Lenjerie de LUX Super Elegant Pucioasa cu imprimeu 3D pentru Craciun, de la cumparamisim.ro – review

lenjerie craciun
Share the joy
 • 101
 • 14
 •  
 • 6
 •  
 •  

Lenjerie de LUX Super Elegant Pucioasa cu imprimeu 3D pentru Craciun, de la cumparamisim.ro – review

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început! Cu fiecare zi ce trece, rămâne mai puţin timp şi ajungem în momentul când spunem… mâine e Crăciunul!

Toată lumea iubeşte această sărbătoare, dar copiii sunt cei mai fericiţi. Anul acesta vreau să vă prezint din timp o idee de cadouri şi decoraţiuni pentru cea mai iubita sărbătoare din an.

De ce ceva timp am observat o tendinţa în a decora şi dormitoarele cu motive de Crăciun. De altfel anul trecut când am văzut prima dată aceste lenjerii mi-am dorit una, doar că se epuizase modelul .
Pe măsură ce trec anii, vedem că decoraţiunile de Crăciun nu se mai limitează doar la camera de zi, bucătărie, salon sau faţă casei, ci devin o modalitate de a capta spiritul Crăciunului şi în dormitoare.

Lenjerii pentru Crăciun

Lenjerii de pat cu mos craciun sunt opţiunea cea mai confortabilă şi cea mai plăcută. Poţi avea 2-3 lenjerii cu modele diferite şi toată iarnă vei avea un dormitor Merry Christmas.

Desigur este si perioada cadourilor, pentru cei dragi. Dacă nu știi ce să daruiesti acest Crăciun, cumpara o lenjerie de pat care va darui vise dulci si va aduce un zambet pe fata celui care va gasi acest minunat dar sub brad. Sigur că darul tău va fi cel mai apreciat si iubit, asadar surprinde-ti apropiatii cu un dar util, frumos si original. De la cel mai mic din casa, pana la bunici, toti vor admira aceste minunate modele de lenjerii.

In fiecare an cumparamisim.ro aduce sărbătorile in casele noastre cu minunatele lenjerii cu imprimeuri 3D cu Mos Crăciun sau cu imprimeu special în spiritul sărbătorilor pufoase. Asa cum te-ai obișnuit, pe site găsești mereu cele mai noi modele de Craciun, de calitate buna si cu livrare rapida. De la produse românești, fabricate de fabricile din Pucioasa, pana la produse de import, foarte frumoase, pe cumparamisim.ro găsiți cele mai frumoase lenjerii de pat cu Mos Craciun.

Decoreaza dormitorul cu o lenjerie cu modele speciale pentru Craciun si vei pastra spiritul sarbatorilor aproape de inima ta.

Dacă anul trecut mi-am dorit atât de mult o asemenea lenjerie, anul acesta am luat una din timp. Cu greu am reuşit să mă hotărăsc asupra unei lenjerii, toate modelele sunt foarte frumoase şi elegante.

Aşadar vă prezint lenjeria mea specială pentru această iarnă.

lenjerie de craciun

 

Modelul 3D este impresionant, atent detaliat, aproape îți vine sa ciupești cu vârful degetelor funda de la cadou și aceasta sa se desfacă. Globurile par sa strălucească rotunde, sub lumina lustrei din dormitor, iar cadourile par … pur și simplu reale

lenjerie de craciun

Lenjeria mea este compusa din 6 piese:

– cearceaf pilota: 200cm x 230cm ±10cm
– cearceaf pat: 230cm x 250cm ±10cm
– fete de perna 2 bucati: 80cm x 80cm ±5cm
– fete de perna 2 bucati: 50cm x 70cm ±5cm

lenjerie de craciun

 

De o calitate foarte bună, produsă la Pucioasa, are material gros şi plăcut la atingere. Această lenjerie vine ambalată într-o cutie de carton deosebit de frumoasă şi o pungă pentru cadouri. Iată deci cum site-ul cumparamisim.ro vine în ajutorul nostru cu un cadou pe care ai putea să îl comanzi special pentru cineva drag.

Pentru pernele pătrate, feţele se încheie cu fermoar ascuns în cusătură, la fel şi plicul pentru pilotă. Cele pentru pernele dreptunghiulare sunt petrecute parte peste parte.

Mai am lenjerii cumpărate de pe acest site şi toate au rămas frumoase, cu modelul perfect conservat şi culorile vii şi strălucitoare.

Instrucțiuni de intreținere:

– se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor.
– nu se folosesc inălbitori chimici.
– se calcă la maxim 130°C.
– se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.

Această lenjerie are transportul gratuit. Pe site găsiţi multe modele de lenjerii cu Moş Crăciun. Vă invit în magazinul cumparamisim.ro să vă alegeţi modelul preferat.

 

 • 101
 • 14
 •  
 • 6
 •  

Be the first to comment on "Lenjerie de LUX Super Elegant Pucioasa cu imprimeu 3D pentru Craciun, de la cumparamisim.ro – review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*