Ce bijuterii din aur se vor purta în sezonul toamnă iarnă 2021

bijuterii din aur
Share the joy
 • 57
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce bijuterii din aur se vor purta în sezonul toamnă iarnă 2021

Uneori poate părea ciudat să pui în aceeași balanță concepte precum bijuteriile și tendințele modei deoarece aceste două noțiuni par diametral opuse de temporalitatea pe care o oferă fiecare.

Bijuteriile din metale prețioase precum cele din aur galben, argint sau perlele sunt aproape un clasic al accesoriilor, în timp ce moda e trecătoare, într-o succesiune de modele și materiale ce se rulează cu repeziciune an după an. Cu toate acestea sunt o mulțime de bijuterii care demonstrează că cele două sunt perfect compatibile, oferind satisfacție vizuală cu designul lor atemporal.

Totodată trebuie să subliniem latura economică, pentru că atunci când achiziționam un astfel de accesoriu obținem o bijuterie pe care o poți purta toată viața fără să se demodeze.

Așadar astăzi te invit alături de mine în lumea bijuteriilor pentru a vedea ce noutăți poți purta în sezonul toamna-iarnă în acest uimitor tandem de bijuterii și tendințe, raportându-ne la cele amintite mai sus desigur.

Bijuterii atemporale, un must have al fiecărui sezon

Așa cum este de imaginat continuitatea perlelor într-o așezare definitivă și definitorie pe cea mai înaltă poziție a clasicului a fost semnalată încă de la sfârșitul anului trecut de toate revistele de modă. Însă perlele nu sunt chiar pe gustul tuturor. Totodată după ce ultimii ani ne-am îndreptat atenția spre aurul alb, revenirea aurului galben datorită cererii de bijuterii vintage, cu design-ul ancorat în estetică anilor 80, a dus la o explozie de modele spectaculoase, care mai de care mai rafinate și mai elegante. Perlele și aurul galben sunt două coordonate care sunt destinate nemuririi și pot face ca bijuteriile din acest sezon să fie la fel de trendy pe cât de atemporale.

Ca și în alte anotimpuri, tendințele de bijuterii din toamna iernii 2021 au prezentat câteva piese care sunt pur și simplu pline de farmec. Cele mai cunoscute vedete au dat startul deja și putem regăsi între paginile revistelor de modă personalități ale marelui ecran purtând cascade de bijuterii în jurul gatului, cercei candelabru, o abundență de perle și multe alte piese sculpturale realizate din metale prețioase.

Remarcabilă este tendința de dualitate în unele dintre accesoriile din iarnă ce urmează, precum ar fi perlele combinate cu lănțișoare de aur supradimensionate, cercei exagerați doar pentru o ureche în timp ce perechea pentru cealaltă este minusculă și discretă și alte bijuterii jucăușe concepute pentru a transmite o poveste.

Lănțișoare din aur groase

Lănțișoarele din aur au fost un boost de vitalitate major pe piața bijuteriilor în această primăvară, iar tendințele sezonului toamnă iarnă 2021 nu sunt diferite.

De dată aceasta s-au impus pentru a dicta tendințele unui sezon care este presărat de multe alte elemente de impact. Lănțișoarele ce se vor purta în această iarnă sunt robuste, dar nu la fel de robuste sau punk ca în sezonul anterior, urmând totuși o tendință ușor extravagantă.

Am observat pe diverse pagini de Instagram ale vedetelor internaționale pe care le urmăresc combinarea lănțișoarelor de diferite grosimi și mărimi cu perle delicate, extrem de feminine.

Rezultatul este elegant și surprinzător deopotrivă, dar parca mie îmi place ceva mai clasic şi mai discret.

La fel ca diamantele sau cristalele semiprețioase, perlele sunt și ele bijuterii foarte atemporale. Dincolo de aspectul clasic în combinațiile cu lănțișoare din aur se pot transforma în bijuterii cu adevărat unice.

lantisoare din aur

Una dintre tendințele cele mai pline de farmec ale acestei ierni sunt purtarea de bijuterii suprapuse, care includ tot felul de piese așezate una peste alta. Așadar, pe lângă ce dețineți deja, mai aveți nevoie de un lănțișor aur galben, cu zale largi și răsucite, de care puteți atârna pandantivul preferat.

Dacă sunteți tipul de persoană căreia îi place să se distreze cu bijuteriile sale, cred că vei purta cu drag diverse pandantive reprezentând tot felul de vietăți. Mie de exemplu, îmi plac mult fluturii și chiar mă gândesc să îmi iau un astfel de model în această toamnă.

În ciuda formelor jucăușe, aceste modele sunt la fel de pline de farmec ca orice alt pandantiv cu model abstract.

Tot atemporale rămân și bijuteriile personalizate cu litere, nume, zodii și chiar evenimente de familie. Cred ca aceasta tendință este aici pentru a ne însoți următorii ani, făcându-ne sa ne simțim speciali și unici.

Brățări din aur la modă în sezonul toamnă iarnă 2020

Altă bijuterii care poate fi combinată cu puloverele groase este o brățară spectaculoasă, care de asemenea poate fi supradimensionată și combinată cu alte brățări.

Dacă aveți deja o brățara aur în colecția voastră de bijuterii, nu va sfiiți să mai purtați una pe lângă, căci în această iarnă acest trend va lua cu asalt paginile fashionistelor din întreaga lume.

Cercei de aur la modă în iarnă 2021

Moda dictează multe tendințe, suntem cu toții de acord cu asta. Uneori parcă ne simțim obligați să ne aliniem acestora chiar dacă nu suntem încântați de idee. Când vine vorba de cercei însă, pentru mine nu există limite. În ultimul an au fost la modă cerceii tip cerc, cât mai mari și eventual accesorizati cu un ciucure. Iarna asta se păstrează tendința de a purta cercei mari, însă îi aduce mai aproape de ureche, cerceii tip candelabru fiind un must have în acest sezon.

Vouă ce bijuterii vă plac sau ce odor aveți în cutia cu accesorii ce poate fi purtat an de an fără a se demoda vreodată?

Sursa foto: Unsplash.com

 • 57
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Ce bijuterii din aur se vor purta în sezonul toamnă iarnă 2021"

 1. Eu port brățări foarte multe.

 2. Îmi plac bijuteriile din aur dar și din argint!

 3. Superbe modele!

 4. Nu zic ca nu îmi plac bijuteriile din aur, dar le prefer pe cele din argint

Leave a comment

Your email address will not be published.


*