Prima experienta epilare definitiva axila la Nomasvello Suceava

epilare definitiva axila suceava
Share the joy

Prima experienta epilare definitiva axila la Nomasvello Suceava

Hello beauties,
astăzi vă vorbesc despre epilarea definitivă prin tehnologie IPL la unul din saloanele din franciza NO+VELLO România, mai exact cel din orașul meu: Nomasvello Suceava

Nomasvello a fost foarte așteptat de mine la Suceava. Tot vedeam la fetele care au bloguri că au beneficiat de diverse servicii de la ei și erau extrem de încântate. În plus tare îmi doream să merg și eu un salon cosmetic aliniat la standarde europene, un salon de înfrumusețare în adevăratul sens al cuvântului.

Anul trecut, la sfârșitul lui august, s-a deschis în sfârșit Nomasvello Suceava. Primul gând a fost: mă voi epila definitiv și voi scăpa pentru totdeauna de părul inestetic. Am tot dat târcoale ideii dar îmi era frică să nu doară, să nu mă ard sau mai știu eu la ce legende am plecat urechea, totuși am început să merg la salon pentru a beneficia de ședințe ProSkin, care sunt divine bineînțeles și lasă pielea curată, strălucind de sănătate. Despre ședințele ProSkin si răsfățul oferit de acestea v-am vorbit deja pe blog într-un articol trecut și nu o să revin asupra subiectului. Însă dacă aveți probleme cu punctele negre, acneea sau diverse alte semne inestetice, va garantez că o vizită la Nomasvello Suceava va scapă de toate.

Ei bine, într-una din zile când am mers la curățarea ProSkin, fata care a fost programata înaintea mea era extrem de încântată că nu mai avea păr pe picioare… terminând toate ședințele se lăuda că va purta doar fuste. M-am uitat foarte curioasă la ea. Și eu, la fel ca toată lumea mă întrebam dacă este adevărat, chiar dispare tot părul? Pentru totdeauna?

Pfff… și eu aveam dulapul plin de fuste și rochii, multe dintre ele cu eticheta încă pusă.

Și… mi-am luat inima în dinți și m-am programat pentru prima ședința de epilare IPL axilă. Cu ocazia asta am aflat că 30 de zile înainte de epilarea definitivă cu IPL nu trebuie să îndepărtezi părul prin smulgere. Dacă dorești să începi aceste ședințe, trebuie să folosești aparatul de ras.

epilare IPL

Epilare definitiva – tehnologia IPL complet neinvazivă și nedureroasă

Pilozitatea inestetică şi excesivă nu trebuie să fie o problemă, nici pentru mine… nici pentru tine. Toată lumea trebuie să afle că acum există metode nedureroase şi definitive de îndepărtare a firelor de păr care, sinceri să fim acum, tot timpul apar când nu trebuie și mai ales unde nu trebuie. Oricât te-ai epila cu ceară sau cu aparatul electric, un fir tot mai scapă şi se iţeşte mândru exact când ai mai mare nevoie să arăți o piele fină și catifelată.

Axile, mustaţă, piept, braţe … la feminin sau masculin, pot deveni fine pentru totdeauna cu epilarea IPL la centrul Nomasvello Suceava. Orice zona costa 30 de euro și tratamentele sunt unisex.

Epilarea definitivă prin tehnologia IPL constă în distrugerea rădăcinii firului de păr cu un fascicul de fotoni. Fără durere, fără programări inutile şi dureroase la cabinetele de cosmetică unde ceara tradițională sau chiar și cea de unică folosință, se transformă în instrument de tortură ce lasă urme dureroase și inestetice, mai ales dacă unele fire rebele dau nașterii la foliculită.

Experiența mea la prima ședința epilare definitiva IPLepilare definitiva suceava

După ce 30 de zile am așteptat cuminte, a venit ziua cea mare. Nu am folosit niciun fel de deodorant și la ora stabilită am fost prezentă la salonul Nomasvello Suceava.

Ședința de epilare definitiva axile a fost extrem de rapidă. Practic în jumătate de oră am ieșit înapoi din salon… și asta pentru că fetele sunt foarte drăguțe și atente și mi-au oferit o cafea.

Cum decurge o ședință epilare definitiva IPL?

Trebuie să vă spun că nu doare absolut deloc. Aveam impresia că va pișca sau mă va frige, dar nu ai timp să simți nimic pentru că înainte de aplicarea fiecărui impuls, pielea este răcorită bine cu o pungă de gheață. Așadar:gheață, impuls, gheață, impuls … și gata. Aplicat crema și ieșit cu zâmbetul larg de la salon.

epilare IPL Suceava Nomasvello

Cosmeticiana îți va vorbi despre tot ce vrei să știi: cum se alege intensitatea fasciculului în funcție de fototipul pielii, câte ședințe ai putea avea nevoie etc.

Vă invit să urmăriți clipul meu, dacă vreți să vedeți cam ce și cum, la prima ședință de epilare definitiva axila…

Când dispare părul?

În cazul meu, probabil că foarte repede. De altfel, ca regulă generală, axila și linia bikini au rezultatele cele mai remarcabile. După prima ședința, la aproximativ 2 săptămâni, 30% din păr a dispărut cu totul, adică a căzut pentru că rădăcina a fost distrusă și dacă nu se va regenera, nu voi mai avea fire de păr niciodată. Genial, nu-i așa?

În cazul în care am probleme hormonale nedescoperite sau sunt un caz particular, posibil că după încheierea tuturor ședințelor pentru epilare definitiva axila, să trebuiască să fac o ședința de întreținere pe an. Dar până atunci, tot timpul voi avea pielea catifelată, fără niciun fir de păr, pregătită oricând să port rochițe fără mâneci și maiouri colorate.

Vara asta voi avea pielea perfect pregătită pentru garderoba anotimpului cald. In curând am o nouă programare, așadar  vă promit ca voi reveni cu detalii după fiecare ședință.

3 Comments on "Prima experienta epilare definitiva axila la Nomasvello Suceava"

 1. Valeria Chertes | mai 14, 2018 at 11:24 pm | Răspunde

  Foarte frumos.

 2. ghelbere elena | mai 15, 2018 at 9:23 am | Răspunde

  Nu am curaj, poate si pentru ca am foare putin par.

 3. Am cautat si eu pedichiura sector 3 si am dat de site-ul asta.
  Imi place ce ai scris si as vrea sa adaug si eu cateva cuvinte.

  Personal am fost la Jovial
  Vreau sa spun ca am fost multumita si ca merita sa bati drumul
  pana in centru. Am vazut ca au activitate si pe facebook si au si un site misto.

  Pare sau nu a reclama, eu personal am fost super incantata si vreau sa ofer si altora posibilitatea de a alege.
  Incercati si postati si voi parerea voastra despre ei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*