“Curatenia de primavara se face si pe birou. La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb?”

Share the joy

“Curatenia de primavara se face si pe birou.

La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb?”

Primavara… anotimpul pe care il iubesc cel mai mult… anotimpul renasterii… al innoirii …al noilor inceputuri. Si daca natura se trezeste din nou la viata, de ce eu nu asi incerca sa innoiesc parcul electronic din casa mea? De fapt parcul electrocasnicelor mele trebuie casat complet si inlocuit pana la ultima piesa… pardon doar calculatorul e nou cumparat in noiembrie anul trecut cand am gasit niste oferte de black friday de nerefuzat. Dar cu toate astea tot m-ar interesa un laptop… unde mai pui ca preturile sunt in cadere libera.

Ma tot intreb de ce am amanat atat eliminarea vechilor electrocasnice, caci cele noi au un consum mai redus si un design mai atragator.

Ce a-si inlocui prima data ? Pai … televizoarele, ale mele au trecut deja de 15 ani, sunt mari, greoaie si neaspectuoase… Vreau sa le inlocuiesc cu noile LED-uri caci si ele sunt la reducere. In opinia mea primul lucru pe care oricine vrea sa il inlocuiasca in casa este tv-ul, caci in fata lui ne petrecem cele mai multe ore din zi. Iar la Evomag, unul din principalele magazine online de pe piata electronicelor si electrocasnicelor  de la noi, se gaseste  o varietate impresionanta de televizoare, toate moderne , cu fisa de detalii tehnice, descriere video si … cel mai important au o rubrica de opinii ale clientilor. Asa poti sa-ti faci o idee despre produsul pe care vrei sa-l achizitionezi.

Si e un lucru pe care eu il am pe wishlist de anul trecut, o tableta. O tableta este dorinta mea cea mai arzatoare… si nu pentru ca e chic… pentru ca toata lumea are… sau pentru ca poti sa-ti iei internetul cu tine oriunde, ci pentru ca este un gadget util care m-ar ajuta mult in crearea articolelor… si ar inlocui vecha mea agenda.

La ce asi renunta apoi… la fierul de calcat… demodat si el de acum si pe care nu l-am schimbat pentru ca se incapataneaza sa mai functioneze inca… Asi alege in locul lui o satie de calcat, usor de folosit, consum redus si rezultate impecabile.

Mi-a placut si un aspitator tehnologie cyclone centifug, cu filtru de plastic lavabil, filtru HEPA si putere mare de aspirare cu un cablu de alimentare retractabil, tuburi telesopice de inox, perie metalica, accesorii pentru parchet si spatii inguste. Da… aspiratorul fara sac este urmatorul pe lista dorintelor, chiar daca am un aspirator Philips excelent și puternic.

aspirator cu sac

“Curatenia de primavara se face si pe birou. La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb?”

 

Be the first to comment on "“Curatenia de primavara se face si pe birou. La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*