Epilare definitivă în Suceava, părerea mea despre Nomasvello

nomasvello
Share the joy

Epilare definitivă în Suceava, părerea mea despre Nomasvello

Hello ladies,
despre Nomasvello Suceava v-am mai vorbit pe blog. Este locul unde eu mă răsfăț cu masaje faciale și tratamente ProSkin cam în fiecare lună iar astazi iti vorbesc despre epilare definitivă în Suceava, în cazul în care nu ai aflat încă de acest salon.

La Nomasvello Suceava este foarte curat, fetele sunt drăguțe, explică foarte bine fiecare terapie și răspund cu amabilitate la întrebări.

Toate tratamentele de la Nomasvello sunt unisex și costă 140 lei pe zonă, iar pentru clienții vechi ProSkin costă 70 lei.

Pentru terapia ProSkin poți alege diverse tratamente suplimentare ce constau în fiole cu acid hialuronic, vitamina C etc. și desigur beneficiezi de 5 minute de masaj facial gratis.

Rezultatele sunt uluitoare, ridurile de expresie au început să se estompeze, porii se micșorează, dispar urmele acneei, iar tenul devine curat și luminos. În plus programul de fidelizare Nomasvello Suceava precum și posibilitatea achiziționării unui abonament, mă face să îmi doresc tot mai mult… de fiecare dată.

În curând va fi un an de când au deschis un salon (în sfârșit) și în Suceava. Eram hotărâtă să merg la Iași pentru a începe epilarea definitivă și faptul că au venit și în zona noastră, nu poate decât să mă bucure. Așadar dacă stai pe aproape, da o fugă până în Iulius Mall la salonul No+Vello, aici vei beneficia de cele mai revolutionare tratamente de îngrijire a pielii tale.

La No+vello Suceava frumusețea se îngrijește

Eu am început de curând cu epilare axilă și după 3 ședințe pot spune că părul axial a dispărut în proporție de peste 75%. Practic au mai rămas 2 porțiuni de mărimea unei monede sub fiecare braț și câteva fire răzlețe.

Epilare definitivă în Suceava

Caracteristicile tehnologiei IPL (lumina intens pulsată) oferă rezultate excelente în epilare definitivă, în acest caz foto depilarea are avantaje enorme față de alte tehnici.

IPL este o tehnică complet nedureroasă și neinvazivă, tot ce simți este numai o ușoară senzație de căldură pe piele și echivalentul unei mici atingeri ale aparatului. Această caracteristică face că tehnica IPL să fie foarte potrivită pentru tratamentul celor mai sensibile zone ale pielii: față, axile, inghinal, fese, pielea de pe interiorul picioarelor și coapsei precum și zonapieptului.

Tehnologia IPL permite să se acționeze asupra firelor de păr, cu diferite lungimi de undă care oferă o versatilitate importantă în raport cu caracteristicile fiecărei persoane. Acest lucru facilitează personalizarea tratamentului de epilare pentru a obtine rezultate remarcabile.

Tehnlologia IPL acoperă aceleași avantaje ca și epilarea laser, oferind însă o epilare mai precisă, mai rapidă și mai de durată, precum și posibilitatea de a aplică tratamentul și pe pielea bronzată.

Rezultate personale epilare definitivă în Suceava

Efectele adverse sunt minime și apar la un procent extrem de mic de persoane, în funcție de sensibilitatea acestora: rareori apare o înroșire a pielii sau o ușoară senzație de căldură care dispare în câteva ore. Mie personal nu mi s-a întâmplat, practic nu am simțit nimic nici în timpul ședințelor de epilare, nici după.

epilare IPL Suceava Nomasvello

Față de alte metode de epilare, tehnologia IPL Nomasvello elimină și firele de păr mai deschise la culoare. Eficacitatea acestei metode de epilare este maximă atunci când părul este închis la culoare, iar piele are un fototip deschis… fix ca în cazul meu :P.

Pentru epilare defintivă axilă, durata unei sesiuni nu depășește 20 minute. Practic eu voi mai avea nevoie de vreo 40 de minute și scap pentru totdeauna de părul axial atât de inestetic, care mă împiedica să port rochițe cu bretele și maiouri.

Pielea rămâne curată, catifelată, fără diferența de culoare sau alte urme inestetice… întocmai ca pielea delicată pe care o aveam când eram copil.

Fericirea este maximă și sunt extrem de mulțumită de salonul Nomasvello Suceava și de tratamentele de care beneficiez.

NomasvelloAici se oferă servicii de îngrijire personală la standarde internaționale, efectuate de specialiști în domeniu, instruiți după un training patentat de No+Vello Spania.

Acum poți proba gratis epilare definitivă în Suceava să simți pe pielea ta și mai ales să vezi rezultatele, deoarece centrul oferă GRATUIT testarea epilării definitive cu IPL și o diagnoză facială Woodlamp.

La Nomasvello Suceava poți beneficia de tratamente precum: Epilare Definitivă, Rejuvenare Facială, Curățare în profunzime ProSkin și Terapii Faciale Intensive, pentru a avea o piele perfectă.

Ce  spui? Nu-i asa că meriți puțin răsfăț?

2 Comments on "Epilare definitivă în Suceava, părerea mea despre Nomasvello"

  1. Valeria Chertes | iulie 23, 2018 at 1:03 am | Răspunde

    Si noi avem la Oradea darnu am fost. Icoca.

  2. Valeria Chertes | iulie 23, 2018 at 1:05 am | Răspunde

    Si noi avem la Oradea dar nu am fost niciodata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*