NomasVello Suceava, aniversarea de 1 an sărbătorită cu tombolă și premii pentru clienți

NomasVello Suceava
Share the joy

NomasVello Suceava, aniversarea de 1 an sărbătorită cu tombolă și premii pentru clienți

Hello girls,
zilele trecute am participat la petrecerea de aniversare a NomasVello Suceava, iar astăzi vă arăt și vouă ce fain a fost și vă reamintesc că La NomasVello Suceava puteți avea grijă de pielea voastră, indiferent de problema pe care vreți să o eliminați.

Cred că știți cu toții că NomasVello este o franciză a unui brand spaniol și m-am bucurat teribil când au ajuns și la Suceava pentru că și în orașul nostru era nevoie de un cabinet cosmetic cu tratamente eficiente.

Lanțul de saloane NomasVello sunt specializate exclusiv în epilarea IPL și tratamente pentru frumusețea și sănătatea pielii cu ajutorul energiei galvanice si a IPL. NomasVello a revoluționat acest sector al cosmeticii cu un concept inovator. Astfel toate tratamentele lor sunt unisex, realizate doar cu produse și aparatură NomasVello, produse în Spania.

Prețul este același indiferent de tratament: 140 lei pe zonă în cazul epilatului cu precizarea că picioarele sau mâinile sunt x 2, adică 2 picioare = 2 zone… etc. Iar pentru clienții vechi, ProSkin costă 70 lei.

Tot de la NomasVello Suceava poți cumpăra produse cosmetice profesionale, pentru continuarea tratamentelor acasă. Măști și creme de tot felul vă vor ajuta să dezvăluiți adevărată frumusețe a pielii.

Cum funcționează epilarea definitiva IPL la NomasVello Suceava

Până acum ceva vreme, epilarea cu laser era considerată o tehnică elitistă, tratamentele de acest gen fiind mult mai scumpe, dar cu aceleași rezultate. Iată că NomasVello , oferă tuturor posibilitatea de a beneficia de un astfel de tratament, la un preț mult mai mic, cu rezultate mult mai rapide și mai eficiente.

Și aici vă pot garanta eu, care la a patra ședința de epilare IPL zonă axilă, mai am câteva fire răzlețe. De altfel puteți urmări evoluția tratamentului meu, în articole dedicate pe blog.

Epilare definitiva Suceava

Impulsurile IPL distrug melanina din păr și din rădăcina, eliminând-o în totalitate, totul foarte rapid și sigur.

NomasVello Suceava utilizează echipamente IPL de ultima generație pentru a trata orice tip de piele și orice tip de păr. Până acum, eram limitați de faptul că nu puteam să ne expunem la soare sau pielea nu avea voie să fie bronzată.

Ei bine tehnică IPL este complet neinvazivă și nedureroasă și poate fi aplicată și pe o piele bronzată datorită tehnologiei SunSafe. Chiar de la prima ședință se îndepărtează părul în proporție de peste 40%. Iar în cazul meu chiar așa a fost.

NomasVello este Nr 1 în lume în tratamente de Epilare Definitivă, folosind cea mai sigură și eficientă metodă de epilare: Tehnologia IPL.

Rezultatele sunt durabile și sigure. Numărul de ședințe considerat suficiente fiind 12, cu precizarea că programele Nomasvello sunt adaptate fiecărei persoane, tratamentele fiind personalizate. Totodată NomasVello Suceava oferă testarea gratuită a epilării IPL pentru a te convinge că este nedureroasă și a vedea chiar tu cum sunt rezultatele după primele impulsuri.

Tot la NomasVello Suceava poți beneficia de tratamente pentru îngrijirea tenului. Eu merg lunar la ProSkin, dar tratamentele de rejuvenare cu IPL sunt cu adevărat miraculoase, îndepărtând anii de pe față voastră cu fiecare impuls aplicat.

Aplicarea Luminii IPL duce la crearea de noi fibre de colagen și elastină, ce reconstruiesc în mod natural microfibrelor din alcătuirea dermului și epidermului. Pielea își recapătă frumusețea naturală, devenind mai tânăra și mai fermă.

Epilare definitiva Suceava

ProSkin NomasVello Suceava

ProSkin este în opinia mea cel mai eficient tratament de curățare a tenului. Energia galvanică stimuleaza stimul productia de colagen și elastina pentru umplerea naturală de la interior spre exterior a ridurilor de expresie/fine. Ultrasunetele eliberează porii, eliminând celulele moarte si punctele negre, impuritățile și sebumul în exces.

Tratamentul Proskin este indicat pentru toate tipurile de piele și este eficient de la prima ședință.

Eu sunt foarte încântată de rezultate și abia aștept răsfățul lunar, ai ales că fetele au mâini de aur și masajul este o adevărată plăcere.

NomasVelo Suceava, 1 an de cand are grija de frumusețea sucevenilor

Pentru că luna această NomasVello Suceava a împlinit un an, unul dintre clienții care efectuează un tratament la cabinet între 1 și 31 august are posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți un tratament complet ProSkin, cu toate etapele: diagnoză facială, curățare în profunzime cu ultrasunete, stimularea regenerării celulare cu energie galvanică și masajul de relaxare, alături de o mască cu aloe vera.

Așadar vă invit să aveți grijă de frumusețea pielii voastre și să participați la tombola aniversară.

Be the first to comment on "NomasVello Suceava, aniversarea de 1 an sărbătorită cu tombolă și premii pentru clienți"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*