Bijuterii superbe de la Gemsale.ro

Share the joy

Bijuterii superbe de la Gemsale.ro

Prima mea intâlnire cu produsele de la gemsale.ro a avut loc anul trecut. Cautam sârma cu memorie să fac o brăţară pentru o prietenă şi câteva perle. Şi cum ea a făcut comandă am hotărât să îmi cumpăr şi eu  nişte cercei micuţi din inox şi cristale . I-am purtat mai mult decât pe oricare dintre cerceii pe care îi am şi pentru că mi-au placut atât de mult acum am luat şi cercei placaţi cu aur şi diferite pietre preţioase.

Pentru că se apropie vara , perioada cănd mergem la piscină sau la plajă, cred că aceşti cercei sunt cei mai potriviţi. Pur şi simplu nu m-am putut stăpâni, atât sunt de frumoşi . Mi-am luat cu alexandrit , piatră semipreţioasă care îşi schimbă culoarea între timpul zilei şi noaptea, cu peridot, o superba piatră de culoare verde care simbol al prosperităţii şi fericirii şi cu  safir , safirul este considerat cea mai importantă piatra semipreţioasă, perşii antici credeau că reflexele safirului pictau cerul raiului.

Cerceii vin în blistere sterile si pot fi puşi şi cu pistolul de piercing. De asemenea ,  factura pe care o primiţi are si rol de certificat care atestă că produsele achiziţionate indeplinesc toate normele în vigoare.

Şi pentru că imi place să îmi confecţionez singură bijuteriile într-un post viitor vom învăţa împreună să confecţionăm o brăţară de piele, atât de în vogă primăvara aceasta. Pe site-ul gemsale.ro gasiţi accesorii pentru confecţionat bijuterii precum şi unelte, pietre semipreţioase şi margele de tot felul. De asemenea puteţi achiziţiona ambalaje pentru cadouri si tot felul de panglici şi şnururi.

Cum comand pe site-ul gemsale.ro

Pentru a comanda, nu trebuie decât să vă faceţi un cont şi apoi adaugaţi în coşul virtual tot ce vă pofteşte sufletul de artist. La cumparaturi de peste 100 de roni, expedierea prin posta este gratuită. Iar dacă prietenii fac cumparături pe sait la recomandarea voastră , primiţi puncte care se vor transforma în achiziţii viitoare.

Eu va invit pe gemsale.ro să daţi frau liber imaginaţiei, să vă creaţi  propriile bijuterii sau de ce nu să începeţi o afacere cu bijuterii handmade. Toată materia primă o găsiţi pe gemsale.ro, la cele mai mici preţuri, calitate excepţională.

Mulţumesc gemsale.ro pentru produse şi BlogAwards.ro pentru ocazia de a participa la aceste campanii atât de frumoase.

 

Be the first to comment on "Bijuterii superbe de la Gemsale.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*