Cellufight, elimina celulita inestetica cu ajutorul produselor Elmiplant

cellufight
Share the joy
 • 37
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cellufight, elimina celulita inestetica cu ajutorul produselor Elmiplant

Celulita este o problemă de estetică care afectează miliarde de oameni, femei și bărbați deopotrivă. Sedentarismul, alimente bogate în grăsimi, rasa și alți factori genetici, lasă aspecte inestetice pe pielea noastră delicată.

O adevărată problemă la nivel estetic, apariția celulitei este mai frecventă la femei, în special după pragul vârstei de 35 de ani și afectează încrederea în sine creând disconfort și nesiguranță, astfel încât fiecare persoană care o experimentează face tot posibilul pentru a elimina celulita. Dar cum să reduci sau să elimini celulita în zonele cele mai complicate, pentru a cumpăra costumul de baie care îți place sau pentru a purta rochițe și fustițe pe care nu mai îndrăznești să le scoți din dulap?

Hidratarea, masajul cu produse anticelulitice de la Elmiplant și practicarea sportului sunt unele dintre cele mai eficiente soluții și combinate cu o alimentație adecvată, redusă în grăsimi, pot reduce semnificativ, dacă nu chiar elimina inestetica celulită.

cellufight

Ce este celulita?

Celulita este țesutul adipos acumulat în anumite zone ale corpului predispuse să stocheze grăsimi, cum ar fi coapsele sau abdomenul.

Există grade diferite de celulită, dar adevărul este că imaginea generală este destul de similară în toate cazurile. Și putem spune că celulita apare atunci când circulația stratului de grăsime al pielii este alterată, creșterea țesutului gras formează un fel de adâncituri, care pot fi evidențiate în mod natural sau marcate când apăsați un pic de piele.

Celulita tinde să apară într-o mai mare măsură la femei. În plus, peste 85% dintre femei pot avea celulită în anumite zone ale corpului chiar imediat după ieșirea din etapa pubertății.

Acest lucru se datorează componenței hormonale, parte din dezvoltarea noastră. Este știut faptul că hormonii feminini (estrogen și progesteron) sunt vinovați de retenția de lichide și acumularea de grăsime în țesutul adipos al pielii creând astfel celulita.

gel anticelulitic

Cum eliminăm celulita?

Ei bine, acum că știm ce este celulita și de unde provine este timpul să învățăm cum să o eliminăm în mod natural și fără prea multe eforturi.

Există sute de produse pe piață care promit să elimine celulita: creme, masaje speciale și alte produse bazate pe masaj ca o formă de drenaj ce poate elimina celulita. Eu mă împac cel mai bine cu produsele elmiplant.

De altfel cred că am doi sau trei ani de când folosesc cremele și gelurile Cellufight, aproape în fiecare zi și de-a lungul timpului vi le-am prezentat pe toate canalele unde păstrăm legătura.

Raportul preț calitate este excelent, produsele putând fi achiziționate din orice supermarket. De exemplu eu am achiziționat înainte de sărbători un gel anticelulitic din Auchan și m-a costat în jur de 18 lei.

Un tub ajunge o lună sau două, folosit dimineața și seara sau combinat cu alt produs elmiplant anticelulitic, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Practicarea regulată a oricărui sport combinată cu o dietă cu conținut scăzut de grăsimi alături de masaj zilnic cu aceste geluri și creme, nu doar că ne vor ajuta să ne eliberăm de celulita inestetică, dar vor lasă pielea catifelată și strălucitoare,revigorată și cu aspect întinerit.

Indiferent de gradul și tipul de celulită pe care le aveți, utilizarea zilnică vă va ajută să o eliminați. Eu folosesc pentru masaj o mănușă banală din silicon, însă există tot felul de perii și dispozitive care sunt destul de ieftine și va pot ajută în masajul pielii.

celulitaRutina mea Cellufight

 1. Crema exfoliantă de duş Cellufight – elimină celulele moarte îmbunătăţind circulația sangvină, pregătind pielea pentru masajul anticelulitic.
 2. Gel Cryo-Sculpt Cellufight – răcoritor și eficient are o formulă special concepută pentru a reduce circumferința abdomenului, coapselor și a soldurilor. Acest gel ajută la diminuarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea catifelată și radiantă.
 3. SLIM NO GYM un gel revoluționar care este aliatul meu în procesul de remodelare și obținere fără efort a siluetei perfecte, fără sa pun piciorul în sala de fitness. Acționează asupra straturilor profunde ale pielii, efectuând arderea grăsimilor întocmai ca exercițiile de la sală. Îl folosesc alternat cu Gelul Cryo-Sculpt Cellufight.

Rutina ta anticelulitică care este?

 • 37
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Cellufight, elimina celulita inestetica cu ajutorul produselor Elmiplant"

 1. Desi am celulita nu am incercat nici un produs impotriva ei. Poate ca nu am incredere ca m-ar putea ajuta.

 2. Cred ca mi-ar prinde bine si mie asa ceva.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*