Tendinte, primavara-vara, moda de sezon oglindita in epoci trecute

Share the joy
 • 138
 • 2
 •  
 • 1
 •  
 •  

Tendinte, primavara-vara, moda de sezon oglindită în epoci trecute

Hainele la moda în sezonul primăvară vară a anului 2017 sunt foarte colorate, frumoase, din materiale care îi cânta un imn luminozităţii, reflectând-o în fel şi chip.

Stilul casual, moda timpului liber, încărcată de feminitate, aduce în lumina reflectoarelor cele mai trendy culori sau nuanţe delicate de tonuri pastelate, care dau viaţă combinatiilor neobişnuite, potrivite pentru zilele calde ce stau să vină.

Aşa cum vă spun de multe ori, moda e un cerc vicios, iar anul acesta puteţi da „un search” în cufărul mamei sau al bunicii, unde veţi descoperi cu surprindere pantaloni evazaţi, rochii în stilul anilor 40, fuste midi, făcute să fie purtate cu pantofi cu talpă plată, în tendinţe încă din anul trecut, obiecte de îmbrăcăminte ce alternează cu sugestii senzuale, de la decolteurile adânci sau bluze tăiate la nivelul umerilor, fuste ulta scurte purtate de fashioniste cu pantofi cu tocuri înalte .

Tendinţele sezoniere sunt creionate cu o mare de flori, imprimate sau brodate, făcând notă discordantă la liniile supradimensionate şi elementele grafice care redau accente vagi ale anilor 70.

moda banggood

 

Nu ştii ce să porţi ca sa fii la moda ? Ţesuturile sau modelul preferat?

Magazinele asiatice despre care ţi-am vorbit de atâtea ori, sunt pline de astfel de influenţe, care într-un mod sau altul urmează fidel trendurile dictate de marile pasarele, clonând hainele marilor desenatori.

Mătasea creponată, poliesterul de care nu vom mai scapă niciodată, catifeaua, tul, fără a uităm de denim şi imitaţie piele de căprioară, sunt la moda şi anul acesta.

Volane şi barete, rochii cloşate tăiate în talie sau supradimensionate, pantaloni evazaţi, blugii cu talie înaltă şi pantofii cu sau fără toc, sunt noile obiecte vestimentare care trebuie să îşi facă loc în garderoba nostră în această primăvară.

Aşadar am făcut şi eu o incursiune pe unul dintre cele mai ok magazine chinezeşti, banggood.com, de unde am achiziţionat doar lucruri frumoase de care sunt mulţumită. Unicul lucru la care trebuie să fiţi atente, este mărimea, deoarece măsurile asiatice sunt cu până la 3 numere mai mici decât măsurile europene.

Anul acesta nu sunt deloc pretențioasă și nu mi-aș dori decât o salopeta și o pereche de sandale de plajă.

moda banggood

 • 138
 • 2
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Tendinte, primavara-vara, moda de sezon oglindita in epoci trecute"

 1. Stiu siteul si imi place fiindca gasesti o gama foarte variata de produse si cand spun asta ma refer si la produse si la marimi, la tot.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*