CareFamily, locul unde calificarea vine in intampinarea necesitatii

Share the joy

Anul trecut am avut ocazia să urmez un curs de dezvoltare personală. Cursul desfăşurat în jumătate de an a fost împărţit în patru module, la sfârşitul fiecărui modul obtinanad o diplomă şi o calificare, printre care baby sitter şi îngrijire bătrâni.

Aşadar la sfârşitul perioadei de şcolarizare cu patru diplome în mâna, alături de alte sute de cursanţi absolvenţi, ne-am îndreptat paşii spre oficiul forţelor de muncă, am apelat la cunoştinţe sau am început să punem anunţuri în ziare. Desigur am rămas doar cu diploma şi calificarea, negăsind un loc de muncă.

Statisticile arată, că dacă în 6 luni de la obţinerea unei noi calificări nu ajungi să ocupi un post pentru care ai absolvit acele cursuri, vei ajunge să accepţi un post cu mult sub calificarea ta, mai slab plătit şi cu mai multe obligaţii. Vei pierde din cunoştinţele acumulate, pregătirea profesională diminuîndu-se.

Zilele trecute, navigând în căutarea noutăţilor am descoperit platforma de îngrijire CareFamily . Lansată de curând în România, intermediază nevoile de îngrijire, cu furnizorii de servicii pentru familie şi casă, pe o platforma online extrem de uşor de utilizat.

 

FamilyCare

Când am descoperit acesta platforma am rămas surprinsă de uşurinţa de utilizare.

Te poţi înregistra de pe orice dispozitiv mobil.

Introduci câteva date personale şi ai acces.

Poţi alege dacă ai nevoie de servicii sau oferi servicii. Apoi completezi profilul cu date reale, scrise corect, pentru ca beneficiarii, în căutare de servicii să vadă clar informaţiile anunţurilor tale. Poţi adaugă recomandări care pot fi verificate şi chiar să încarci CV-ul tău sau alte documente care să ateste calificările voastre( cum ar fi diplomele mele de exemplu).

Eu aş putea oferii servicii de bonă. Am calificările necesare şi sunt în căutarea unui job.

Vecinul meu de exemplu este grădinar şi instalator. Tot pe CareFamily trebuie să îşi facă un cont, în plus pe platforma înainte de acceptă o colaborare poate negocia termenii în sistemul de mesagerie securizat.

Atât angajatorii cât şi prestatorii de servicii trebuie să fie utilizatori ai platformei CareFamily.

Platforma este doar un loc de intermediere. Beneficiarii platformei sunt cei care te vor angaja, fără implicarea CareFamily.

După colaborarea ta cu beneficiarul, acesta îţi poate acordă o notă de evaluare. Este în interesul tău să primeşti o evaluare cât mai bună oferind calitate ridicată în servicii. Un scor mare te va ajută în viitor să găseşti mult mai uşor clienţi pentru a le oferi servicii, fiindcă profilul tău va fi prioritizat în lista de anunţuri publicate pe platforma.

Dacă ai nevoie de o bonă, o menajeră, meditaţii sau un instalator, poţi să-ţi faci cont pe carefamily.ro şi să alegi de-acolo cine să fie persoană care să se ocupe de serviciile de care ai nevoie, în funcţie de oraş, experienţă, disponibilitate sau tarif orar.

 

Be the first to comment on "CareFamily, locul unde calificarea vine in intampinarea necesitatii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*