Blogal Initiative, locul unde se intalnesc ideile

blog
Share the joy

Blogal Initiative, locul unde se intalnesc ideile

blogal initiativeAcum mai bine de 8 ani am devenit mămică. Şi cum am avut norocul de un copilaş liniştit și somoros, cea mai mare parte din timp o petreceam citind ziarele on-line…

Ei bine după câteva luni m-am cam plictisit… de aceleaşi ştiri întoarse pe toate părţile şi am început să citesc .. comentariile diferitelor persoane lasate la articole. Unele triste, amare… altele vesele şi haioase…am rămas uimită de uşurinţa tuturor de a-şi face auzite ( citite) ideile.

Apoi am început să citesc bloguri… şi de aici nu a fost decât un pas până la a-mi spune părerea online.

În prima zi mi-am făcut trei bloguri … daaa, nu va mirați asa… exact trei … cu reţete ( pentru blogul culinar), leapsa cu o gasca de tineri, cu articole… fotografii şi alte prostii… si DarkPassion.ro un blog care la inceput a fost despre home made și DIY și care ulterior a devenit centrul universului meu.

La început am fost extaziată de „power of the red” , apoi mi-am dat seama că undeva, cândva, cineva poate intră pe blogul meu şi poate citi tot ce am scris şi am început să fac curăţenie printre postări până am şters tot şi m-am apucat de lucruri „serioase” păstrând doar două bloguri.

În cele din urmă am văzut la tv un reportaj despre bloggeri şi bloguri şi despre faptul în România se deschid noi orizonturi pentru comunitatea online. Pasul următor a fost să caut orice , dar orice, despre „bloggerit” iar prietenul meu Google m-a dus direct la o campanie BlogalInitiative , unde am câştigat primul meu premiu, de la sponsorul campaniei de atunci, o cana haioasa BEKO si un sort de bucatarie. Prima participare pe aceasta platforma a fost cu blogul culinar.

Ideea m-a încântat maxim 😀 şi am început să scriu pentru diverse concursuri şi platforme… dar, cum prima dragoste nu se uită niciodată… BlogalInitiative a rămas platforma mea preferată… ce să zic.. aici îmi place atmosfera… între ceilalţi peste o mie de bloggeri pe care îi citesc cu drag şi mai învăţ câte ceva de la ei . De fapt cele mai multe articole de pe blogurile mele sunt scrise pentru BlogalInitiative.

Pe platforma am câştigat premii cu ambele bloguri, nu cât să mă las de servici… dar … alimente, cosmetice, produse naturiste, o suma de bani, electrocasnice, cărți, CD-uri… cel mai mare premiu fiind un IPad Air care mă ajută enorm atunci când sunt în deplasare și vreau sa scriu pe blog sau când mă documentez pentru articole, potrivindu-se perfect pe noptiera.

„Blogal” cum ii alintam noi, încurajează creativitatea și oferă puncte pentru fiecare articol scris pe blog. In fiecare zi când spui ceva și se aude online, primești un punct, participi la campanii, primești alte 10 /5.. în funcție de cate articole scrii. Cu punctele acumulate am mai achiziţionat diverse obiecte din GhiftShop, majoritatea le-am ales sa le pot oferi cadouri fiului meu.

Au trecut 6 ani deja de când BlogalInitiative a început să adune bloggeri la aceaşi „masă de scris” iar acest articol este un omagiu pentru ei.

Si au cu ce se lauda!!!

In tot acest timp, am contorizat valoarea premiilor pe care le-am oferit prin intermediul campaniilor Blogal Initiative, iar de curând această valoare depășit 200.000 de euro. Pentru noi e o cifră grozavă! Ne bucurăm și vă mulțumim pentru că ați contribuit la dezvoltarea platformei Blogal Initiative și ați ajutat la construirea unei comunități atât de frumoase în jurul proiectului.

Sunt tare mândră că fac parte din „blogosfera românească” această minunată comunitate a celor care au curajul să-şi exprime ideile şi le mulţumesc în numele tuturor celor care ne citesc.

*imagine de coperta de pe Pixabay

3 Comments on "Blogal Initiative, locul unde se intalnesc ideile"

  1. Frumos articolul 🙂 Felicitari si pentru ultima licitatie, cea cu bratara 🙂 Sa te bucuri de ea, tu sau fiul tau, pentru ca stiu cat de bucuroasa as fi fost eu daca as fi castigat-o 🙂 Cred ca topaiam prin casa toata ziua!

  2. Imi place blogul tau si de cand l-am descoperit intru in fiecare zi sa vad ce ai mai scris.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*