Cel mai elegant accesoriu din garderoba masculina: papionul

papioane mire
Share the joy

Cel mai elegant accesoriu din garderoba masculină: papionul

Papion sau cravată? este una din întrebările pe care le citim pe buzele domnilor care se pregătesc să participe la un eveniment sau să meargă la job. Este acea întrebare existenţială care apare adesea ori de câte ori eleganţa şi bunul gustul se cer a fi desăvârşite.

Ştim cu toţii că papionul a cucerit practic fiecare guler de cămaşă şi astăzi tot mai puţin domni poartă cravată. Este adevărat că este o chestiune de modă şi de tendinţe ciclice, dar marea dilema este care dintre cele două accesorii trebuie purtate într-o anumită ocazie.

Papionul este unul dintre cele mai elegante accesorii masculine. Adus în lumina reflectoarelor de hipsterii care îşi doresc o ţinută care să cucerească este o piesă de rezistenţă în garderoba fiecărui domn care se respectă. Dar nu numai cei integraţi în acest grup urban îl preferă, tot mai mulţi bărbaţi îl folosesc la nunţi, evenimente formale, mese festive şi chiar la birou, pentru a desăvârşi outfit-ul ales.

Papioane şi… papioane, când este recomandat să le purtăm

Eu v-am mai vorbit aici pe blog că fiecare eveniment cere o ţinută formală în funcţie de etichetă. Black tie… white tie… va sună cunoscut?

Cele mai celebre evenimente formale de la noi sunt nunţile, când o tânără pereche alege să aducă la cunoştinţa tuturor, legământul ce i-a unit, printr-o petrecere tematică unde de cele mai multe ori trebuie respectat un cod vestimentar.

Aceste ceremonii tind să fie evenimente de o elegantă desăvârşită, unde doamnele etalează cele mai frumoase rochii din garderobă, iar domnii poartă papioane cu stil pe care le pot asorta perfect cu rochiile partenerelor.

Papioane nunta este magazinul de unde fiecare domn își poate alege cel mai prețios papion care îi va sublinia stilul și va desăvârși cu eleganţă ținuta care va fi purtată la astfel de eveniment important.Papioane mire

Dar să vedem si în ce situaţii este absolut necesar să folosiţi papionul.

Ori de câte ori porţi un smoking sau un frac, unicul accesoriu care se potriveşte ţinutei este papionul elegant. Astfel papioanenunta.ro are cea mai variată ofertă de papioane mire pentru ca tânărul mire să poarte o ţinută sofisticată, accesorizata cu elemente distinse, cu aer rafinat şi de un bun gust desăvârşit.

La întâlnirile de afacerilor dacă vrei să impresionezi prin eleganţă, neapărat ţinuta ta trebuie să fie completată cu un papion.

Pe papioanenunta.ro găsești papioane în culori neutre, elegante, care sunt perfecte și pentru costumele office sau petrecerile corporate.

În toate tipurile de evenimente protocolare de la nunţi, evenimente sofisticate, petreceri de absolvire, croaziere, decernări de premii sau orice alt tip de evenimente glamouroase, vei avea o imagine desăvârşită dacă la gulerul cămăşii ai aşezat un papion sofisticat. În aceasta categorie am putea spune ca se găsesc și cavalerii de onoare care trebuie sa fie impecabili când poartă mireasa la braţul lor.  Pe site, secțiunea papioane cavaler de onoare are foarte multe modele care se potrivesc evenimentului, iar eu vreau sa va arăt câteva care mi-au plăcut foarte mult.

Papioane cavaleri de onoare

Pentru ieşirile de noapte cu diverse ocazii cum ar fi cina la restaurant, operă sau teatru, cea mai bună alegere este desigur papionul. Simplu, în culori închise, elegant și sofisticat acesta este accesoriul care dă bine oricând.

Cravată vs papion

Cravata… este accesoriul idealul pentru rutina zilnică. Elegantă, formală, cu o infinitate de culori, ţesături, printuri poate fi utilizată atât le birou cât şi la evenimente sociale. Însă atunci când se utilizează o cravată putem ruină aspectul întregului outfit prin alegerea eronată a culorii sau a lăţimii acesteia, combinând-o greşit cu mărimea reverelor jachetei și restul accesoriilor.

În schimb folosirea papionului este cea mai bună modalitate de a ieşi în evidenţă cu o notă de originalitate, indiferent de momentul zilei sau evenimentul la care alegi să îl porţi. Culorile, desenele, modelele îndrăzneţe, totul arată că papionul este un accesoriu cu posibilităţi infinite de combinaţii faţă de cravată. La fel şi ocaziile în care se utilizează sunt extinse faţă de cravata învechită, practic putând fi purtat oricând şi oriunde. În ceea ce priveşte evenimentele formale: nunţi, petreceri, nopţi de noapte, mese festive şi chiar pentru evenimente de zi fără doar şi poate papionul este cea mai elegantă şi desăvârşită alegere.

Din punct de vedere estetic al unui outfit, papionul arată mai bine cu o jachetă, sacou sau smoking decât fără, însă aşa cum spuneam la începutul articolului, bărbatul modern ştie să folosească acest argument vestimentar în favoarea lui. De altfel purtarea unui papion nu are nici un dezavantaj, iar faptul că alegem un design prea îndrăzneţ pentru anumite evenimente va oferi purtătorului acea elegantă extravaganţă care îi va desăvârşi stilul, așadar papionul câștigă detașat în faţa  bătrânei cravate.

De unde cumpăram un papion de calitate

Papioanenunta.ro satisface cele mai exigente cerinţe când vine vorba de acest elegant accesoriu. Aşa cum mieasa îşi îmbracă domnişoarele de onoare în fustiţe tutu fine şi delicate, mirele ar putea alege papioane pentru cavalerii de onoare, socri, fraţi sau naşi, personalizându-le cu un mesaj haios care se integrează perfect în tematica nunţii.

Papioanele de pe acest site sunt făcute la comandă din ţesătură de înaltă calitate precum bumbac sau mătase fină, fiind accesoriile cele mai potrivite pentru nunţile stilate şi rafinate sau alte ceremonii sofisticate. Oferta cuprinde o mare diversitate de papioane personalizate cu mesaje tematice, în două nuanţe sau uni.

Preţurile papioanelor sunt mult mai mici decât oriunde, iar pentru comenzi mai mari de 300 lei beneficiaţi de o reducere de 10 % şi transport gratuit. Papioane pentru miri cât şi cele ale cavalerilor de onoare, au in acest moment o reducere de 20 %.

Care este cel mai potrivit accesoriu? Cu siguranţă papionul. Totul depinde de atitudinea cu care este purtat.

papion

 

7 Comments on "Cel mai elegant accesoriu din garderoba masculina: papionul"

  1. Mi se pare super tare ideea asta cu papioane personalizate. Nu am mai vazut pana acum, insa cu siguranta o sa comand si eu pt sotul meu cand va avea nevoie! 😀

  2. Pentru evenimente de acest gen, eu sunt pentru papion. Ceea ce am vazut pe site, am vazut ceva diferit, original. Poti sa-ti personalizezi nunta numai din papioane.

  3. Sotului ii plac si poarta mai mult papioane decat cravate. Are foarte multe si mereu isi cumpara daca vede ceva ce-i place.

  4. Intr-adevar e cel mai elegant accesoriu 🙂

  5. Da, este un accesoriu elegant.

  6. Arata foarte dragut acele papioane personalizate. Insa prietenul meu prefera stilul clasic, cu siguranta nu ar merge mai departe de papioanele negre, gri, cel mult un rosu inchis :))

  7. Intotdeauna mi-au placut papioanele chiar mai mult decat cravatele, mi se par foarte elegante, insa din pacate sotul meu nu poarta asa ceva. Nu poarta nici costume, nici pantofi, nici papioane, nici cravate si abia pot sa il fac sa imbrace un sacou sau palton! 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published.


*