ProSkin – tratament facial de curăţare profundă cu ultrasunete

pareri nomasvello suceava
Share the joy

ProSkin – tratament facial de curăţare profundă cu ultrasunete

Frumuseţea este un concept relativ. Fiecare din noi o vede şi se vede altfel în funcție de cum are grijă de pielea și corpul sau.

Ştim cu toţii că sunt proceduri cosmetice care se pot efectua în orice salon, precum epilarea cu ceară sau diverse tipuri de masaj, însă sunt şi tratamente de care nu poţi beneficia decât în saloane specializate dotate cu aparatură de ultimă generaţie. De aceea astăzi vreau să îţi vorbesc despre un astfel de tratament, mai exact îţi voi povesti experienţa mea Pro Skin la salonul Nomasvello Suceava.

Nomasvello

Despre Nomasvello Suceava, cel mai modern salon cosmetic din oraş, ţi-am povestit într-un articol trecut, când fericită că în sfârşit avem un astfel de salon cosmetic în Suceava, va anunţam deschiderea lui.

Nomasvello este un lanţ de cabinete cosmetice, francizat în multe ţări europene printre care şi România. Foarte special la acest salon sunt produsele originale, fabricate toate în Spania, dar şi procedurile şi aparatura, toate fiind speciale, concepute de Nomasvello.

Sunt 1200 de centre la nivel mondial şi datorită acestui lucru Nomasvello este cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, oferind tratamente cosmetice specializate în epilare definitivă şi terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrâneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienţi în reţea.Nomasvello Suceava

„O piele curată şi sănătoasă reprezintă primul pas către o piele perfectă”

Situat în incinta Iulius Mall, la parter, salonul este foarte cochet, cu o atmosfera intimă, relaxantă şi este identic cu cele pe care le-am văzut în Spania. Totul este extrem de curat, sterilizat şi tot ce se utilizează pentru fiecare client este de unică folosinţă… (doar ştiţi cât de important este acest lucru și cât de mult contează pentru mine.)

Toate tratamentele cosmetice se fac doar în urmă completării unui chestionar, astfel fiecare procedură şi produsele aplicate vor fi personalizate, potrivite tipului de piele pe care îl ai.

Aşadar după ce am discutat cu fetele de la Nomasvello Suceava, care sunt tare drăguțe și îți răspund cu răbdare la orice întrebare, am completat chestionarul şi am avut parte de primul răsfăţ adevărat din toată experienţă mea cu saloanele cosmetice.

tratament facial Suceava

Pro Skin – tratament facial, curăţare profundă cu ultrasunete

Acest tratament este unul dintre cele mai inovative în domeniul frumuseţii. Cu ajutorul ultrasunetelor se realizează o curăţare profundă eliminând toate celulele moarte, coşurile şi impurităţile care obturează porii, producând infecţii, pete şi aspecte inestetice ale acneei..

Rezultatul este spectaculos chiar de la prima ședință, pielea devine strălucitoare fără coşuri sau pori dilatati şi acoperiţi de seebum.

Tratamentul durează aproape 30 minute timp în care mi s-a făcut o diagnoză facială Woodlamp pentru a vedea exact tipul de piele şi care dintre fiolele tratament de la Nomasvello mi se potrivesc.

Tehnologia Nomasvello constă în utilizarea eficientă a Ultrasunetelor şi a Energiei Galvanice, fiind un tratament perfect orice tip de piele.

Faţă de un peeling chimic care este foarte agresiv, curăţarea facială ProSkin nu este invazivă, iar rezultatele sunt imediate, cu mult peste nivelul oricărui alt tratament încercat de mine până acum. Rezultatul?

  • Piele hidratata, netedă şi moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează şi se stimulează producerea de colagen.

Acest tratament facial Suceava a fost o experienţă foarte plăcută şi satisfăcătoare. După curăţarea de bază cu tehnologia Nomasvello, am avut parte de un masaj facial cu o fiolă de acid hialuronic şi vitamina C.

După cum ştiţi, acidul hialuronic are rezultate imediate de umplere a ridurilor fine, redă strălucire pielii, oferind un aspect sănătos şi întinerit. Iar vitamina C are efecte surprinzătoare asupra sănătăţii şi strălucirii pielii până la nivel celular.

Curăţarea activ facială de care am beneficiat, ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii. Acest tip de tratament facial este indicat pentru pielea matură, pe care ridurile încep să apară şi care este deshidratată, lipsindu-i luminozitatea.

Nomasvello, tratamente cosmetice

Tratamentele Nomasvello sunt unisex si au pret fix. Acestea sunt non-invazive, eficiente de la prima ședință și au un preț avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produse profesionale No+Vello, care se pot achiziționa pentru acasă sau pentru a fi oferite cadou celor dragi. Eu am primit câteva mostre pe care le voi utiliza pana la următoarea ședință de… răsfăț.

Produse NomasvelloVa recomand sa le faceti o vizita si sa va ingrijiti frumusetea.

Clientii Nomasvello Suceava beneficiaza de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin, adica doar 68 ron, in loc de pretul standard de 135 ron.

Tu când te-ai răsfățat ultima oară?

2 Comments on "ProSkin – tratament facial de curăţare profundă cu ultrasunete"

  1. Un pic de rasfat nu strica.

  2. Am nevoie de putin rasfat dar nu de acesta pe care nu mi-l pot permite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*