Conturarea siluetei in 2 pasi, electrostimulare si masaj

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Conturarea siluetei in 2 pasi, electrostimularea musculara si masajul de relaxare

Electrostimularea este folosită în domeniul medical, de peste 30 de ani. Electrozii prin care trece o tensiune electrică de o anumită valoare, stimulează musculatura fără a fi nevoie de impulsurile venite de la creier.

La începuturi, electrostimularea era folosită pentru recuperarea pacienţilor care sufereau accidente musculare sau pentru a ajuta astronauţii să lucreze muşchii atrofiati datorită gravităţii zero la care erau supuşi.

Încă de atunci s-a observat că musculatura lucrată prin electrostimulare devine mai elastică şi mai puternică într-un timp mai scurt decât dacă ar fi fost supusă exerciţiilor fizice.

Astăzi electostimularea are aplicaţii fantastice în fitness şi proceduri cosmetice. Însă de departe cea mai spectaculoasă dintre toate este electrostimularea musculară, pentru definirea şi conturarea siluetei.

Aparate precum cele de aici , mânuite de personal calificat, te ajută în câteva şedinţe să elimini grăsimea acumulată în straturile profunde, să conturezi diferite grupe de muşchi şi să obţii o piele fermă şi catifelată prin eliminarea celulitei.

Alături de un masaj de relaxare, în doar câteva săptămâni poţi obţine nu doar o siluetă de invidiat dar si sănătate și o stare echilibru interior si relaxare corporală.

Electrostimulare musculara

Cele mai cunoscute beneficii ale electrostimulării sunt:

 1. Creşterea tonusului, volumului şi elasticităţii musculare, conturarea grupelor de muşchi vizate.
 2. Îmbunătăţeşte rezistenţă musculară la efort intens şi prelungit.
 3. Reduce tensiunea musculară.
 4. Creşte rezistenţa şi viteză de contracţie musculară.
 5. Elimină grăsimile aflate în exces, ajutând la arderea acestora.
 6. Accelerează sinteză de colagen şi elastină crescând gradul de elasticitate al pielii.
 7. Elimina celulita, ajută la scăderea în cm al zonelor pe care se aplică electrostimularea.
 8. Creşte fluxul sangvin în zonă, ajutând la recuperarea musculară şi îmbunătăţind gradul de oxigenare a zonei pe care se aplică tratamentul.
 9. Ajută la eliberarea serotoninei, în timpul aplicării electrostimulării se produc endomorfine care acţionează analgezic, eliminând durerea musculară.

Procedura de electrostimulare musculară este cea mai simplă şi rapidă formă de slăbit. O şedinţă de 45 de minute echivalează cu 4-5 ore de antrenament intens într-o sală de fitness.

După un tratament de 20-25 de şedinţe, efectele electrostimulării sunt echivalente cu rezultatul unei operaţii de liposucţie.

La început se recomandă 2-3 ședințe pe săptămână, pentru ca mai apoi, după obținerea rezultatului dorit sa se urmeze un tratament de întreținere cu 1 singură ședință săptămânal.

Nu e așa că este fantastic să slăbești fără absolut nici un efort fizic și să capeți o siluetă de model și mușchi bine definiți ca ai atletelor?

Pe durata tratamentelor  de electrostimulare musculară se recomanda un consum ridicat de apă. Lichidele ajută la eliminarea toxinelor și creste elasticitatea musculară.

Electrostimularea musculară este o procedură cosmetică foarte simplă. Cu ajutorul unor benzi elastice se fixează 20 de electrozi pe terminaţiile musculare din diferite zone care necesită tratament. Se aplică microcurenţi care stimulează musculatura şi creşte activitatea sanguină în zonă. Astfel este eliminată grăsimea, aceasta fiind arsă de vibrarea fibrelor musculare, întocmai ca în timpul unui antrenament de fitness, iar pielea devine fermă și elastică.

Masaj de relaxare

Masajul este o arta straveche care a ajuns la noi de la medicina asiatica.  Acesta este o forma de terapie care are darul de a induce o stare de relaxare favorizând procese naturale care vindeca organismul.

Practicat in cabinetele cosmetice, masajul de relaxare precum cel de aici, are efect extraordinar asupra corpului și nenumărate beneficii, dar cele mai importante sunt :

 • eliminarea oboselii și stresului,
 • revitalizarea și energizarea întregului organism
 • relaxare musculara și eliminarea tensiunii  după o zi de muncă
 • ameliorează și elimină durerile musculare, durerile de cap și din zona cervicală
 • îmbunătățește circulația și ajută metabolismul
 • detoxifiaza si elimina
 • produce colagen care este foarte important pentru menținerea elasticității pielii

Mie personal îmi place sa ma abandonez sub mâinile ferme ale personalului unui cabinet cosmetic. Aceștia sunt instruiți și au studii de profil, iar masajul pe care îl oferă ajută cu adevărat.
Atmosfera intimă și produsele de calitate contribuie de asemeni la starea de relaxare.

De masaj de relaxare poate beneficia oricine, nu sunt restricții de vârstă. Iar zonele masate pot fi singulare sau îți poți oferi un răsfăț total.

In saloanele elegante, precum este cel în care merg eu, se oferă ceaiuri calde, delicioase, care induc o stare de bine și se utilizează aromo-terapia. Ador senzația extraordinara de detașare și relaxare. Îți recomand sa încerci măcar odată.

Vara asta ai grija de tine, reconturează-ți silueta și îngrijește-ți starea de bine.

electrostimulare

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Conturarea siluetei in 2 pasi, electrostimulare si masaj"

 1. N-am fost niciodata la masaj dar banuiesc ca trebuie sa te simti super dupa o sedinta de masaj de relaxare.

 2. Vai ce as face și eu o ședință de masaj 🙂

 3. Foarte util articolul!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*