2 motive sa slabesti cu ajutorul APETITE KILLER TEA

Share the joy

2 motive sa slabesti cu ajutorul APETITE KILLER TEA

 

Nu toată viaţa am numărat calori. Ba chiar au fost vremuri când nici nu ştiam ce sunt caloriile 😀 .

Acum… lăsând gluma la o parte, cu toţii ştim că stilul de viaţă, obiceiurile alimentare, o hidratare incorectă, sedentarismul şi metabolismul care devine tot mai leneş cu trecerea anilor, duc la acumularea de kilograme nedorite.

Lipsa timpului care duce la stresul cotidian, lipsa mişcării şi alţi diverşi factori, accentuează depozitele de grăsimi, în zone vizibile. Kilogramele par să se insinueze subtil doar că noi le descoperim dintr-o dată când, rochia preferată nu ne mai încape.

Ştiţi că eu v-am mai spus pe blog, că nu există metode miraculoase de slăbit, însă cu voinţă şi disciplină, orice ţel este cucerit.

Acum 2 luni am descoperit ceaiurile WOW Tea, de fapt a fost o campanie pentru bloggeri în care m-am înscris, curioasă cum sunt.

Am început cu detoxifierea, m-am gândit că aşa e mai corect. Cu acel ceai am slăbit mai mult decât cu apetite killer şi v-am povestit despre el într-un articol precedent.

wow tea

Cu toate astea APETITE KILLER TEA e preferatul meu

Desigur… să nu va gândiţi că l-am servit lângă fursecuri, îndulcit cu miere sau îndoit cu lapte, din contra… am renunţat la dulciuri şi la pâine albă şi am profitat din plin de tarabele pline cu fructe şi legume.

APETITE KILLER TEA face exact ceea ce promite, adică îţi taie poftă de ronţăială între mese. Adică ingerezi mai puține calorii și implicit slăbești.

Recunosc, ciugulitul de diverse chestii delicioase… m-a ajutat pe mine să adun 5 kilograme, după ce fiul meu a venit pe lume. Şi tot ciugulitul m-a ajutat să le păstrez, mai ales că biscuiţii şi fursecurile fiului meu erau atât de apetisante.

În aceste 2 luni am redus numărul de calorii, am renunţat la zahăr şi am băut foarte multe lichide, în general ceaiurile WOW, apă plata cu lămâie şi ghimbir, ceai verde şi alte ceaiuri din plante care mi-au căzut prin mâna.

Ori de câte ori simţeam nevoia de o gustarea, sorbeam câteva înghiţituri de ceai APETITE KILLER.

Pentru doză zilnică puneam o linguriţă de ceai într-un litru apă fierbinte, lăsăm apoi ceaiul 10-12 minute la infuzat şi îl filtram. Cu el îmi astâmpărăm poftele, pe parcursul întregii zile. Iar cand era foarte cald, il serveam in pahare reci , cu gheata.

Primele zile este mai greu. Apoi organismul se obişnuieşte şi nu mai cere acele mici impulsuri calorice. Iar lichidele, ştim cu toţii că ajută la detoxifiere şi eliminarea grăsimilor.

Ce conţine?

wow tea

Mate este o plantă foarte vestită în America de Sud , de fapt sudamericanii îşi încep ziua cu acest ceai care conţine cafeină şi acţionează ca un stimulent pentru susţinerea activităţii fizice şi mentale, îmbunătăţeşte activitatea sistemului digestiv şi urinar şi conţine o lungă lista de vitamine, minerale şi antioxidanţi: complexul vitaminic B, vitamina C, mangan, potasiu şi zinc.

Ceaiul verde este unul dintre cele mai folosite şi bune plante din lume împotriva combaterii obezităţii. Îmbunătăţeşte circulaţia, previne depunerea grăsimi şi distruge plăcile grase deja acumulate, are efect antioxidant şi are propietăţi de protecţie anticancer.

Mazărea are capacitatea de a suprima foamea şi de a asigura organismului necesarul de energie.

Seminţele de fenicul conţin multe vitamine, antioxidanţi şi minerale, cum ar fi potasiu, calciu şi magneziu. este un important tonic digestiv cu propietăţi diuretice. favorizează pierderea grăsimilor foarte uşor. Seminţele de fenicul (ceaiul) sunt foarte utile împotriva gazelor şi balonării. Suprimă poftă de mâncare, accelerează metabolismul şi ameliorează simptomele supărătoare cum ar fi balonarea şi gazele.

Apărătoarea are un efect calmant, stimulează procesele regenerative, întăreşte rezistenţă, este un stimulant cardiac şi are proprietăţi anti-bacteriene.

Cojile de portocale oferă ceaiului un gust uşor exotic. Pe lângă nutrienţii ce îi conţin scad colesterolul, combat cancerul, ameliorează arsurile la stomac, stimulează digestia şi sunt bogate în vitamina C.

Aşadar totul este oferit de natură, nimic sintetizat, nimic colorat sau cosmetizat. Iată un motiv extraordinar de a slabi cu ajutorul acestui ceai.

Al doilea motiv este că întradevăr face ceea ce promite, adică ucide foamea şi poftele.

 

3 Comments on "2 motive sa slabesti cu ajutorul APETITE KILLER TEA"

  1. Ce bine arata:)

  2. Nu stiu cum se face dar am o pofta de mancare in ultimul timp ceva de nedescris. Arata atat de bine acest ceai cu gheata ca daca l-as avea in fata as bea si eu o cana. Cred ca ar trebui sa iau si eu ceva masuri in privinta kilogramelor si acest ceai ar fi solutia care ma avantajeaza in momentul de fata

  3. ce bine arata cu gheata. Cred ca este nemaipomenit si la gust.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*