5 produse care îți vor face viață ușoară în vacanța de vară

5 produse care îți vor face viață ușoară în vacanța de vară
Share the joy

5 produse care îți vor face viață ușoară în vacanța de vară

Hello ladies,
suntem în plină vară, o vară capricioasă, în care de-a lungul unei zile regăsim uneori două anotimpuri și tranzacția de la temperaturi ridicate, la o răcire accentuată în urmă unei ploi de vară, dau organismul peste cap.

Nasul înfundat, strănutul și durerile în gât, au devenit prietenii mei cei mai apropiați. Bine… pentru dureri în gât sunt 100% vinovată, preparându-mi înghețată în casă și diverse băuturi răcoritoare cu gheata, iar asta vine la pachet cu nasul înfundat și dureri de cap. Pe lângă aceste senzații supărătoare, polenul ambroziei îmi dă peste cap orice urmă de bucurie.

Chiar dacă pare greu de crezut, conform unor studii aprox. 15% din populație suferă de diverse alergii în timpul verii. Simptomele pot să apară chiar și la persoanele fără antecedente alergice.

Cel mai evident și deranjant simptom este rinoreea, care vine însoțită de senzația de nas înfundat, strănut, scurgere nazală apoasă, prurit nazal și ocular etc..

Nasul înfundat fie din cauza răcelii fie din cauza alergiilor, alături de toate aceste simptome ne provoacă o senzație de oboseală, somnolență, iritabilitate, precum și scăderea randamentului la serviciu sau chiar acasă în realizarea rutinei zilnice.

Ei bine, în cadrul Bucovina Beauty Event, am primit un godie bag de la Vapour Rub și Bazarul de sanatate, care conține 5 produse pentru o vacanță de vară perfectă și pentru o respirație ușoară.

5 produse care îți vor face viață ușoară în vacanța de vară

Cu Vapour Rub respiri ușor

Despre Vapour Rub v-am mai vorbit pe blog. Cel mai bun decongestionant din toate timpurile, nu îmi lipsește din casă. L-am avut în toate variantele:

  • Bell’s Children Vapour Rub 3+
  • Bell’s Children Vapour Rub 6+
  • Vapour Rub pentru adulți

Vapour Rub este un decongestionant eficient, bazat pe un amestec de uleiuri naturale de eucalipt, mentol și cimbru. Vapour Rub  ajuta la decongestionarea nazală astfel încât respirația să devină ușoară.

Vapour Rub Bell's

Noi îl folosim foarte des. Masăm pieptul, gâtul și tălpile în caz de răceală. Dacă avem nasul înfundat din cauza unei alergii sau a aerului prea uscat, îmbibăm o batistă de hârtie și o păstrăm toată noaptea pe noptieră, astfel respirăm mai ușor și avem o noapte mai liniștită, cu somn odihnitor.

Vapou rub este un produs farmaceutic și puteți consulta medicul în privința utilizării sale, dar se vinde în orice farmacie, DM, sau online și nu are contraindicații, fiind un produs 100% natural.

Vă garantez, nu știi ce înseamă o respirație ușoară până nu folosești Vapour Rub.

Cel mai important aspect este că nu creează dependență, precum spray-urile nazale, putând fi folosit pentru copii începând de la vârstă de 3 luni.

Un flacon de Vapour Rub costă între 16 și 20 lei.

vapour rub desfunda nasul

Benzi Nazale Respiri Ușor

Benzile nazale sunt și ele utile. Acestea măresc deschiderea nărilor pentru a ajuta să respirăm mai bine pe durata folosirii lor. În general sunt folosite în cazul obstrucției nazale cauzată de răceală, gripă sau alergii, în cazul eforturilor fizice care necesită exerciții de respirație sau în cazul în care sforăitul deranjează somnul propriu și pe cel al partenerului.

Acestea se lipesc pe nas, nu creează alergii sau iritații, iar efectele benefice sunt imediate.

Benzile pentru o respirație ușoară vin câte 10 bucăți în pachet și costă în jur de 7 lei.

Cimmerin gel, pentru buze frumoase și sănătoase

Cimmerin Lip Gel 5 ml este un produs dermocosmetic bacteriostatic destinat pentru protecția și îngrijirea buzelor și a colțurilor gurii, fiind extrem de eficient dacă suferi de buze crăpate.

Eu deja îl aveam în casă. Are 5 g, costă undeva la 10 lei și îți menține buzele sănătoase și frumoase.

Odată aplicat, creează o peliculă protectoare bacteriostatică pe buze, împiedicând exfolierea și crăparea acestora, îngrijindu-le și hidratându-le în același timp.

Mie îmi crapă colțurile gurii ori de câte ori merg la medicul stomatolog, ba uneori îmi apare și o bubiță acolo, așa că descoperirea acestui produs m-a scutit de multe neplăceri.

Poate fi folosit și că bază sub un ruj sau ca un balsam de buze în anotimpul rece, când pielea fină a buzelor tinde să se dezhidrateze, devenind mai vulnerabilă.

Gelul ameliorează rapid problemele locale, în timp ce utilizarea regulată ajută la menținerea sănătății buzelor, prevenind orice leziuni.

crema buze crapate

Brățară anti țânțari

Brățara anti țânțari este un must have în fiecare vară. Aceasta este foarte interesantă, modelul fiind o noutate pentru mine.

Brățară este din silicon, am văzut că se regăsește în mai multe modele și culori și vine echipată cu 2 pastile din esențe de uleiuri esențiale naturale 100%, care pot alunga țânțarii.

Fiecare pastilă este activă 15 zile, putând fi utilizată atât în interior cât și în exterior. Brățara este rezistentă la apă, iar modelul haios îl face pe cel mic, cel mai fericit copil.

O brățară costă 16 lei și acoperă 30 de zile „fără țânțari”… fiind eficienta chiar și împotriva țânțarului tigru.

bratara anti tantari

Șampon Swiss O-Par Șampon Silver

Pe acesta pur și simplu îl iubesc. Este super wow! Ce ar fi vacanța de vară fără șuvițe decolorate, nu-i asa?

Recomandat persoanelor cu păr decolorat sau grizonat, elimină tenta de păr îngălbenit, fără să coloreze scalpul.

Eu am un truc: și anume îl dau pe părul uscat și îl las așa timp de 10 minute, iar șuvițele chiar devin albăstrui. Îl folosesc împreună cu o cremă de păr din aceeași gamă. Așadar e un produs pe care îl cunosc foarte bine și chiar îl recomand tuturor, pentru că pur și simplu elimină orice tentă gălbuie din păr.

Lasă părul moale și strălucitor, nu fac mătreață și nici nu se îngrașă părul. Va promit ca revin cu un articol mai detaliat, cât de curând.

Efectul durează una sau două spălări, dar mie îmi place atât de mult, încât îl folosesc la fiecare spălare și sunt foarte mulțumită de cum arată părul meu.

Așadar, iată 5 produse, mai mult sau mai puțin cosmetice, care îți vor face viața ușoară toată vacanța de vară.

Bazarul de sanatate, magazinul familiei tale

Acestea sunt din ingrediente naturale și se găsesc în farmacii, bazarul de sanatate, DM sau magazine cosmetice și farmacii online.

Care sunt produsele tale preferate pentru o vară perfectă?

Caută-le pe bazarul de sanatate si bucura-te de o vară plină de aventuri!

1 Comment on "5 produse care îți vor face viață ușoară în vacanța de vară"

  1. Multumesc pentru recomandari.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*