Tabla magnetică, un accesoriu important în biroul tău

tabla magnetica
Share the joy

Tabla magnetică, un accesoriu important în biroul tău

Sfârșitul pandemiei poate însemna reîntoarcerea în totalitate la birou sau deschiderea unei noi ere unde lucrul în sistem remote, combinat cu prezența ocazională la birou ar putea însemna un nou mod de a vedea jobul în viitor. Evident sunt locuri de muncă unde prezența este obligatorie, dar tendința este de a reduce mersul la un serviciu strict de stat în față unui birou și combinarea perioadelor în care poți lucra și de acasă.

Când lucrezi în acest fel disciplina și ordinea sunt esențiale dacă dorim să fim eficienți și organizați. Poate te gândesti la ordinea documentelor și la importanța păstrării lor într-un anumit fel. Acest lucru este cu siguranță esențial, dar acum sistemele informatice au preluat această sarcină. Totuși, trebuie să realizăm o anumită ordine atunci când vine vorba de sarcinile și activitățile echipei de lucru, atunci când aceasta există și toată lumea merge prin rotație la birou. Pentru a face acest pas, printre cele mai utile produse găsim binecunoscuta, dar adesea puțin folosită – tabla magnetica.

Tabla magnetică, un must have în orice birou

Oricât ar părea de nesemnificativă o tablă magnetică este extrem de utilă pentru a împărți sarcini, activități și comunicări cu echipa ta, dar și pentru a ține o evidență a agendei zilnice și de ce nu, chiar pentru a proteja pereții atunci când ai un mic Picasso în casă.

Realizarea proiectelor pe tablă poate fi un lucru foarte dinamic și colaborativ, obținând rezultate cu mult peste așteptări de fiecare dată.

O tablă magnetică ar trebui să facă parte din echipamentul de bază al oricărui birou, cu aceeași importantă că oricare alt obiect office și nu ar trebui să lipsească din niciun spațiu unde se găsesc și obiecte de scris sau desenat.

Pentru că se găsesc în diferite dimensiuni, dar și pentru toate utilizările care îi pot fi date, astăzi vreau să va prezint câteva motive pentru care tablele magnetice sunt accesoriul perfect pentru casa și biroul tău.

Dacă e ceva care nu lipsește într-o companie acest lucru sunt ședințele, iar acum sunt și motiv de socializare, față de perioada când acest lucru se făcea pe Zoom și probabil una dintre puținile ocazii în care toată echipa este prezentă. În acest caz o tablă magnetică păstrează toate ideile expuse în ședință și poate fi vizualizată oricând, putând fi păstrată în oricare birou.

Dacă ai un restaurant și trebuie să schimbi meniul aproape în fiecare zi, atunci o tablă magnetică este cel mai confortabil instrument care te poate ajuta în comunicarea acestuia. Indiferent dacă îl scrieți de mână sau îl imprimați și îl lipiți de tablă cu magneți, aceasta este ideală, amuzantă și inovativă.

În domeniul învățământului tablele magnetice au luat de multă vreme locul tablelor clasice, grele și inconfortabile și au aceeași importantă precum celebrele caiete studentesti pentru studenți. S-a demonstrat că cei mici învață mai mult dacă pot simplifica și delimita o explicație susținută de imagini, iar tabla magnetică permite desenarea fidelă cu markere, ceea ce pe cei mici îi încântă maxim.

Nu în cele din urmă în casă poți alege să ai o tablă magnetică atât în bucătărie unde poți face lista de cumpărături sau să prezinți într-un mod haios meniul zilnic familiei, cât și în camera copiilor unde prezența ei poate salva pereții de la picturile celor mai mici ai casei.

Ce avantaje are o tablă magnetică?

O tablă magnetică ne economisește timp la job pentru că multe explicații sunt mult mai bine înțelese când sunt prezentate într-un mod vizual.

tabla magnetica

În plus poate fi utilizată non stop ani la rând fără cheltuieli prea mari. Un ecran se poate deteriora, placă de plută se strică de la prea multe înțepături, dar un magnet nu se dezactivează și nu se uzează și poate susține zeci de documente la îndemână în acest fel.

Oricât de moderne sunt noile gadget-uri atunci când vine vorba de realizarea unui desen, poate fi extrem de greoi să o faci pe un ecran electronic. A scrie pe o tablă magnetică este la fel de ușor că și a scrie cu un pix, de aceea pentru birourile unde reprezentările grafice sunt importante, o tablă magnetică este un must have.

Cum se întreține o tablă magnetică

Prețul unei table magnetice este relativ scăzut. Bine, acesta crește exponențial cu dimensiunea, dar tot rămâne o variantă foarte convenabilă atunci când ne dorim o modalitate interactivă pentru compania sau casa noastră.

Evident că pentru o tablă magnetică se folosesc accesorii dedicate, precum markere și bureți special dar și magneți de toate dimensiunile, ideal speciali pentru tabla noastră. Cel mai mare pericol este utilizarea unor accesorii neadecvate care pot zgâria sau pata tabla.

Tu ai o tablă magnetică în biroul tău?

Be the first to comment on "Tabla magnetică, un accesoriu important în biroul tău"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*