Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava

Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava
Share the joy

Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava

Hey girls,
iată-ne în linie dreaptă spre petrecerile de sfârșit de an. Dacă încă nu ați făcut nimic pentru a avea o piele perfectă, acum este momentul să apelați la tratamentele de înfrumusețare NomasVello Suceava care ofera pe langa epilare IPL si tratamente excelente pentru o piele perfecta!

Despre acest cabinet cosmetic eu v-am tot povestit pe blog. Este locul unde eu îmi îngrijesc cu încredere frumusețea și sănătatea pielii. Iar voi dacă vreți să aveți un ten impecabil, încă aveți timp să apelați la un tratament ProSkin sau de ce nu, să începeți o serie de ședințe de rejuvenare facială.

ProSkin a fost primul tratament efectuat de mine la NomasVello Suceava. În opinia mea nu există nimic care să poată fi comparat cu acest tratament de curățare a tenului. Ulterior am revenit la cabinet și pentru aplicarea diverselor tratamente și fiole cu produse profesionale NomasVello care hrănesc pielea tenului, ajutând la regenerarea acestuia și sunt extrem de mulțumită de cum arata pielea fetei mele.

Astăzi însă vreau să vă povestesc despre tratamentul meu de epilare definitivă cu tehnologia IPL, pe care il efectuez la NomasVello Suceava.

Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava

Iarna este ideală pentru începerea procedurilor de frumusețe pentru a obține o piele radiantă în care să strălucim vara, iar epilarea definitivă este o opțiune din ce în ce mai folosită de toată lumea.

Tratamentele NomasVello de epilare IPL sunt total neinvazive și nedureroase, complet eficiente și în plus sunt unisex, așadar putem invita și pe domnii noștri să ne însoțească la salon, sau de ce nu să profităm de cardul cadou oferit de NomasVello Suceava și să îi cadorisim cu dragoste și o piele frumoasă.

Epilare definitivă IPL la NomasVello Suceava

Eu încă nu mi-am invitat domnul să mă însoțească, însă nu îmi mai încap în piele de bucurie pentru că tratamentul meu de epilare definitivă se apropie de sfârșit iar rezultatul este cu adevărat WOW.

După cum știți, undeva după sărbătorile pascale mi-am luat inima în dinți și am început tratamentul de epilare definitivă axilă. Pentru mine axila este o zona dificilă și nu îmi cumpărăm niciodată rochițe sau maiouri pentru că la epilarea tradițională întotdeauna lasă câte un fir rebel care să atragă atenția când ți-e lumea mai dragă.

În cazul tratamentelor pentru îndepărtarea părului care duc la eradicarea definitivă a firelor de păr din sectoare enervante, cum ar fi linia bikini și axile, tehnologia IPL este cea mai indicată deoarece distruge rădăcina firelor de păr și lasă pielea catifelată, în timp ce metodele tradiționale de epilare duc la foliculită, iritații și microleziuni care ne dau mari bătăi de cap.

Epilarea IPL NomasVello este alternativă ideală la orice alt tratament de epilare. IPL este cunoscută că fiind complet nedureroasă și promite rezultate durabile fără efecte secundare sau disconfort cutanat. Iar aici va dau cuvântul că așa este. De fapt se poate observa și din fotografii ca nu prea mai am ce epila.

Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava

 

Puteți observă o întârziere a creșterii firului de păr și o scădere de aproximativ 60% în producția de fire de păr chiar de la jumătatea tratamentului. În plus, se observă îmbunătățiri din prima sesiune și în funcție de persoană pot fi suficiente doar 8 -10 vizite pentru a finaliza procesul.

Acum, după a opta ședința pot spune că mai am vreo 50 de fire rebele, grupate în smocuri… la ambele axile, deci tratamentul a fost extrem de eficient, eu având o pilozitate excesivă, care mă deranja cu adevărat.

Cat costa epilarea definitiva IPL

Tratamentul epilare IPL costa 140 lei pe zona, poți face abonament sa ai 30% reducere sau poți vâna ofertele și sa profiți de tot felul de reduceri surprinzătoare.

Pentru a fi perfectă pe tot parcursul anului există multe opțiuni desigur, dar dacă stăm să calculăm sunt extrem de costisitoare, în timp ce epilarea IPL provoca o întârziere a creșterii părului și distrugerea definitivă a rădăcinilor, ulterior fiind necesară doar o ședința de întreținere pe an. Principalul avantaj al IPL este că, dacă începi acum în timpul iernii, probabil vei fi pregătită să-ți arăți picioarele cu piele catifelată, complet lipsită de păr de îndată ce va veni vremea fustelor scurte.

Profitați de acest tip de tratament pentru a vă simți frumoasa în orice moment al anului și mai presus de toate pentru a avea o piele catifelata ori de cate ori ne admiram în oglinda.

Iarna este o bună ocazie să te simți bine în pielea ta!

Hai la NomasVello Suceava și începe epilarea definitiva IPL.

Be the first to comment on "Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*