Detox WOW Tea, review

Share the joy

Detox WOW Tea, review

Astăzi e ultima zi de primăvară, fluturii se zbenguie fericiți atingând petalele trandafirilor catifelați, iar albinele se grăbesc spre ultimele flori de salcâm care împrăștie dulceața și parfumul lor.

Tot astăzi, m-am întâlnit cu prima ploaie de vară. A alergat după mine cu stropii mari și strălucitori ca niște mărgăritare. M-am ferit zăpăcită de iuțeala ei, am dansat printre băltoace și ascunsă sub umbrela galbena am ras de naivitatea picăturilor dornice să mă stropească.

De mâine e oficial, vara își intră pe deplin în drepturi. Rochițe diafane, sandăluțe delicate, asortate la unghiuțe colorate, bluzițe înflorate și tricouri fel de fel, vor defila nestingherite pe aleea de sub fereastra mea.

Si eu vreau sa îmi etalez noile piese vestimentare care, după cum știți, s-au strecurat toată primăvara, în garderoba mea. Ca sa fiu în forma pentru marea prezentare, ceaiurile de la WOW TEA,  au venit in ajutorul meu.

wow tea

Încă de acum o săptămână si ceva, am început sa beau ceaiul Detox WOW TEA. Este plăcut la gust, ușor parfumat , ce mai? un ceai care se bea ușor. Alături de ceai urmez si o dietă săracă în calorii, beau foarte multa apa și desigur fac putina mișcare. Programul de sport mi-l fac singura însă ma inspir pentru meniul zilnic, din programul de alimentație de pe site. Meniul propus de WOW TEA, poate fi ținut de la 3 zile pana la 21 de zile, astfel veți face o cura detox completă și corectă.

Ceaiul conține ingrediente naturale, într-o combinație fantastica:

  • fructe de păducel care îmbogățește circulația și va da energie
  • ceai verde despre care au curs râuri de cerneala , este un puternic antioxidant, accelerează arderea grăsimilor, cu propietati laxative și anticangerigene
  • ceai brazilian mate energizant cu propietati  diuretice, antioxidant, energizant,  laxativ si vitaminizant. Sud-americanii își încep ziua cu un ceai mate băut dintr-un recipient special, care tine ceaiul fierbinte pe parcursul câtorva zeci de minute.
  • guarana un super energizant, creste activitatea metabolismului și da o stare de bine WOW
  • pu- erh un ceai exotic, chinezesc, care lupta împotriva stresului și îmbătrâniri premature
  • semințe de mărar, despre care știm cu toții ca este antioxidant, previne balonarea, suprima pofta de mâncare fiind un tonic digestiv
  • borchak& vicia ervilia, leguminoasa  care creste senzația de sațietate, oferind  energie organismului
  • roibos care este antioxidant și antiinflamator

wowtearomaniaAm avut o săptămâna WOW, de fapt 11 zile, în care am băut ceaiul si  încet am început sa resimt toate calitățile acestuia. Ceaiul ajuta la accelerarea metabolismului, previne îmbătrânirea prematura, sintetizează colesterolul, calmează și oferă o stare de bine, scade riscul de cancer, reglează procesul digestiv și ajuta tranzitul.

 

ceai detox wow tea Ceai detox

Am slăbit 2 kilograme, ceea ce mi se pare enorm, mi-a pierit cheful de dulce și de mâncare și am o energie extraordinara. Beau foarte multa apa , probabil ceaiul o cere și cred ca din aceasta cauza nici chef de mâncare nu am.

Ceaiul se prepara simplu, în 500 ml apa fierbinte se adaugă 5-7 g de ceai, se lasă la infuzat 7-10 minute , se filtrează și se bea cate o cana cu jumătate de ora înainte de masa. La început l-am cântărit, apoi am descoperit ca am o linguriță care ia exact 5 g. Si pentru infuzat, am descoperit o cana care filtrează și este perfecta. Pe site găsiți sticle speciale, în care puteți lua ceaiul cu voi, la sala, în parc, la servici sau oriunde va doriți, pentru a avea o zi WOW, perfecta.

ceai detox wow tea

Punga este din hârtie cerata, cu fereastra eleganta prin care puteți vedea ingredientele. Ceaiul nu vine ambalat individual, trebuie dozat și ajunge pentru 21 de zile dacă folosiți 7 g și pentru 30 de zile, dacă folosiți cate 5 g.

ceai detoxceai detox ceai detoxceai detoxMie ceaiul imi place mult, cand voi termina punga voi continua cu o alimentație sănătoasă, bazata pe salate si alte cruditati, profitand din plin de toata abundenta de clorofila si voi completa cu ceaiul APETITE KILLER TEA, care promite sa „ucida” pofta de rontait intre mese si kilogramele care nu ne plac.

Voi ati incercat ceaiurile Detox WOW TEA? care va atrage cel mai mult?

2 Comments on "Detox WOW Tea, review"

  1. Nu trebuie sa bem mai mult de 500 ml de ceai pe zi, nu?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*