si 16 aveti happy hours cu reduceri de 25 %, doar la El Torito .

Un adevărat carnaval de culori, arome, gusturi, texturi vi se ofera in fiecare zi la El Torito. Iar daca ati avut o zi grea nu trebuie dacat sa comandati la domiciliu. El Torito iti va livra magie pentru papilele gustative direct acasa sau la birou. Acum cu aplicatii si pentru smartphone.(pentru android sau IOS).De asemenea puteti comanda de pe site-ul El Torito accesand butonul verde din dreapta sau telefonic. Timpul mediu de livrare este intre 60 si 90 minute iar livrarea este gratis.

Restaurantul cu specific mexican El Torito are si pagina oficiala de facebook unde posteaza detalii din lumea fascinanta, colorata si plina de optimism al Mexicului. De asemenea puteti afla din timp despre promotii si chiar sa va dati tag in fotografii.

Hai si tu la fiesta, si gusta din aromele Mexicului. Gusta din meniul mexican care iti ofera secole de istorie turbulenta intr-o simfonie de arome!

Be the first to comment on "Bucataria mexicana in inima Bucurestiului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*