Epilare definitiva NO+VELLO Suceava – IPL, transforma bestia paroasa in frumoasa chelioasa

epilare IPL NO+VELLO Suceava
Share the joy

IPL, transforma bestia paroasa in frumoasa chelioasa

Istoria epilatului a început cam de la coborârea maimuţei din copac.

După ce şi-a făcut lăcaş în caverne şi a învăţat să facă focul, bestia păroasă şi-a dat seama că blăniţa care îi ţinea de cald acolo în vârful… copacului, începe să se populeze cu… tot felul de acarieni. Astfel masculii… da, da, masculii, au început să se depileze.

Se pare că primul instrument de epilat era o piatră poroasă. Această îndepărta părul prin frecare, dar măcar posesorul unei chelii zgâriate nu mai era tras de par în timpul luptei şi cică nici nu se mai îmbolnăvea aşa de des.

Nişte secole mai târziu, câteva femei din Egiptul antic, au descoperit primul epilat cu ceară, miere şi sânge de animale. Şi cam tot atunci au apărut şi primele cosmeticiene, care cauzau durere altora pentru a le lasa pielea fină… sau mă rog, fără păr.

Alte secole mai trecură şi a apărut în India primul epilator, nişte fire încrucişate care smulgeau părul pe unde erau trecute. Timpul s-a scurs peste diferite epoci şi diferite instrumente barbare de îndepărtare a blănitei, că probabil îţi doreai să năpârleşti, decât să te supui torturei de îndepărtare a coamei de pe… picioare şi ajungem în timpul Juliei Roberts şi al lamei de ras. Probabil după apariţia fotografiei actriţei ale căror axile abia coborâseră din copac şi a altor dive certate cu metodele dureroase de îndepărtare a părului și care s-au lăsat surprinse de paparazzi cu… blană de iarnă pe ele, cineva a inventat un minunat aparat de îndepărtarea părului… de acolo unde nu ar trebui să fie.

Tehnologia IPL, epilatul fara durere

Dar cum ar fi să ai zi de zi o piele fină şi catifelată? Cum ar fi să ieşi la plajă în prima zi cu soare arzător, fără nici o programare la cosmetică? Cum ar fi să ai curajul să te dezbraci oricând şi să ştii că ochii iubitului se plimbă pofticioşi pe trupul dezgolit de… blănița pufoasa, că ar vrea să guste, fără să simtă aspimea firelor de păr … să muşte cu dor, fără să simtă nevoia să se scobească printre dinţi… Da … iubiţilor la plac torturile fine, învelite în glazură catifelată, parfumată şi dulce. Şi da, chiar şi mie îmi place glazura lucioasă, de ce să-mi încâlcesc degetele în cârlionţi de… ce or fi ei?

Şi pentru că vara stă să vină, am coborât costumul de baie din pod, m-am gândit că e gata cu dieta… vreau şi eu o felie de tort fină, fină că mătasea. Las că dacă am început din nou operaţiunea bikini și am slăbit frumos, dacă şi operaţiunea frumoasa chelioasă îmi iese până merg la plajă, restul chiar nu mai contează.

Operaţiunea bikini constă în dietă cu salate, mers la sală şi uitat de trecut pe la raftul de ciocolată din supermarket.

Cealaltă operaţiune constă în transformarea picioarelor păroase în nişte minunate glezne fine ca porțelanul, cu pielea care ar face şi coaja unei nectarine să se ascundă de ruşine. Fără durere, fără programare la cosmeticiană şi pentru totdeauna. Daaaaa, se poate, parol, chiar eu am găsit o metodă de epilat pe când căutăm reduceri zilele trecute. Şi nu orice fel metodă ci una din acelea de care şi Julia Roberts profită şi acum a fost declarată femeia cu pielea cea mai fină.

Da, da am gasit oferta de epilare IPL de la NO+Vello Suceava, care ofera la 2 epilat brate, o epilare axile gratis. Iar până la următoarea sesiune de plajă îmi Tehnologia IPL, cea mai neinvazivă și mai nedureroasă, imi va lăsa pielea atât de fină, de să îmi vină să şterg praful de pe ea…

De cate ședințe de epilare definitiva la NO+VELLO Suceava am nevoie?NomasVello Suceava

Un tratament complet presupune un numar de 6-12 ședințe dar nimeni nu poate garanta numărul de ședinte de care aveți nevoie.

Numărul de sesiuni depinde de mai mulţi factori:

  • culoarea pielii;
  • culoarea părului;
  • adâncimea rădăcinii;
  • zona tratată;
  • sexul și vârsta clientului;
  • statusul hormonal

Candidații ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu părul negru și gros și pielea albă. Adică fix asa cum am eu.

Ei, ce spui? Timpul bestiei păroase a apus demult. Te bagi la operaţiunea frumoasa chelioasă?… pe picioare desigur.

Be the first to comment on "Epilare definitiva NO+VELLO Suceava – IPL, transforma bestia paroasa in frumoasa chelioasa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*