Pensiunea Conacul Zăiceşti Botoşani, locul unde petrecerile sunt de vis

nunta restaurant Botoșani
Share the joy
 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pensiunea Conacul Zăicești Botoşani, locul unde petrecerile sunt de vis

Puţine lucruri se compară cu gandoarea şi puterea iubirii dintre doi oameni care s-au hotărât să arate tuturor că vor să fie impreuna pentru tot restul vieţii, unindu-şi destinele și sărbătorind începutul drumului în doi printr-o nuntă ca în poveşti. Poate doar un botez și petrecerea care urmează după creștinarea unui prunc să aibă aceeași însemnătate în viață tinerilor părinți. De aceea dacă sunteți în căutarea unui restaurant Botosani pentru a sărbători orice eveniment important din viață voastră, vă invit să faceți un tur virtual al pensiunii Conacul Zaicesti.restaurant Botoșani

Orice nuntă, trebuie să fie o sărbătoare de neuitat. Pur şi simplu, celebrarea iubirii dintre miri este unul dintre cele mai importante evenimente pe care le vor trăi, de aceea nu trebuie să se facă rabat la nimic, pentru că vor rămâne cu amintiri superbe care îi vor însoţi toată viaţa.

Pensiunea Conacul Zaicesti este situată la 9 km de municipiul Botoșani. Locația cochetă a fost reședința lui Gheorghe Filipescu, unul din boierii de seama ai Moldovei din secolul XIX și încă păstrează între zidurile sale grandoare și măreția acelor timpuri. Cadru natural deosebit, grădinile, arhitectura impozantă și fiecare detaliu, vă oferă posibilitatea relaxării cu familia sau prietenii într-un ambient de vis.

Situat într-o zonă cu aer curat, Conacul Zaicesti este un veritabil domeniu al bunului gust. Aici este locul perfect unde poți savura preparate din bucătăria românească. Piedestral al distincție artei culinare săvârşite doar cu ingrediente naturale, restaurantul oferă meniuri de cea mai bună calitate.

restaurant Botoșani

Interioarele cu atmosfera caldă a Pensiunii Conacul Zăicești, din care fac parte restaurantul, camerele cu dotări de 4 stele ce te vor face să te simți că un boier al timpurilor moderne și sala de conferințe, se regăsesc cu discreţie în fiecare detaliu elegant. Fiecare cameră are un design unic, cu dotări la cel mai înalte standarde: mini bar, conexiune internet gratuită, TV flat screen etc.

Pensiunea de la Zăicești este un loc magnific, impozant prin rafinamentul şi eleganţa sa. O atmosferă fastuoasă te întâmpină de la primul pas, iar aromele şi farfuriile parcă pictate de penelurile unor mari artişti, de la cel mai desăvârșit restaurant Botoșani , te fac să îţi doreşti să revii aici, din nou şi din nou.

restaurant Botoșani

Pensiunea Zăicești, cel mai elegant restaurant Botoșani

De multe ori gazdă ale unor evenimente deosebite precum nunți grandioase sau ale unor cine reuşite în familie, meniurile şi serviciile din această locație sunt impecabile.

Salonul verde are 60 de locuri. Interiorul oglindește o epocă a eleganței fără cusur, în care o demoiselle contemporană înconjurată de gravuri din timpuri străvechi, își așteaptă visătoare prințul ce o va duce la primul bal…

Separe-ul auriu e menit discuțiilor ce trebuie ținute departe de urechi și ochi iscoditori, este locul momentelor de liniște și tihna, intimității și discreției.

Cerdacul, este echivalentul unei terase impunătoare, ce poate adăposti peste 70 de invitați. Acesta este locul perfect pentru serile petrecute cu pretenii, aniversări vesele, petreceri fastuoase, evenimente speciale sau celebrarea unor nunți și alte asemenea sărbătoriri.

Mâncăruri alese, stropite din belșug cu vinuri fine, vor răsfăța papilele gustative ale invitaților, cu miresme și gusturi venite din vremuri îndestulătoare: condurul domniței, merindele ciobanului, friptură boierului, platoul vistiernicului și multe alte bucate…restaurant Botoșani

 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Pensiunea Conacul Zăiceşti Botoşani, locul unde petrecerile sunt de vis"

 1. Desi este in apropiere de Iasi recunosc ca nu am mai fost de cativa ani in Botosani pentru ca nu prea am ce vedea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*