Tendințe în design interior – decorarea pereților cu postere moderne de la Poster Store

decor perete poster store
Share the joy

Tendințe în design interior – decorarea pereților cu postere moderne de la Poster Store

Acum câteva săptămâni v-am povestit cum mi-am înfrumusețat salonul cu postere de pe site-ul celor de la Poster Store. Felul în care au redesenat interiorul încăperii, modul în care atrag privirea atunci când cineva îmi intră în casă, însăși categoria de postere arhitectură cu imagini atât de frumoase m-a făcut să îmi doresc mai mult și astfel am ales noi modele de tablouri moderne pentru a întregi acel decor perete gândit aşa încă de la început.

postere arhitectura

Cândva demult designul interior era strict legat de construcția în sine. Arcade impunătoare, tavane înalte și ferestrele largi, impresionau prin opulența culorilor și a decorațiunilor aplicate. Astăzi designul interior este o ramură distinctă a arhitecturii de interior a cărei activitate se bazează în principal pe acțiunea de realizare a planului interior prin umplerea spațiilor sau reîmpărțirea acestora pe funcții și funcționalitate, apelând la trucuri arhitecturale și materiale moderne pentru a obține un spațiu contemporan, cu linii elegante de un estetic desăvârșit.

Ca orice trend fashion, designul interior a adoptat tendințele epocii și dacă anii trecuți pereții noștri au fost acoperiți de stickere colorate, majoritatea cu flori sau animale, astăzi tablouri elegante, cu postere moderne pe diverse teme le iau locul, aducând un aer de prospețime ce poate fi personalizat cu ușurință.

Afișele sunt unul dintre cele mai vechi moduri de a atrage atenția. Astăzi utilizând tehnici moderne de imprimare, afișele decorative au trecut de la statutul de instrument de marketing, la cea mai simplă, rapidă, ieftină și elegantă modalitate de a schimba interioarele unei case, de a înfrumuseța un perete sau de a aduce un suflu relaxat oricărei încăperi.postere ieftine

Despre afișe decorative și postere moderne am mai vorbit pe blog, când pentru a da o nouă imagine salonului, unică soluție pe gustul meu au fost afișele de la Poster Store.

Am ales atunci câteva postere arhitectură și flori de magnolie, dar am agățat pe perete doar trei postere arhitectură, anticipând parcă spectacolul pe care îl pot crea cu aceste afișe moderne.

poster magnolii

Iată ca a sosit momentul să vă arăt cum le-am combinat pe toate.

Cum să vă decorați pereţii cu afișe

Personal pot spune că am fost întotdeauna adeptă unui stil minimalist și după ce am renovat apartamentul am lăsat pereții complet albi, într-un contrast de impact cu mobilierul negru. Primii trei ani au fost… hai să zicem luminoși, dar reci și impersonali oarecum. În timpul pandemiei mi-am dat seama că pentru a simți căldura unei case este necesar să o personalizez. Mobilierul, oricât de sofisticat sau extravagant ar fi, nu este de ajuns. Interioarele trebuie să includă elemente care ne vor aduce aminte de pasiunile noastre, călătoriile noastre și momente prețuite petrecute cu familia. Astfel am înrămat câteva fotografii preferate și le-am pus pe noptiera, iar pereții au fost complet redesenați cu posterele fabuloase de la Poster Store. Atât de simplu, fără lucrări interioare, fără praf și fără var.

Știți deja din postările mele că arhitectura mă fascinează. De aceea pentru salon am ales de pe site-ul celor de la Poster Store din secțiunea postere arhitectură câteva tablouri moderne cu imaginea unor clădiri iconice, optând totodată pentru nuanțe elegante ce se potriveau cu designul salonului meu. Astfel atingeri pudrate de roz delicat, au înflorit la propriu în cele mai frumoase rame metalice, de un negru absolut. Griuri elegante și irizații albăstrui s-au insinuat delicat punând viață în afișe, iar peretele meu a căpătat o înfățișate superbă.

Pentru un colţ de hol eu am optat pentru patru postere cu flori delicate de la Poster Store. Două cu magnolii, cumpărate în prima comandă şi două care au venit în completare. Unul cu trestie şi un poster Bujori Albi.

Poster Bujori Albi

Poster Trestie în Soare

Gama de nuanţe alese se potrivește cu celelalte decoraţiuni interioare, dar şi cu celelalte postere. Astfel, dacă într-o zi vreau să le combin altfel, pot să le unesc pe toate pe un singur perete.

postere flori poster store

Poster Store – locul în care găseşti postere pentru orice încăpere

Posterele astea sunt perfecte pentru a imprima eleganță interioarelor, fără a cheltui o avere. Alegerile pentru designul acestor afișe moderne depinde de locul în care le vei așeza. Textul, imaginile, paletele de culori și dimensiunea fiecărui tablou trebuie selectate având în vedere obiectivul final și compoziția pe care o doriți pe peretele vostru. Astfel poți alege postere cu natură sau postere cu o cafea aburindă ce va fi deliciul unu perete din bucătărie, îți poți decora pereții dormitorului cu postere cu citate motivaționale sau pereţii biroului cu postere alb-negru pentru un design minimalist şic, nu în cele din urmă te poți axa pe un design atemporal, abstract combinând tot ce îți atrage atenția, sau orientându-te spre un design scandinav şi postere vintage.

Chiar și o secțiune haioasă cu postere pentru copii vei găsi pe site. Ce mai? Doar imaginația ţi-ar putea pune limite, oferta celor de la Poster Store e atât de vastă încât cu greu nu ai putea găsi ceva pe gustul tău.

Decorațiuni moderne pentru pereți – postere tematice

La aceste postere imaginile sunt de o calitate desăvârșită, ramele tăiate impecabil și sticlă de acril anti reflexie contribuie cu succes la personalitatea camerelor. Eu am ales rame negre pentru că altă nuanță nu s-ar fi potrivit în casa mea, dar pe site-ul celor de la Poster Store aveți rame aurii, rame albe şi negre, rame argintii, rame nuanţă cupru și diferite nuanțe de lemn precum și passepartout, care se combină perfect și sunt întotdeauna foarte elegante, indiferent de configurația pentru care optaţi.

În plus montarea ușoară transformă fiecare ramă într-o infinitate de posibilități, iar în viitor, dacă te plictiseşti, doar schimbi imaginile și voilà… obții decorațiuni interioare noi pentru încăperea ta.

Eu am avut de această dată un poster foarte mare, astfel că acestea au venit rulate în tub de carton pentru o protecţie maximă.

postere ieftine cu floriDar dacă vă aduceţi aminte din articolul trecut, totul vine în ţiplă și perfect ambalat.

rame negre metalice

Poster Store – Soluții creative de decor pereţi

Site-ul este foarte intuitiv și ușor de consultat, oferind peste 1400 de postere, grupate atent în categorii de interes, la care în fiecare marți se adaugă o colecție nouă. Dar în funcție de preferințe poți căuta și postere folosind filtrele de căutare, precum culoare, dimensiune sau chiar să te inspiri din compozițiile create în secțiunea specială de artă murală, unde găsești peste 450 de idei decor interior cu postere Poster Store, spații perfect combinate și doar dând click pe ele vei descoperi care sunt modelele de postere, în ce dimensiune și cu ce rame apar în fotografie, precum și costul total, ce îți vor oferi o imagine de ansamblu, de mare ajutor în alegerea ta.

postere Poster Store

Toate categoriile de postere Poster Store sunt minunate, cu imagini fabuloase ce se adaptează cu ușurință în majoritatea caselor și stilurilor de decor interior.

Astfel imaginile, citatele și desenele fermecătoare pot fi combinate într-o infinitate de moduri, așezate sau nu simetric, sunt o idee de decorare a pereților ce transmite un sentiment în ton cu tema aleasă.

Printul este de super calitate, finisajul mat, iar hârtie specială de design de calitate premium, o hârtie Munken Kristall, ecologică și certificată FSC și PEFC, oferă profunditate și fidelitate culorilor.postere arhitectura

Totodată Poster Store promovează sustenabilitatea, iar hârtia excepțională provine din materie primă obținută din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale.

Lemnul utilizat la fabricarea produselor provine şi el din păduri gestionate în mod responsabil, astfel Poster Store se aliniază tendinţelor, reducând la minimum impactul producției asupra mediului înconjurător.

Reducere postere

Pentru ca ma urmărești și poate și tu ești pasionat ca și mine de decorațiuni interioare, cei de la Poster Store ne oferă o super reducere de 50% folosind codul camelia50

Reducerea se aplica la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection), nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabila pentru rame.

Trebuie sa te grăbești pentru ca acest cod este valabil de astăzi 31 august până în 3 septembrie, inclusiv.

Tu ce părere ai față de decorarea pereților cu postere? Îți plac combinațiile create de mine?

Dar tu, ți-ai înfrumuseța casă cu astfel de tablouri moderne?

decor perete postere poster storeDacă vrei să vezi cum a început toată povestea, poţi vedea în articolul cu primele mele postere de la Poster Store.

Be the first to comment on "Tendințe în design interior – decorarea pereților cu postere moderne de la Poster Store"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*