ARCHE & AMALTEA, doi clasici by LAMBRE

Share the joy

ARCHE & AMALTEA, doi clasici by LAMBRE

Uneori cred că natura, în eleganţa ei, ne-a înzestrat cu simţul olfactiv întocmai să ne arate cât de minunată este. Să ne ajute să păstrăm amintiri care altfel s-ar pierde în deşertăciunea timpului.

Majoritatea parfumurilor sunt făcute din uleiuri esenţiale şi alte ingrediente naturale pe care parfumierii, respectând cerinţele timpurilor, le combină cu magie şi ştiinţă şi ni le oferă nouă, adoratorii miresmelor închise în sticle de cristal, ferecate ca un duh magic pe care îl eliberăm prin pulverizare. Atunci el ne îndeplineşte o dorinţa nerostită, ne înfierează o amintire preţioasă, iar peste ani, când simţim aceeaşi aromă, ca şi cum ar fi fost ieri… ne amintim… şi de parfumul mamei şi de mirosul pâinii proaspete, scoase din cuptorul bunicii şi de primul val sau primul brad împodobit.

Parfumurile de calitate reuşesc să păstreze magia aromelor, pentru foarte mult timp. Cele mai fine, clasicele parfumuri franţuzeşti se recunosc prin stăruinţa cu care te învăluie şi prin notele care le compun. Despre astfel de poţiuni magice vă vorbesc de câteva săptămâni încoace, iar astăzi va aduc în atenţie doi nemuritori ai parfumurilor LAMBRE, eternii indragostiti ARCHE CLASIC si AMALTEA CLASIC.

Despre faptul ca parfumurile din gama exclusivistă LAMBRE, sunt perechi, v-am mai spus. De asemeni v-am povestit că se completează perfect și aduse împreună se unesc, se contopesc într-o mireasmă amețitoare, devenind parfumul perfect pe care și el și ea îl respiră prin toți porii.

arche clasic

AMALTEA CLASSIC by LAMBRE

AMALTEA CLASSIC by LAMBRE este un parfum suav, feminin, delicat, uşor pudrat cu note florale ce evocă puritate şi prospeţime.

Parfumul se încadrează în familia Floral-Orientală şi a fost creat special pentru femei misterioase, fine şi enigmatice. AMALTEA CLASSIC este un parfum fermecător, cochet şi plin de feminitate care se insinuează subtil cu notele de vârf orientale. Citricele lămâie şi grape fruit se amestecă delicat cu fructele de pădure şi coacăz negru. Apoi apar notele de mijloc, timide şi delicate, aromele crinului pur se învecinează cu superbul trandafir, iar notele orientale sunt oferite de către smochinele exotice.

Elegante şi desăvârşite, notele de bază închid cercul feminităţii acestui parfum. Picante şi condimentate , aromele lemnoase de santal şi nucşoară, precum şi acordul cald al clasicului mosc fac ca acest parfum să fie încărcat de magnetism.

Seducător şi misterios, AMALTEA CLASSIC by LAMBRE este pentru femeile îndrăgostite de frumos, pentru femei excepţionale şi iubitele perfecte.

 

amaltea clasic

ARCHE CLASSIC by LAMBRE

ARCHE CLASSIC by LAMBRE este o apă de toaletă pentru bărbatul misterios. Iubitul tainic, seducător şi senzual.

Acest parfum face parte din familia olfactivă lemnos-citric şi este compus din note clasice.

Notele de înaintare, cele care ne cuceresc instantaneu sunt proaspete, ne duc cu gândul la dulceaţă verii cu arome dulci de bergamot, pepene verde şi lămâie care te fac să îţi doreşti tot mai mult.

Apoi urmează notele de inimă, cu arome de păducel, muşcată, floare de portocal şi piper alb. Notele de mijloc evocă adierile suave printre frunzele livezilor de portocali, care se aşează liniştite în urma clasicei bergamotă. Aceste arome se unesc într-un dans ameţitor, te învăluie seducătoare apoi, după ce te-au cucerit, lasă loc profundelor şi etern masculine, bazele parfumurilor de calitate, notele care rămân tatuate straşnic pe piele : cedru, lemn de santal şi ambră . Vanilia este punctul final şi este prezenţa incontestabilă din acest parfum.

 

Arche , Amaltea clasic

ARCHE CLASSIC by LAMBRE este un parfum proaspăt, uşor de purtat. Un parfum plin de personalitate, care te va cuceri pe loc.

Aceste parfumuri se găsesc pe site în două variante, de 75 şi 2 ml.

Nu uita că pe site, încă poţi cere absolut gratuit o mostră. Încearcă unul din clasicii LAMBRE, şi vei fi cucerit pentru totdeauna.

 

1 Comment on "ARCHE & AMALTEA, doi clasici by LAMBRE"

  1. Amaltea il am si eu. Miroase DIVIN!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*