Cum mi-am decorat casa cu afișe moderne de la Poster Store

afise moderne de la Poster Store
Share the joy

Cum mi-am decorat casa cu afișe moderne de la Poster Store

Întotdeauna am fost fascinată de design interior. Mi se pare absolut uimitor felul în care un perete alb poate mari optic o încăpere, modul în care un covor pufos sau niște draperii grele oferă căldură, cum decorațiunile pe care le așezăm la întâmplare pe mobilă pot sublinia eleganța unui anumit stil decorativ sau modul în care câteva postere arhitectură pot schimba complet imaginea unei camere.

După un an în care m-am plictisit la propriu de pereții golași ai casei mele, am descoperit colecția de postere a celor de la Poster Store și am hotărât să adaug o notă decorativă salonului meu. De aceea astăzi îți voi împărtăși o idee foarte originală pentru a reîmprospăta designul interior al casei tale cu postere superbe, fără niciun pic de efort.

afise perete

Decorarea pereților cu postere înrămate de la Poster Store

Dacă la fel ca și mine te uiți în jur și nu te mai regăsești în atmosfera căminului tău, te invit să descoperi cum decorarea pereților îți poate aduce liniștea și inspirația de care ai nevoie.

Desigur, sunt de acord că decorarea casei poate fi un pic dificilă dacă nu te pricepi, dar pe site-ul celor de la Poster Store vei găsi diverse postere grupate după anumite tematici precum postere pentru bucătărie sau pentru camera copilului, postere fashion, postere alb negru, artă, citate, natură și multe altele, precum și o gamă surprinzător de variată de rame elegante cu design scandinav trendy, foarte accesibile ca preț, care să încadreze perfect fiecare poster ales.

Poster Poarta Victoriei

Dacă îți place să ai grijă de fiecare colț al casei tale și te gândești la o tematică anume pe care vrei să o dai fiecărei încăperi din casa ta, poți cauta inspirație în categoriile de postere pentru a conferi casei tale exact personalitatea dorită. În plus poți beneficia de 35% reducere folosind codul meu de reducere darkpassion35 care se aplică la toate posterele, mai puțin cele din categoria Selection. Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Codul meu de reduceri este activ până în 23 iunie.

Dacă simți că nu ești hotărât, pe site vei descoperi câteva colecții complete care sunt „perfect macht” și pe care poți să le așezi direct în coș, fiecare dintre acestea fiind gândite să se completeze perfect.

detalii afise Poster Store

Cum dai un aer de prospețime casei, decorând pereții cu tablouri moderne

Consider că încăperile casei noastre sunt spații foarte personale și poți să îți permiți să afișezi aici locurile în care visezi să călătorești, figuri istorice care sunt un model de urmat, obiecte jucăușe și flori delicate ce conferă tandrețe fiecărei clipe în care le privești. Chiar și eu am fost cucerită de două afișe superbe cu magnolii sofisticate, fine și elegante.

afise magnolii

Fără a-mi dori să supraîncarc vizual pereții camerei, eu am ales câteva postere arhitectură, monocrome, elegante, ce conferă spațiu camerei și atrag privirile, îndemnând la visare.

De fapt un poster este un tablou grafic modern, ideal pentru a decora oricare dintre camerele tale. Aceste afișe decorative ce pot fi plasate cu ușurință pe pereți, pe rafturi sau pe polițe, sprijinite pe podea sau așezate pe mobilă că o fotografie înrămată, vor oferi casei un aspect nou, aducând prospețime interioarelor, cu unicitatea lor.

afise Poster Store arhitectura

Cei de la Poster Store au peste 1300 de postere cu diverse tematici la prețuri accesibile și diverse tipuri de design, de la afiș educativ precum hărțile orașelor, la afiș decorativ cu o grafică fantastică și detalii superbe. În fiecare marți sunt adăugate noi colecții ce îți vor permite să folosești afișele într-o cameră cu decor minimalist, scandinav sau contemporan, să abordați stiluri vintage, shabby chic, romantic sau copilărești… astfel, există ceva pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Poster Statuia Sărutului lui Cupidon

Totodată puteți utiliza diverse afișe gata înrămate ca pe un cadou frumos și original pe care să îl oferiți cuiva drag sau de ce nu, să vă personalizați în stil propriu, biroul de la job.

Câteva sfaturi pentru crearea unui decor armonios cu postere înrămate

Nu va există niciodată un singur răspuns la întrebarea cum să îmi decorez camera de zi, bucătăria sau dormitorul cu postere înrămate. Acest lucru este subiectiv și se mulează pe preferințele fiecăruia.

Eu am mers pe o singură tematică și o singură gamă de culori pentru că interioarele casei mele au un decor minimalist. Este cea mai simplă cale să nu dai greș, dar poți folosi diferite modele precum citate, animale, peisaje și să creezi o combinație unică, deosebit de frumoasă, care să te reprezinte.

O altă idee bună de care poți profita sunt ramele. Pentru a vă însufleți peretele, utilizați rame de diferite culori și materiale ce pot avea, de asemenea, dimensiuni diferite pentru un efect mai atrăgător.

afis arhitectura detalii coloane

Casa mea decorată cu afișe moderne de la Poster Store

Mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc asupra unui set de postere. Toate sunt fabuloase, pot fi personalizate în funcție de mărime, cu sau fără paspartu, material sau culoare rame. Ce mai, un univers întreg de posibilități.

Pachetul a ajuns foarte repede, perfect ambalat, fiecare ramă fiind țiplată, iar posterele protejate cu folie.

rame negre metalice

Printul este de calitate, finisajul este mat și culorile sunt exact ca cele pe care mi le-am imaginat eu privind posterele afișate pe site. Iar faptul ca Poster Store promovează sustenabilitatea, iar hârtia excepțională provine din materie primă obținută din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale, m-a convins pe deplin.

detalii afise Poster Store

Posterele s-au potrivit perfect acolo unde mi-am dorit să le așez. Sunt sofisticate, frumoase și elegante, ramele sunt perfecte, iar imaginile fabuloase. Sticla de acril este și ea foarte elegantă și conferă o imagine rafinată fiecărui tablou.

afise Poster Store in rame moderne

Eu sunt îndrăgostită de ele și cu siguranță voi decora și alți pereți din casa mea cu acest gen de afișe.

Tu ce părere ai față de decorarea pereților cu postere? Ţi-ai înfrumuseța casa cu astfel de tablouri moderne?

1 Comment on "Cum mi-am decorat casa cu afișe moderne de la Poster Store"

  1. Valeria Chertes | mai 24, 2021 at 12:01 am | Răspunde

    Sunt foarte frumoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*