Nouă? nuuuuu… spălată cu Perwoll

caps perwoll
Share the joy

Nouă? nuuuuu… spălată cu Perwoll

Când a fost ultima dată când ți-ai cumpărat o piesă vestimentară pe care s-o iubești atât de mult încât să simți că ea te definește ca și stil?

Noul detergent capsule Perwoll Caps care te va ajută să te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arată la fel de frumoase și colorate ca în prima zi în care le-ai cumpărat.

Perwoll Caps este un detergent ce are grijă de culorile și țesăturile hainelor, acum fiind și mai ușor de utilizat: pui o capsulă în cuvă, apoi hainele tale preferate și folosești programul potrivit. Capsulele de ultima generație Perwoll Caps îndeplinesc 4 funcții: curată, redau strălucirea culorilor, îngrijesc țesăturile și răsfață hainele cu un parfum plăcut.

Ambalajul detergentului Perwoll Caps este realizat în proporție de 50% din plastic reciclat și este complet reciclabil. Capsulele sunt în totalitate biodegradabile și conțin cu 85% mai puțină apă decât detergentul lichid Perwoll, datorită formulei concentrate.

Mai mult, formulă eficientă la temperaturi scăzute permite reducerea consumului de energie, reînnoiește aspectul hainelor, ajutând astfel la încetinirea comportamentului de cumpărături excesive. Perwoll a lansat mișcarea #rethinkfashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte.

perwoll renew

Perwoll rufe negre

Cred că fiecare dintre noi are cateva veșminte negre în dulap. Domnii au tricouri cu diverse imprimeuri haioase, iar noi doamnele avem rochiţe şi bluziţe pe care le adorăm. Sa nu mai vorbim de jeansi şi ale articole de îmbrăcăminte închise la culoare, care par să se decoloreze de la prima spălare.

perwoll negru

După cum am spus de multe ori, fiecare tip de ţesătură/ îmbrăcăminte are propriile forme și restricții de spălare, iar cazul îmbrăcămintei negre regulile sunt cu atât mai stricte. Dacă vă place să purtaţi haine colorate sau negre este foarte important să ştiţi cum să aveți grijă de ele, deoarece temperatura de spălare, balsamul şi detergentul au o relație directă cu permanența culorii. Apa fierbinte strică articolele de îmbrăcăminte întunecate care se estompează cu ușurință și, la rândul lor, pot vopsi alte țesături. Dacă nu știi foarte bine cum să speli hainele negre, astfel încât să nu piardă culoarea, Perwoll este acum în varianta pernuţe care să te ajute mai uşor la fiecare spălare.

caps perwoll

Noul detergent capsule Perwoll Caps te va ajuta să te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arata la fel de frumoase şi colorate ca în prima zi în care le-ai cumpărat. #RethinkFashion #buzzperwollcaps #perwollcaps #buzzstore

caps perwoll

Be the first to comment on "Nouă? nuuuuu… spălată cu Perwoll"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*