DIY – Stickere decorative, cea mai bună opţiune de decorarea rapidă și curată a pereților

sticker decorativ cu cafea
Share the joy

DIY – Stickere decorative, cea mai bună opţiune de decorarea rapidă și curată a pereților

Stickerele decorative sunt una dintre cele mai bune opțiuni când vine vorba de decorarea rapidă și curată a pereților. Sunt ușor de montat și este unul dintre cele mai economice moduri de a personalizata cu modele predefinite, cu logo sau design propriu, diverși pereți, obiecte de sticlă sau oglinzi, aparate și mobilier, atât pentru casă cât și pentru afacerea ta.

Ușor și rapid de amplasat, dacă totuși este prima dată când alegi să decorezi un perete, ar trebui să ai în vedere câteva lucruri pentru ca rezultatul final să fie impecabil și stickerul ales să nu fie încrețit, să nu se rupă sau să formeze bule de aer.

De-a lungul timpului am tot montat diverse stickere în casa, dar doar pentru că voiam să redecorez sau să reîmprospătez imaginea unei camere. Astăzi o să vă arăt un sticker cumpărat de nevoie, pentru că puștiul meu a împroșcat într-o seara bucătăria proaspăt văruită cu sucul unei portocale și nu a spus nimic până a doua zi…

Stickerul l-am cumpărat de la arenamagazin.ro unde am ales modelul și doamna de acolo mi l-a personalizat, în sensul că mi-a mai dat în plus un pumn de boabe de cafea, de diferite mărimi, câte unul pentru fiecare strop de suc care mi-a pătat peretele… Așadar dacă aveți nevoie de ceva special, nu ezitați să îi căutați pe pagina lor de Facebook și să discutați direct cu ei.

În plus fac tricouri personalizate și diverse decorațiuni precum și obiecte hand-made pentru evenimente, ideale atunci când vrei un cadou cu suflet.

Cum montăm un sticker pe perete

Desigur, trebuie să urmați întotdeauna instrucțiunile fiecărui producător, dar cele de la arenamagazin.ro se montează foarte ușor, fără bătăi de cap.

Apoi trebuie să aveți grijă cu suprafața pe care aveți de gând să plasați stickerul. Asigurați-vă că aceasta este curată, netedă, nedeteriorată și nu este poroasă. La mine era proaspăt zugrăvit cu var lavabil așa că nu a fost nicio problemă.

În general stickerele de perete vin rulate. Nu le lăsați așa zile întregi, desfășurați-le pe o suprafață dreaptă până le puneți pe perete.

sticker decorativ cu cafea

Pași în montarea de stickere decorative

  • Treceți pe deasupra spatula, astfel încât stickerul să fie bine lipit de hârtia ajutătoare.
  • Tăiați părțile mici care sunt separate, dacă designul modelul vostru o permite. Astfel puteți să le așezați cu ușurință unde doriți.
  • Trasați cu exactitate locul unde va fi amplasat. Utilizați un metru și un poloboc dacă aveți la îndemână. Astfel stickerul va fi perfect drept și centrat, pentru un aspect estetic desăvârșit.
  • Lipiți stickerul în partea de sus pe perete cu bandă adezivă,raportându-vă la poziția finală.
  • Dezlipiți cu grijă jumătatea de sus a hârtiei care a susținut modelul, îndoind-o în interior.montare sticker perete
  • Îndoiți partea superioară astfel încât să scoateți cu atenție hârtia de protecție din spate.
  • Începeți să lipiți stickerul de sus în jos, apăsând ferm cu cardul pentru a transfera modelul pe perete.
  • Când ați terminat, îndepărtați cu grijă suportul de transfer.

sticker perete cu cafea

Dacă modelul vostru o permite și ați tăiat părți mai mici pentru a le lipi și a face o compoziție, aveți grijă să nu suprapuneți partea de transfer peste stickerul deja montat.

Trucul reușitei sigure constă în modul în care folosiți spatula/cardul de aplicare pentru a întinde bine stickerul înainte de transfer și în timpul lipirii, evitând astfel încrețirea și apariția bulelor.

Cum scoți de pe perete aceste stickere decorative

Cele de la Arena Magazin sunt calitative și nu pătează peretele, astfel încât poți îndepărta cu ușurință stickerul fără să trebuiască să dai cu var apoi. Dacă dorești să îl îndepărtezi cu totul, pur și simplu îl dezlipești. Te poți ajuta de uscătorul de păr acolo unde este lipit bine..

Dacă ai un sticker decorativ în casă de ceva timp și s-a ridicat un vârf, încerca să îl încălzești cu tot uscătorul. Adezivul se va înmuia și cu siguranță îl poți lipi din nou.

Stickerul de perete este o soluție rapidă și economică pentru a schimbă aspectul pereților din casă fără a fi nevoie să faci lucrări de renovare.

Totodată sunt o metodă grozavă de a te promova sau de a înfrumuseța pereții din compania ta.

Tu au un sticker în casă?

stickere decorative cu cafea

Be the first to comment on "DIY – Stickere decorative, cea mai bună opţiune de decorarea rapidă și curată a pereților"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*