SuperBlog, locul unde se rescrie ADN-ul unui blogger

finalist superblog
Share the joy
 • 63
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SuperBlog, locul unde se rescrie ADN-ul unui blogger

A trecut mai bine de o luna de când s-a încheiat cea mai frumoasă competiţie de blogging din România. Când m-am molipsit de „superbloggerit” nu ştiu să vă spun, dar pot să mă laud că s-a cronicizat şi că nu reuşesc să mă ţin deoparte de linia de start, orice aş face.

Despre SuperBlog s-au scris poeme şi legende… eh nu chiar, glumesc desigur, dar este probabil singurul concurs unde oponenţii se ajută între ei şi îşi dau sfaturi sau îşi răspund la întrebări despre probe. Totodată este singură competiţie unde juriile se alătură concurenţilor, lămurind cerinţele probei şi oferind detalii cerute.

Orice stil de scris ai avea, la SuperBlog trebuie să te reinventezi. Trebuie să înveţi să împleteşti cu măiestrie cuvintele care să ungă sufletul cititorului şi să le faci cunoscute diverse produse cum crezi tu mai bine.

Grupul superbloggerilor este unit până vin notele… apoi se crează câteva tensiuni şi sar scântei până se iţesc alte întrebări pentru următoarea proba. Cred că că este o comunitate frumoasă atunci când orgoliile stau cuminţi.

Premii Spring SuperBlog 2017

În ediţia din acest an am câştigat cele mai multe premii din toate ediţiile la care am participat, premii pentru care ţin să le mulţumesc sponsorilor, dar mai ales juriului care a apreciat povestea din spatele articolelor mele.

Primul loc a venit de la AIA Proiect, premiul care a însemnat echivalentul a 100 de euro cash, bani care au ajuns în contul meu şi deja i-am risipit… nu mă întrebaţi pe ce :D..

Acest partener a fost prezent şi într-o ediţie trecută. Îmi place să scriu despre ei pentru că este deosebit de important ca noi toţi să înţelegem că proiectarea unei case este un pas decisiv pentru zidurile între care ne vom sorbi fericirea în următorii ani.

Despre ei şi despre importanţa respectării unui proiect case vom mai vorbi aici pe blog în articole viitoare şi vă promit că vom urmări pas cu pas construcţia unei case. De la proiectare, până la recepţie…

Alt premiu întâi este fermecător de parfumat. Farmec, sponsor de tradiţie în competiţia SuperBlog, oferă câte 10 premii în două etape. Aşadar 20 de premii generoase care ne arată că frumuseţea şi încrederea se cultivă în familie de generaţii întregi. Pentru mine Farmec este echivalent cu parfumul mamei…
iar premiul primit va continua sa ma farmece cu eficienta acestor produse de incredere.

Farmec

Premiul 3 a venit de la Hotel Aurora Mamaia. Am scris pentru această probă cu nostalgie… Este cel mai frumos si modern hotel Mamaia, unde mi-am petrecut cele mai multe concedii şi unde voi reveni oricând cu plăcere.

În fiecare ediţie este o probă cu premiu garantat. Adică fiecare blogger care urzeşte o poveste pentru sponsorul respectiv primeşte un premiu. Profa de engleză a fost extrem de generoasă şi s-a ales cu o mulţime de elevi . A very big Thank you!!! De acest premiu mă voi bucură împreună cu fiul meu. Cum vacanţa mare se apropie, cred că să înveţi engleza online este o idee genială pentru că picii se distrează şi invaţă ceva util. Cunoaşterea unei limbi străine este un avantaj enorm.

Tradiţia SuperBlog este de a înmâna diplome şi premii tuturor finaliştilor. Anul acesta 69 de blogger şi-au ţinut promisiunea şi au ajuns la linia de finish, parcurgând toate etapele. Pe lângă diplome, fiecare finalist va primi şi un premiu Farmec.

Eu am terminat pe locul 23. Sunt oarecum mulţumită. Nu am depus contestaţii şi mi-am asumat greşelile. La ediţiile viitoare voi încerca să scriu mai bine…

După cum vă spuneam pentru Hotel Aurora am scris cu nostalgie şi cu speranţa că voi putea fi prezentă la gală. În acest an colegii superbloggeri au avut parte de momente memorabile şi au scris amintiri magnifice pe terasa Aurora.

SuperBlog este locul unde se rescrie ADN-ul unui blogger, unde câștigi experienţă și prieteni noi.

Îndrăzneşti ?

finalist superblog

 

 • 63
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "SuperBlog, locul unde se rescrie ADN-ul unui blogger"

 1. Te felicit pentru premiile obținute si știu ca pui foarte mult suflet si pasiune in ceea ce faci. Sa te bucuri de premii.
  In ceea ce privește competiția, pot sa spun ca am rămas c-un gust amar! Nu ma așteptam sa văd persoane atat de arogante care sa-ți vorbească atat de sus! Nu vreau sa ma mai alătur acestei competiții si sper sa-mi țin aceasta promisiune si sa trăiesc toate aceste emoții pentru colegii mei

  • Multumesc. Felicitari si tie, SuperBlog e un maraton, nu conteaza pe ce loc termini, important este efortul de a ajunge la linia se sosire… restul e istorie de acum 🙂

 2. ghelbere elena | mai 23, 2017 at 10:10 am | Răspunde

  Felicitari nu atat pentru locul obtinut cat pentru ca ai rezistat si ai trecut linia de finis. La urmatoarea editie vei mai urca cateva locuri si cu siguranta va veni si vremea cand vei termina pe primul loc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*