Lenjerii de pat, cum trebuie sa le alegem pentru confort maxim in noptile calduroase de vara

Share the joy

Lenjerii de pat, cum trebuie sa le alegem pentru confort maxim in noptile calduroase de vara

Vara este anotimpul pe care îl iubim cu toţii. Mult timp liber pentru a ne bucura de familie, soare, plajă şi multe vacanţe, dar asta înseamnă de asemenea, temperaturi ridicate şi nopţi călduroase, iar momentele de odihnă se transformă în clipe frustrante în care căldura acumulată peste zi devine din ce în ce mai de nesuportat alungând somnul şi aducând disconfort.

Ventilatoarele şi aparatele de aer condiţionat pot face mai suportabile camerele încinse de arşiţă, dar acest lucru de multe ori nu este suficient sau este destul de costisitor şi nici nu-i sănătos să dormim cu AC pornit, astfel încât un pas foarte important este să pregătim casa, camera şi lenjeriile de pat pentru schimbarea sezonului.

Chiar dacă nu vi se pare important, alegerea unor lenjerii de pat de calitate vă poate aduce nu doar confortul căutat pe timpul nopţilor prea călduroase, dar şi o stare de bine generală şi de ce nu, chiar vise frumoase şi… răcoroase.

După cum bine ştiţi, eu ador lenjeriile. Iar acum când sunt atât de multe modele, care mai de care mai frumoase, parcă nu ştiu la care să mă opresc. Iarna îmi plac cele cu Moş Crăciun, primăvara modelele 3D cu flori superbe sau diverse animăluţe sunt pur şi simplu feerice. Mai sunt lenjerii care luminează în întuneric, lenjerii creponate sau Cocolino, atât de pufoase… ca un vis.

lenjerii de pat

Majoritatea lenjeriilor mele le-am ales online din magazinul decorami.ro. Lenjeriile din acest magazin sunt pur şi simplu perfecte. Materialul este de calitate, modelele sunt exact ca cele prezentate pe site, iar preţurile sunt mai mici decât pe alte site-uri. În plus au oferte generoase de genul 2+2 sau 1+1 şi transport gratis peste o anumită sumă. După avalanşă de lenjerii chinezeşti, iată că în acest magazin se pot găsi lenjerii de calitate superioară, fabricate la Pucioasa, România.

Bumbacul este cel mai potrivit material pentru lenjerii de pat utilizate pe timp de vară. Acesta absoarbe umezeală şi ajută pielea să respire, astfel încât somnul este odihnitor, lăsând o senzaţie de prospeţime confortabilă care împiedică sa ne trezim noaptea transpiraţi şi obosiţi. Totodata acest material este cel mai utilizat material în întreaga lume pentru lenjerii de pat. Nu lasă scame, nu isi modifica forma şi de-a lungul timpului îşi păstrează proprietăţile fără a se deteriora. De asemenea este hipoalergenic şi se întreţine relativ uşor.

Lenjerii de pat din bumbac tip ranforce

Pe site-ul decorami.ro sunt multe lenjerii de pat din bumbac 100% cu ţesătură tip ranforce. Acestea îmi plac enorm. Acest tip de ţesătură este mai dens, cu firul mai fin care rezistă la colorare şi imprimare, astfel aceste lenjerii vor rămâne impecabile chiar şi după mai multe spălări. Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt tot mai utilizate în ultimii ani datorită raportului excelent calitate/preţ pe care îl au. Însă confortul pe care îl oferă este principalul motiv pentru care toată lumea le doreşte. Ţesătura de bumbac permite aerului să pătrundă între aşternuturi asigurând un somn liniştit. Chiar dacă materialul pare puţin mai gros acest tip de lenjerii de pat poate fi folosit pe toată perioada anului, deoarece ţine de cald atunci când este nevoie sau oferă răcoare pe timp de vară.

lenjerii de pat

Noile modele de lenjerii de pat din bumbac nu doar că oferă confort pe parcursul nopţii, dar datorită modelelor frumoase, pot fi folosite şi ca decor în timpul zilei, mai ales ca multe dintre acestea au doua randuri de fete de perna. Colecţiile de lenjerii de pat din bumbac vor fi mereu la modă. Culorile vibrante, pline de energie, modele tinereşti sau clasice, textura si calitatea materialelor, transformă aceste lenjerii de pat şi într-un cadou excepţional pentru oricine. Unele lenjerii vin ambalate elegant în cutie de carton lăcuită și punga cadou. Tu nu mai trebuie decât sa scrii felicitarea.

În acest an, in tendința sunt culori luminoase, cu modele florale și pline de culoare. Lenjerii de pat in culori vii, cum ar fi rosu, portocaliu, roz și verde sunt intens folosite in acest sezon pentru a decora paturile. Tesăturile de bumbac rămân în preferințele tuturor, iar decorami.ro are modele care evoca timp de relaxare, de grosimi si texturi variate și amestecuri de culori vii și cu vopsele naturale, non alergice si necancerigene, care se pastreaza intense pentru o perioada lunga de utilizare și dacă se respecta instructiunile de folosinta, rama impecabile sezoane de-a randul.

lenjerii de pat

Daca lenjeria ta de pat și-a pierdut culorile originale și magia de a te purta pe aripile celor mai frumoase vise este timpul pentru o schimbare. Între toate modele de pe site vei găsi cu siguranţă o lenjerie de pat perfectă pentru dormitorul tău, oferind un aer de lux încăperii şi un confort personal ridicat. Lenjeriile de pe acest site se păstrează foarte bine şi după mai multe spălări, astfel ca nu sunt o investiție ci un răsfăț personal.

2 Comments on "Lenjerii de pat, cum trebuie sa le alegem pentru confort maxim in noptile calduroase de vara"

  1. Pentru mine este foarte important sa fie din bumbac.

  2. Lenjeriile din bumbac sunt cele mai bune si racoroase pe timpul verii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*