Prezentare aspirator Philips PerformerPro Expert FC8726/09, review

Share the joy

Prezentare aspirator Philips PerformerPro Expert FC8726/09, review

Daca esti in cautarea unui aspirator modern, performant si competitiv  iti recomand aspiratorul  Philips PerformerPro Expert FC8726/09 care face parte din noua generatie de aspiratoare eficiente energetic de la Philips. Performanta modelului PerformerPro Expert FC8726/09, aspiratorul cu sac, este data de consumul scazut de energie si rata ridicata de aspirare. De cand detin acest aspirator aerul din casa mea e mult mai curat iar toate colturile sunt lipsite de praf si alergeni.
Datorita accesoriilor din dotare performanta acestor aspiratoare este de neegalat.

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Capul de aspirare TriActiveMax, are un desing special care permite trecere de la o suprafata la alta fara sa fie ridicat de pe podea. Efectueaza 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare , asigurand o curatare profunda a tesaturii covoarelor, in timp ce periile laterale curata praful in jurul mobilierului iar orificiul mai larg situat frontal ajuta la aspirarea obiectelor de dimensiuni mai mari.Ideal in cazul in care trebuie sa strangeti mici bucatele imprastiate de degetele neastamparate.

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Peria Turbo este accesoriul desavarsit pentru posesorii de animale de companie, curatand in profunzime covoarele si eliminand cu usurinta si eficienta parul si scamele. De asemenea peria rotativa din interiorul capului de aspirare asigura si eliminara celor mai mici particule de praf si par. Este prevazuta cu roti care previn deteriorarea periei .

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Peria ingusta 2 in 1 este speciala pentru curatarea suprafetelor dificile. Peria cu peri lungi se poate detasa ramanand duza simpla.

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Pentru spatiile inguste, nisele dintre diverse corpuri de mobilier sau alte locuri dificile duza speciala, subtire , asigura accesul rapid eliminand tot praful.

Tuburile telescopice din aluminiu, robuste, cu elemente de eliberare rapida pot fi usor extinse sau pliate, pentru a va asigura accesul in diferite colturi ale caminului vostru si pentru a face aspirarea mai comoda, fara efort si fara dureri de spate. Furtunul cu rotire 360° si butoanele pentru reglarea puterii de absortie sunt special gandite pentru o utilizare usoara si o performanta maxima.

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Rotile mari si manerele rezistente asigura o utilizare optima a aspiratorului cu sac Philips PerformerPro Expert FC8726/09. Cablul lung face folosirea acestui aspirator mai comoda chiar si intr-un apartament mai mare, nefiind nevoie sa schimbam prizele. Suportul pentru asezat peria este ideal pentru acele momente cand suna telefonul si trebuie sa va opriti din aspirat pentru cateva momente.

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Tecnologia AirfowMax specifica aspiratoarelor cu sac, mentine aceeasi putere de aspirare chiar si cand sacul este plin. Sacul de tip s-bag de 5 L de inalta performanta dureaza cu pana 50 % mai mult. Materialul de inalta calitate nu se infunda mentinand puterea de absortie ridicata pe toata durata de utilizare a acestuia. Utilizati doar saci de unica folosinta Philips s-bag, schimbandu-i atunci cand este nevoie.

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Filtrele de inalta performanta, antialergice, purifica aerul aproape 100% eliminand cei mai cunoscuti dintre alergeni. Cu noul model de aspirator cu sac ,  Philips PerformerPro Expert  FC8726/09 nici un fir de praf sau polen nu v-a scapa .

Philips PerformerPro Expert FC8726/09

Detin acest aspirator si vi-l recomand cu incredere. Nivel redus de zgomot, aspirare maxima si aer curat. Puterea motorului este de doar 650 W clasa A de consum, dar este echivalenta cu cea a unui aspirator de 2000 W.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*