Reduceri de sezon, ce economii facem în vara 2021

reduceri si economii 2021
Share the joy

Reduceri de sezon, ce economii facem în vara 2021

Toamna începe să-și cearnă stropii de ploaie mai devreme anul acesta. Pentru mine, în nordul țării, pot spune că abia am simțit vreo două săptămâni de vară, acum deja mă pregătesc să schimb hainele din dulap și e abia sfârșit de august.

Înainte de a vorbi despre 1 septembrie și începutul oficial al cumpărăturilor pentru școală, ca în fiecare sfârșit de vară va reamintesc ca trebuie să ne gândim la ultimele reduceri de sezon unde putem găsi o mulțime de produse reduse uneori și cu peste 75% din prețul inițial şi astfel să facem economii considerabile.

Indiferent că vorbim despre papuci plajă, bikini, ochelari de soare, pantaloni scurți sau rochii diafane, este bine să ne gândim că timpul trece repede și acușica ne trezim în… vara viitoare.

Cum aflăm de cele mai profitabile reduceri

De când cu pandemia tot mai multe achiziții se fac online, astfel încât aproape toate magazinele profită de rețelele de socializare pentru a încuraja vânzările. Cel mai bun mod de a afla printre primii când magazinul tău preferat își începe și își încheie vânzările de sfârșit de vară 2021 este să-i urmezi profilurile pe rețelele de socializare, să-ți descarci aplicațiile și să te abonezi la newsletter-ul lor. În opinia mea acestea sunt metodele cele mai sigure și mai rapide pentru a te informa despre reducerile reale și cele mai wow. Unele magazine permit setarea unui reminder când scade prețul unui anumit produs, așa că și această metodă e bună de luat în calcul. În acest fel veți evita și cozile și aglomerația în magazine, dar totodată veți putea studia cu atenție produsele pe care vreți să le cumpărați.

Ca de obicei la sfârșit de sezon vară este de preferat să profitați de reduceri pentru a cumpăra elemente de bază absolut necesare în anotimpul cald, mizând pe calitate la prețuri mai competitive.

papuci plaja

Este momentul ideal pentru a obține un costum de baie nou, sandale perfecte pentru vară sau acele accesorii pe care le-ai râvnit toată vara. Produsele pentru plajă au cele mai mari reduceri, inclusiv cosmeticele care vor fi în termen și vara viitoare, așa că e un moment excelent dacă vreți să profitați și în următorul sezon să aveți tot ce vă trebuie sau dacă aveți de gând să petreceți sfârșitul de an într-o locație exotică.

Reduceri de vară 2021, momentul ideal pentru a face economii

Pe lângă reduceri la articole de îmbrăcăminte, gadget-urile au și ele prețul redus la sfârșit de vara pentru că majoritatea brandurilor tind să scoată un produs nou pentru sărbătorile de iarnă și vor dori să epuizeze stocurile cu reducerile de vară și blackfriday.

Evident poți profita și cumpără unele lucruri pentru începutul școlii. Compleurile, tricourile și încălțămintea sport pot fi achiziționate la preț redus. La fel și ghiozdanele şi unele modele de rucsac.

Tot acum poți fi tentat să cumperi câte un cadou pentru cineva drag, iar o masă de tenis sau una de fotbal pentru interior pot fi achiziții perfecte pentru zilele în care ploaia și vremea rea ne vor ține închiși în casă.

Deși atmosfera este încă sărbătorească și festivă, începe să miroasă puțin a întoarcerea la școală… cel puțin așa sper. Acasă noi avem caiete și rechizite deja de mult timp cumpărate, avem chiar și rucsacul care anul trecut a stat mai mult agățat în cuier, așa că puștiul meu abia așteaptă să înceapă școală și să se întâlnească cu prietenii, iar eu nu ma stresez ca trebuie sa cutreier librăriile. De aceea am început să mă organizez și să caut reducerile cele mai mari încă de pe la mijlocul lui august, pentru a economisi mai mulți bani, dar și pentru a termina de cumpărat tot ce trebuie înainte să înceapă aglomerația de început de școală.

Tu ce ai cumpărat la reducere în acest sfârșit de vară?

reduceri si economii 2021

Be the first to comment on "Reduceri de sezon, ce economii facem în vara 2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*