Lenjerii de pat 3D, calitate de la CumparaMisim.ro

Share the joy

Lenjerii de pat 3D, calitate de la CumparaMisim.ro

Somnul este una din necesităţile cele mai importante al corpului uman. Un somn profund, liniştit ne va scuti de multe probleme de sănătate. Beneficiile unui somn odihnitor sunt subliniate de medici , iar recomandarea de a face orice pentru odihnă o găsiţi aproape pretutindeni. Ei bine, astăzi vreau  să vă aduc şi eu aminte de asta şi pentru un somn de calitate vă recomand lenjerii de calitate.

Intotdeauna mi-a plăcut „frumosul”. Imi place să mă înconjor de lucruri de calitate , lucruri care să impresioneze , să te invite să le atingi … să le admiri. Comfortul şi calitatea merg mână în mână, oricat am vrea să ne amăgim. De acea cand vine vorba de locul de odihnă singurul lucru care imi vine în minte e CALITATEA.

Acum ceva vreme am renovat apartamentul şi am cumparat pat nou si o saltea bună sperând, că aşa somnul meu va deveni mai liniştit. Dar pentru o noapte odihnitoare a fost nevoie de ceva mai mult… astfel am ajuns pe site-ul CumparaMisim.ro unde am gasit cele mai frumoase lenjerii de pat . Din bumbac 100% , cu imprimeuri moderne 3D, exact aşa cum îmi plac mie lucrurile… fabuloase. Din categoria Lenjerii 3D HOME LUX 1+1 GRATIS mi-au plăcut maxim toate, însă câteva sunt absolut ireale, atât de frumoase încât nu m-am putut abţine să nu vi le arăt şi vouă.

Lenjeriile de pat Home LUX 3D fabricate la PUCIOASA cu modele cu oraş sunt atât de bine realizate încât îţi vine să întinzi degetele şi să simţi adierea vântului sau  răcoarea valurilor… aproape că auzi clipocitul apei.

Lenjerie de pat dublu din 2 tesaturi – fata 100% bumbac imprimat de cea mai buna calitate, iar dosul din damasc floral uni 100% policoton asortat in culoarea feţei. Aceste lenjerii sunt de o calitate exceptională, imprimeul fiind rezistent in timp si după spălări multiple. Şi vreţi să vă sun un secret ? Aceste lenjerii sunt la promotie de 1+1 gratis iar dacă după primirea lenjeriilor faceţi o fotografie cu patul  purtand creatiile acestea minunate, la urmatoarea comandă veţi primi o reducere de 5%.

Magazinul online cumparamisim.ro este foarte uşor de vizitat. Marfa este ”aşezată” ordonat în rafturi virtuale, facilitând cautarea dupa criteriile şi dorinţele voastre.  Fiecare lenjerie este descrisă detaliat şi are instrucţiuni de utilizare. Profita de zecile de modele şi alege-ţi favoritul, pentru a-ţi personaliza pe gustul tău, dormitorul, locul în care te odihneşti şi te relaxezi.

Foarte frumoase , elegante şi moderne sunt şi lenjeriile cu imprimeu floral. Aproape ca simţi parfumul unei livezi inflorite, a lanului de maci sau mirosul trandafirilor scaldati de rouă.

Lenjerii de pat 3D

Lenjeriile Pucioasa sunt de o calitate înaltă. Imprimeurile 3D cu design modern, în culori vii, naturale, schimbă total look-ul oricărui dormitor. Se spală foarte uşor şi nu se decolorează.  Nu-i asa ca sunteţi curioşi cum arată pe pat o astfel de lenjerie?

Comanda pe siteul cumparamisim.ro este plina de avantaje, va ajunge la voi in maxim 48 de ore de la efectuarea ei, astfel dacă sunteţi în pana de idei şi doriţi să oferiţi un cadou cuiva drag, lenjeriile de pat sunt o alegere inspirată, iar pe site aveti foarte multe modele . La comenzi mai mari de 400 lei , transportul este gratuit. Primesti  produsul pe care l-ai comandat, exact asa cum apare in fotografie cu o garantie de 30 de zile. Si bineinteles intotdeauna sunt reduceri şi promoţii extraordinare.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*