Bijuterii la modă în vara 2020, ce coliere și pandantive se poartă în vreme de COVID

coliere Swarovski
Share the joy
 • 194
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bijuterii la modă în vara 2020, ce coliere și pandantive se poartă în vreme de COVID

În aproape toate culturile, chiar de la începuturile istoriei, accesoriile au fost un aliat incontestabil al frumuseții feminine. Astăzi însă purtăm coliere, inele, brățări, cercei și ceasuri pentru că adaugă o notă de glamour care face chiar și cea mai simplă ținută să iasă în evidență, dar mai ales distrage atenția de la masca impersonală.

Dar modă se schimbă și gusturile noastre se cizelează odată cu vârstă și este bine să ne reînnoim colecția de bijuterii din când în când și să adăugăm accesorii care urmează cele mai recente tendințe vestimentare și care se mulează pe gusturile și preferințele noastre dintr-o anumită etapă a vieții.

Vara este pe sfârșite și deși anul acesta a fost o vară complet diferită de cele pe care le-am trăit până acum, eu personal am încercat să aduc un pic de normalitate în viața mea și am încercat să îmi cumpăr măcar ceva din tendințele acestui sezon. V-am tot arătat tricouri cu mesaje haioase, dar zilele trecute mi-am dat seama că nu am cumpărat deloc accesorii și în fiecare vara îmi luam câte ceva, așa că am făcut turul magazinelor online și am descoperit niște coliere elegante și o gamă de pandantive demențiale pe care am plasat-o în capul listei dorințelor pentru ziua când imi intra salariul pe card.

Coliere și pandantive de vară

Colierele de vară se încadrează în categoria must have a fiecărei femei. Un element esențial al garderobei noastre, colierele sunt capabile să schimbe subtil orice aspect. Iar eu am găsit câteva pandantive superbe care sunt atât de frumoase și inedite că nu mă lasă inima să nu vi le arăt.

De la hainele de culori neutre până la cele mai îndrăznețe modelele ale sezonului, toate pot fi combinate cu o bijuterie superbă și ingenioasă precum aceste pandantive Bambola.

pandantive Bambole

Vreau să spun că mi s-au părut cele mai frumoase bijuterii, ideale pentru a completa orice outfit de vară din acest an. În plus pot fi purtate pe orice tip de colier pentru că au un model de agățătoare unic care le face să fie extrem de versatile. Ba chiar mă gândesc că pot fi purtate la agățătoarea unei poșete sau a unui portofel.

Colecția de pandantive Bambola este reprezentată de miniaturi superbe de fetițe simpatice, jucăușe și elegante, îmbrăcate după ultimele tendințe ale modei, în ținute extrem de atrăgătoare, specifice zonelor de unde vin. Îmbrăcămintea acestora este realizată cu materiale textile și accesorii puse la dispoziție de casele de modă, motiv pentru care micuțele accesorii își vor schimbă periodic garderoba, odată cu noile sezoane.

Pandantele Bambole sunt realizate hand made din alamă cu aspect antichizat, cristale și materiale textile naturale și pot reprezenta acea bijuterie agreată de femeia modernă, mereu în tendințe, precum și de către cea mai conservatoare doamna.

Pline de farmec, fiecare dintre ele are propriul său stil, care exprimă chiar și cele mai mici detalii: moderne, romantice, cochete sau boeme. Este câte un pandantiv Bambola pentru toate gusturile, iar eu vă invit să adăugați o notă de fantezie ținutelor din acest sfârșit de vară cu aceste păpuși ce îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Bijuterii la modă în sezonul toamnă/ iarnă 2020

Dar vara este pe sfârșite și boemul ținutelor boho va fi înlocuit curând de seriozitatea ținutelor office.

Dacă astăzi vorbim despre durabilitatea hainelor noastre și despre cum să alegem piesele care au un stil atemporal, ar trebui să extrapolăm aceeași regulă la un alt element cheie al imaginii noastre: bijuteriile. Un complement a cărui importanță stă nu numai în formă, ci și în substanță deoarece pe lângă designul și valoarea piesei, conexiunea ei emoțională va fi cu siguranță importantă. Din acest motiv, cu bijuteriile nu putem face o listă care să se întindă că și cum am actualiza garderoba. Dar putem alege modele de bază în a căror eleganță să investim cu pasiune pentru că sclipirile lor rafinate vor fi întotdeauna la modă.coliere placate cu aur

Colierele de exemplu au fost mereu prezente în istoria modei și în mai multe rânduri au atras atenția pentru că au însoțit cele mai glamuroase look-uri etalate pe paginile revistelor de modă.

Așadar pietrele semiprețioase, metalele prețioase și sclipirile elegante ale acestora sunt elemente absolut necesare atunci când pielea bronzată va fi acoperită de straturi călduroase de haine groase. Astfel bijuteriile atent alese, ne vor scoate din anonimat.

Colierele Roxanne’s sunt exact acest gen de bijuterii. Realizate din metale fine și cristale Swarovski vor adaugă strălucire și elegantă vestimentației tale, indiferent de momentul în care vei alege să le porți, aducându-ți energia pozitivă de care ai nevoie.

Cristalul, fără nici o îndoială, este unul dintre materialele cele mai utilizate pentru a face bijuterii fine, iar între toate cristalele Swarovski sunt cele mai frumoase și totodată cele care rivalizează în strălucire cu diamantele.

Swarovski este cunoscut pentru producerea de bijuterii fine, cu o strălucire minunată, de o calitate incontestabilă și pentru modele magnifice de coliere, brățări, cercei și inele.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune bijuterii de pe piață pentru a o adaugă la colecția voastră, o bijuterie cu cristale Swarovski este cea mai potrivită, iar în vitrina virtuală a bijuteriei Roxanne’s veți găsi zeci de modele actuale, ideale pentru sezonul toamnă/iarnă 2020, dar pe care sa le păstrezi aproape de inima ta întotdeauna.

 • 194
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Bijuterii la modă în vara 2020, ce coliere și pandantive se poartă în vreme de COVID"

 1. Mulțumim pentru recomandare!

 2. Cat de faine sunt pandantivele Bambola!❤

 3. Frumos articolul! Îmi place să port bijuterii!

 4. Frumoase si deosebite!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*