Tendințe în moda accesoriilor 2021, ce bijuterii se poartă în acest sezon

inele cu pietre
Share the joy
 • 55
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tendințe în moda accesoriilor 2021, ce bijuterii se poartă în acest sezon

Nimic nu poate adăuga ținutelor noastre mai multă elegantă decât accesoriile. Bijuteriile de aur alb și bijuteriile de argint sunt perfecte pentru a fi purtate oriunde cu un stil desăvârșit, iar cele din aur galben sau roz sunt atât de versatile, încât nu ar trebui să lipsească din cutia de bijuterii a niciunei iubitoare de podoabe.

Cerceii lungi sau tip candelabru sunt un succes garantat când sunt combinați cu decolteul în formă de V, de exemplu. Brățările multiple par mult mai sofisticate dacă le purtați lângă obiecte vestimentare din denim, iar anul acesta și colierele urmează același trend, așezându-se într-un mod fabulos suprapuse începând de la baza gâtului și până în adâncul decolteului. De asemenea putem spune că bijuteriile care devin simboluri ale eleganței și al unui anumit statut social pentru tot restul vieții sunt acele inele cu pietre cu sclipiri spectaculoase ce arată bine și la o cină în familie și la o ocazie specială. Fie că vorbim de un inel de logodnă aur alb sau clasicele verighete, nu este nimic mai atractiv decât o bijuterie de bun gust, integrată în outfitul pe care îl abordezi, pentru a obține un rezultat de o eleganță incredibilă.

Bijuteriile sunt un câmp perfect de experimentare a fanteziei noastre, teritoriul sigur pentru desăvârșirea aspectului pe care vrem să îl proiectăm în jurul nostru și imaginea unor mâini care recreează cu plăcere răceală unor metale prețioase și pietre cu reflexii în culori vibrante, dându-le finisaje strălucitoare, forme aparent imposibile, în toate combinațiile și adjectivele pe care doriți să le atribuiți micilor giuvaiere. Bijuteriile sunt pe scurt cel mai sofisticat mod de a fi la modă.

Aurul alb – mereu la moda

Fără îndoială, aurul alb a rivalizat întotdeauna cu clasicul aur galben. Cu toate acestea, vedem tot mai multe bijuterii realizate din acest material prețios cu o imagine atât de sofisticată, care câștigă încetul cu încetul inimile tuturor.

inel logodna aur alb

Aurul alb este format din aur galben și o combinație de alte metale, cum ar fi argint sau paladiu, ce vor forma nuanța inconfundabilă cu străluciri translucide ca ale unei oglinzi din cristal. Cea mai importantă caracteristică a aurului alb este strălucirea sa spectaculoasă, ce conferă bijuteriilor din acest metal o imagine spectaculoasă. De fapt, aurul alb capătă strălucire datorită rodiului, un metal foarte rar din familia platinei, datorită căruia și prețul crește ușor față de clasicul aur galben.

Pe lângă prețul său mai ridicat, aurul alb este mai rezistent decât aurul galben și rămâne strălucitor mai multă vreme fără să se zgârie atât de ușor.

Aceste caracteristici speciale fac bijuteriile din aur alb mai atractive, marcându-le că simbol al rafinamentului și eleganței. De aceea bijuteriile realizate cu acest material sunt atât de apreciate și căutate, mai ales pentru inele logodnă, verighete și alte accesorii speciale.

Ce bijuterii se poartă în acest sezon

Pietrele prețioase și semiprețioase colorate sunt o investiție sigură de făcut atunci când alegi o bijuterie. Atrăgătoare, cu sclipiri vibrante, te vor scoate din anonimat oriunde.

inele cu pietre

Apoi un design inspirat din natură a fost întotdeauna un punct de referință în lumea bijuteriilor, între acestea motivele florale fiind preferatele tuturor. Și în vara 2021 florile se vor așeza delicat, cu sclipiri feerice, pe încheieturile fine ale tuturor iubitoarelor de bijuterii. Ba mai mult, flora sfârșește prin a face loc și faunei, făcând animalele să devină și protagoniști incontestabili, gravați sau modelați pe brățările și colierele noastre.

Nu în cele din urma tendințele fashion spre bijuteria supra dimensionată au fost semnalate încă de anul trecut. Deși bijuteriile minimaliste, cu linii fine, au locul lor rezervat în universul bijuteriilor, lănțișoarele cu zale monumentale, închizătorile izbitoare, cerceii exagerat de lungi sau colierele care depășesc linia claviculelor, apropiindu-se vertiginos de talie sunt o constantă printre propunerile marilor case de bijuterii.

Tie îți plac bijuteriile din aur alb? Ce prețioase vei așeza în sertarul scrinului în acest an?

 • 55
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Tendințe în moda accesoriilor 2021, ce bijuterii se poartă în acest sezon"

 1. Multumim pentru informatii.

 2. Claudia L Chivu | mai 2, 2021 at 5:32 pm | Răspunde

  Îmi plac foarte mult bijuteriile din aur alb.

 3. Anghelina Irina | mai 3, 2021 at 8:00 am | Răspunde

  Îmi plac bijuteriile din aur alb însă am doar inelul de logodna din acest material.In rest argint cât cuprinde😁

Leave a comment

Your email address will not be published.


*